Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 684 | 685 | (Page 686) | 687 | 688 | .... | 763 | newer

  0 0

  Om succesvol zaken te doen in Duitsland blijft het voor Nederlandse ondernemers essentieel om de Duitse taal te beheersen. Engels wordt steeds belangrijker, maar is volgens de ondernemers als enige communicatietaal nog niet voldoende. Tegelijkertijd is het taalbeheersingsniveau van het Duits bij de ondernemers naar hun eigen inschatting te laag. Het blijft dus noodzakelijk om verder te werken aan de beheersing van de Duitse taal. Dit blijkt uit resultaten van een ondernemersenquête, die de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) vandaag samen met evofenedex en VNO-NCW op de Duitslanddag in Utrecht presenteerde. Rond 250 Nederlandse ondernemers zijn ondervraagd.

  Duitsland sterkste handelspartner van Nederland
  In 2017 jaar steeg de export van producten naar Duitsland vergeleken met het jaar ervoor in totaal met 9,1 procent naar 91,4 miljard euro. De goederenstromen tussen de beide landen werden in hun geheel intensiever, ook de totale waarde van de handel liet namelijk het afgelopen jaar een groei van 9,2 procent zien en kwam daarmee uit op 177,3 miljard euro. “Voor ons een goede reden om twee belangrijke evenementen vandaag te combineren. Het is namelijk Duitslanddag én Dag van de Duitse Taal. Dat betekent dat zowel Nederlandse ondernemers als scholieren zich richten op de mogelijkheden die Duitsland te bieden heeft”, vertelt DNHK-directeur Günter Gülker.

  Duits spreken is een meerwaarde voor ondernemers
  Maar welke rol speelt taal voor de handelsrelatie met de oosterburen? De resultaten van de enquête laten zien, dat ondernemers het nog steeds belangrijk vinden om Duits te spreken. “90 procent van de ondervraagden ziet beheersing van de Duitse taal als een noodzaak om succesvol te kunnen exporteren naar Duitsland”, aldus Gülker.

  Engels wordt door veel Duitse ondernemers steeds verder geaccepteerd, schatten Nederlandse>>

  Lees verder..

  0 0

  Microsoft kondigt enkele nieuwe tools en innovaties aan op het gebied van security. Een overzicht van de nieuwe securityfeatures is te vinden op de Microsoft Security News site. Met deze tools en innovaties kunnen organisaties gemakkelijker hun gegevens en netwerken beveiligen en beschermen tegen de opkomende kwetsbaarheden op het gebied van Internet of Things (IoT).

  Cybersecurity Tech AccordSamen met andere technologie- en securityorganisaties ondertekende Microsoft op 17 april 2018 het Cybersecurity Tech Accord, een overeenkomst waarmee de organisaties toezeggen alle klanten wereldwijd beter te beschermen tegen cyber-criminele aanvallen door ondernemingen of staten. Naast Microsoft tekenden onder andere ABB, Arm, Cisco, Facebook, HP, HPE, Nokia, Oracle en Trend Micro deze overeenkomst.


  0 0

  Haarlem, 17 april 2018Snow Software is leidend op het gebied van Software Asset Management (SAM) en Cloud Spend Management oplossingen.

  Uit een bedrijfs- en productevaluatie van SAM-oplossingen, uitgevoerd door Gartner, is Snow Software het meest rechts gepositioneerd op het vlak van ‘uitvoerend vermogen’ en het hoogst voor ‘volledige visie’ in het Magic Quadrant.

  “Deze leiderschapspositie bevestigt het succes van onze strategie om innovatieve oplossingen te blijven bedenken en altijd klantgericht te zijn”, zegt Axel Kling, CEO van Snow Software. “We blijven in een snel tempo innoveren om onze productvisie waar te maken. Zo brengen we binnenkort nieuwe versies van producten op de markt die inspelen op de toekomstige behoeften van SAM-kopers.”

  “Nu de industrie overgaat van IT aangedreven technologie-aankopen, naar aankopen die aangedreven worden door de business, zijn we voortdurend bezig met het interpreteren van de SAM-behoeften van organisaties om onze leidende marktpositie te behouden”, zegt Peter Björkman, CTO van Snow Software. “Wij geloven dat deze onderscheiding van Gartner het leiderschap en de expertise van Snow Software erkent. Doordat we de klantbehoeften naar cloud-ondersteuning bijvoorbeeld snel hebben herkend, kunnen onze klanten hun digitale transformatie sneller realiseren.”

  Veel van ’s werelds meest bekende merken vertrouwen op Snow Software voor het beheer en de optimalisatie van hun technologie-uitgaven en -consumptie, waaronder Atos, Arla, Bank of Ireland, Bridgestone, Canon, Komatsu, Saab, Scandic en Thrifty. Op 16 april 2018 had Snow Software op Gartner Peer Insights een totale beoordeling van 4,4 op een schaal van 5, op basis van 98 beoordelingen op de markt voor Software Asset Management Tools.


  >

  Lees verder..

  0 0

  BREDA, NEDERLAND – Vertiv, voorheen bekend als Emerson Network Power, publiceert een internationaal rapport met de titel: Het definiëren van vier edge-archetypen en hun technologische eisen. Samen met een onafhankelijk adviesbureau analyseerden edge-experts van Vertiv meer dan honderd gebruikssituaties van netwerkedges. Met als doel de vereiste technlogie te identificeren om de vier belangrijkste archetypen voor edge-toepassingen te ondersteunen. Uit de honderd gebruikssituaties werden er 24 gekozen die op basis van verwachte groei, urgentie en financiële impact waarschijnlijk de grootste invloed hebben op bedrijven en eindgebruikers.

  Experts identificeerden voor elke gebruikssituatie sets van vereisten. Bijvoorbeeld de werkbelasting waarbij gegevens centraal staan maar ook eisen op het gebied van prestaties, zoals beschikbaarheid, latentie, schaalbaarheid en beveiliging. Verder beoordeelden ze de behoefte aan encryptie, verificatie en het voldoen aan wettelijke eisen. Tot slot keken de experts naar de noodzaak om te integreren met bestaande of legacy-toepassingen en andere gegevensbronnen, rekeninghoudend met het aantal edge-locaties in een bepaald netwerk.

  “De kansen op het gebied van edge-computing zijn enorm, maar de te>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 17 april 2018 – Datto, de wereldwijd toonaangevende leverancier van IT-oplossingen via managed service providers (MSP’s), presenteert de resultaten van zijn tweede jaarlijkse State of the MSP Report. Dit onderzoek biedt inzicht in de demografische en psychografische kenmerken – en zakelijke uitdagingen – van moderne MSP’s. Voor het onderzoek ondervroeg Datto zo’n 2.300 MSP’s wereldwijd over hun dagelijks leven en hoe zij hun bedrijfsvoering aanpakken.

  “We werken elke dag samen met onze MSP-partners om hun zakelijke doelstellingen te helpen behalen”, zegt Rob Rae, Vice-President Business Development van Datto. “Dit onderzoek geeft ons meer begrip van hun continu veranderende uitdagingen, voorkeuren en gewoonten, zodat wij hen in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. We vinden het belangrijk om deze resultaten te delen, zodat het gehele ecosysteem kan profiteren van inzicht in de behoeften van deze groeiende branche binnen de IT-sector. Ook weten we nu dat MSP-partners, net als wij, een voorkeur hebben voor Star Wars tegenover Star Trek.”

  Het onderzoek behandelt een aantal onderwerpen, waaronder vragen over werk en lifestyle, voor beter inzicht in wat MSP-managers interesseert en motiveert in hun dagelijks werk. Een overzicht van de belangrijkste resultaten.

  • Zestig procent van de MSP’s heeft minder dan honderd klanten, gevolgd door twintig procent die 101 tot tweehonderd klanten ondersteunt.
  • Marketing en sales zijn met 53 procent de belangrijkste uitdagingen voor MSP’s in 2018, gevolgd door werving en training (41 procent), groeipijn (28 procent) en ransomware en cybersecurity (26 procent).
  • 75 procent van de MSP’s geeft aan nog altijd break-fix services aan te bieden.
  • MSP’s focussen zich vaak op klanten in een specifieke verticale markt, zoals gezondheidszorg (>>

   Lees verder..

  0 0

  Ede, 18 april 2018 – Datacenter BIT bereidt samen met een coalitie van journalisten, advocaten, NGO’s en IT- en techbedrijven een rechtszaak voor tegen de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv). De coalitie, bestaande uit Bits of Freedom, Privacy First, het NJCM, de NVSA, Free Press Unlimited, BIT, Voys, Greenpeace International, Waag Society, Speakup en het Platform Bescherming Burgerrechten, is van plan de overheid in een kort geding te dagvaarden als de invoering van de wet, die gepland staat op 1 mei 2018, niet uitgesteld wordt. Hiervoor stuurt de coalitie vandaag een open brief naar de Nederlandse overheid, waarin wordt gevraagd om de invoering van de Wiv uit te stellen. Op zijn minst tot na het moment dat de wijzigingen in het parlement besproken zijn.

  De Wiv bevat enkele fundamentele problemen en is op bepaalde onderdelen in strijd met mensenrechten. Bij het referendum over de Wiv afgelopen 21 maart heeft de meerderheid van de stemmers dan ook nee gezegd tegen de wet. Om deze reden heeft de regering enkele voorstellen voor wijzigingen gedaan. Dit betekent dat er opnieuw in de Tweede en Eerste Kamer gediscussieerd zal worden over de voorstellen.

  Alex Bik, CTO bij BIT, zegt hier het volgende over: “Allereerst worden onze zorgen niet weggenomen met de voorgestelde wijzigingen, die onder meer betrekking hebben op het ‘sleepnet’ en de uitwisseling van gegevens met buitenlandse geheime diensten. Daarnaast is het een omgekeerde wereld om een wet eerst door te voeren en deze daarna pas te wijzigen. Hiermee worden onschuldige burgers en de digitale economie niet gespaard.”

  ----

  Over BIT
  BIT beheert een drietal datacenters in Ede en is gespecialiseerd in groene colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing voor zakelijke gebruikers van het internet. BIT levert aan kwaliteitsbewuste organisaties >>

  Lees verder..

  0 0

  Nieuwegein 18 april 2018 - Econocom Nederland, gespecialiseerd in de digitale transformatie van bedrijven, heeft Frank van Os aangetrokken als Marketing Director. Hij gaat zich onder andere bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe proposities.

  Dankzij pragmatische as-a-service oplossingen ondersteunt Econocom bedrijven en instellingen die digitale apparatuur zorgeloos willen gebruiken in plaats van in eigendom te hebben. Deze oplossingen stellen hen in staat om sneller te innoveren en zo hun (digitale) ambities te verwezenlijken in een markt die continue flexibiliteit vereist.

  "Ik ben ervan overtuigd dat we over een jaar nieuwe toonaangevende en relevante oplossingen voor onze klanten hebben geïntroduceerd, gedreven door verfrissende marketinginitiatieven en een klantgerichte kijk op propositieontwikkeling”, aldus een enthousiaste Van Os.

  Synergie
  Een ander belangrijk onderdeel van zijn nieuwe rol is het creëren van marketingsynergie tussen (de vorig jaar overgenomen) multimedia integrator BIS Groep en Econocom, op zowel merk- als productniveau. Door de talenten van beide teams te combineren wordt ac>>

  Lees verder..

  0 0

  Baarn, 18 april 2018 – Lisanne van der Drift (30) is als creative director toegetreden tot het management team van Marcommit, PR- en contentmarketingbureau gespecialiseerd in IT, tech en HR. Naast haar rol als account director gaat Lisanne zich in haar nieuwe functie richten op het borgen en uitdragen van de creativiteit van Marcommit. Creativiteit is één van de belangrijkste kernwaarden van het bureau. Door middel van onder andere coaching, inspirerende workshops en procesoptimalisatie, zorgt zij dat creativiteit en proactiviteit altijd aan de basis blijven staan van iedere campagne.

  Lisanne is sinds 2012 werkzaam bij Marcommit. Gestart als accountmanager, vervult zij nu ruim drie jaar de rol van account director. In deze functie is zij strategisch verantwoordelijk voor diverse accounts, zoals Human Concern, Motiv en Lightspeed. De diversiteit in haar klantportfolio vraagt om een grote mate van creativiteit en de functie van creative director is dan ook een logische vervolgstap in haar carrière.

  Lisanne van der Drift over haar aanstelling: “Ik ben er trots op dat Marcommit mij de kans geboden heeft om me binnen het management team volledig toe te gaan leggen op creativiteit. Bij Marcommit durven we buiten de gebaande paden te denken en verrassen we klanten graag met vernieuwende en opvallende plannen en teksten. Ik heb altijd gewerkt voor een heel divers klantportfolio, van technische en ICT-organisaties tot bijvoorbeeld Human Concern, een centrum voor eetstoornissen. Juist die afwisseling zorgt ervoor dat je altijd gestimuleerd wordt om creatief te zijn en te blijven. Ik vind het een mooie uitdaging om de kennis die ik op dit gebied heb opgedaan, nu ook strategisch in te zetten voor ons bureau.”

  Eline Visser, managing director van Marcommit: “Wij zijn erg blij met de toetreding van Lisanne tot ons management team. Onze ambitie is >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 18 mei 2018 - Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, lanceert een van de eerste NOC-SOC-oplossing die workflows, analysemogelijkheden en geautomatiseerde incidentrespons biedt om de kloof tussen operationele en beveiligingsprocessen te dichten. De NOC-SOC-oplossing combineert toepassingen van FortiManager 6.0, FortiAnalyzer 6.0 en FortiSIEM 5.0 en biedt een unieke beheer- en analyseoplossing voor NOC-SOC-processen.

  De NOC-SOC-beheeraanpak zorgt voor verbeterd overzicht op de beveiligingsactiviteiten. Het beheer strekt zich uit naar private en publieke cloud-omgevingen dankzij het gebruik van dynamische beleidsobjecten. De nieuwe Security Rating-functie combineert de analysefunctionaliteit van FortiGate, FortiAnalyzer en FortiManager met de threat intelligence-services van FortiGuard om de beveiligingsprestaties van bedrijven meetbaar te maken. Security Rating biedt hiertoe uitgebreide auditregels, risicoscores, benchmarking en auditing op maat van de netwerkomgeving. De nieuwe oplossing biedt ook mogelijkheden voor Incident Response (IR)-tracking. Gebruikers kunnen hiermee incidentrespons voor diverse silo’s te automatiseren. Dit is mogelijk op basis van vooraf gedefinieerde triggers (systeemgebeurtenissen, bedreigingsmeldingen en de status van gebruikers en apparaten) of door integratie met de IT Service Management (ITSM)-oplossing van ServiceNow.

  Automatisering en integratie van het netwerkbeheer en de beveiliging
  Volgens een recente Global Information Security Workforce Study zal er in 2022 spra>>

  Lees verder..

  0 0

  Zaventem, 18 april 2018 Fortino Capital, de investeringsmaatschappij die onder andere investeerde in succesvolle scale-ups als Bloomon, Teamleader en BuyBay, heeft per 1 april Steven De Troyer (33) benoemd tot Investment Director. In zijn nieuwe functie is De Troyer verantwoordelijk voor sourcing, het stimuleren van nieuwe investeringen en de prestaties van de portfoliobedrijven.

  De Troyer werkte eerder voor verschillende gerenommeerde bedrijven in de advies- en investeringssector en brengt waardevolle beleggingservaring mee. Hij startte zijn carrière in Londen, op de fusie- en overnameafdelingen van ING en UBS. Daar richtte hij zich op het adviseren van klanten in de telecom-, media- en technologiesector. In 2012 ging hij aan de slag bij Gimv, een Europese investeringsmaatschappij actief in private equity en durfkapitaal. Hier ondersteunde hij de ambitieuze groeiplannen van bedrijven in de consumentensector.

  Duco Sickinghe, Managing Partner bij Fortino Capital: "Ik ben erg blij Steven te mogen verwelkomen in ons team. Met Fortino Capital hebben we onlangs een tweede fonds gelanceerd. We hebben besloten om in lijn met onze ambities ons team verder te versterken. Ik geloof dat de expertise, het parcours en de ervaring van De Troyer bijdragen aan de verdere uitbreiding van Fortino Capital en onze portefeuillebedrijven."

  Steven De Troyer over zijn nieuwe functie bij Fortino Capital: "Ik vind het een grote eer en uitdaging om aan de slag te gaan bij Fortino Capital. Zowel door de bedrijven die ze ondersteunen, als door de ambitie die het >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 18 april 2018Dell Boomi™ (Boomi) maakt bekend dat het channel partner programma van het bedrijf grondig is vernieuwd. Het nieuwe Boomi Global Partner Program biedt een duidelijk kader voor de samenwerking met en ondersteuning door Boomi. Daarbij is nu ook een nieuw partnerportaal gelanceerd.

  Onderdeel van de uitbreiding is onder meer dat Boomi partners nu twee routes aanbiedt om zich op specifieke terreinen te kunnen onderscheiden:

  Partner Integration Accelerator Program – dit programma helpt partners praktische ervaring op te doen en optimaal gebruik te maken van Boomi’s best practices. Het is ontwikkeld om partners te ondersteunen en snel te informeren, om zelfstandig kennis op te doen en op eigen kracht integratieprojecten op te kunnen leveren

  Partner Competency Recognition – voor het ontwikkelen van vaardigheden in de gehele sales en delivery cyclus, om de inzet van partners voor verkoop, ontwerp en implementatie te erkennen.

  Om de voordelen voor partners verder te vergroten is het Boomi Global Partner Program uitgebreid met vier deelnameniveaus: Authorized, Advanced, Select en Elite. Op elk niveau kan een partner aanbrengbonussen verdienen of optreden als Managed services leverancier of reseller van Boomi-producten.

  Alle Boomi Partners kunnen met het vernieuwde en uitgebreide programma de betrouwbare tools, technologieën en services bouwen, leveren en ondersteunen dankzij de veelzijdigheid van het toonaangevende Boomi-platform. Met de keuze voor Boomi als voorkeursplatform voor digitale connectiviteit kiezen partners voor innovatie van producten en diensten. Ze hebben daarmee toegang tot een schaalbaar, op competenties gebaseerd programma, waarmee ze snel nieuwe mogelijkheden en producten op de markt kunnen brengen. Bovendien biedt het programma de mogelijkheid om met diverse businessmodel>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 18 april 2018 – Bij de analyse van populaire dating-apps hebben onderzoekers van Kaspersky Lab ontdekt dat sommige apps onversleutelde gebruikersdata verzenden via het onveilige HTTP-protocol. Hierdoor dreigt de data aan kwaadwillenden te worden blootgesteld. Dit is mogelijk doordat deze applicaties gebruiksklare SDK’s van derden toepassen voor het weergeven van advertenties. De SDK’s maken deel uit van enkele van de meest gebruikte advertentienetwerken. Er zijn apps bij die wereldwijd miljarden keren zijn geïnstalleerd. Door deze ernstige beveiligingsfout kunnen privégegevens worden onderschept, gewijzigd en gebruikt voor verdere aanvallen.

  Een SDK is een set ontwikkelingstools die meestal gratis wordt verspreid. Door code van derden toe te passen, besparen softwareontwikkelaars veel tijd: ze kunnen zich concentreren op de belangrijkste elementen van hun applicatie en andere functionaliteit aan deze kant-en-klare SDK's overlaten. Zo verzamelen advertentie-SDK's gebruikersgegevens om relevante advertenties weer te geven, wat voor de ontwikkelaars weer inkomsten genereert. De toolsets verzenden gebruikersdata naar domeinen van populaire advertentienetwerken voor een meer gerichte weergave van advertenties.

  Diepere analyse van de betreffende applicaties heeft echter aangetoond dat data ongecodeerd en via HTTP worden verzonden. De gegevens leggen de reis naar de servers derhalve onbeschermd af. Omdat er geen sprake is van encryptie, kunnen de data in principe door iedereen worden onderschept via onbeveiligde wifi, door de internetprovider of met behulp van malware op een thuisrouter. Nog ernstiger is dat de onderschepte gegevens ook kunnen worden gewijzigd, wat betekent dat de toepassing schadelijke advertenties kan laten zie>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 18 april 2018 – Zyxel, Your Networking Ally, en distributeur Tech Data (Nasdaq: TECD) zijn een samenwerking aangegaan. Tech Data wordt één van de vijf ICT distributeurs van Zyxel in de Benelux. De leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen stelt zich tot doel nieuwe resellers aan te trekken voor Zyxel’s complete netwerkportfolio, inclusief de nieuwe cloudpropositie Nebula.  Met Tech Data kunnen resellers de juiste technologische oplossingen kiezen uit een end-to-end portfolio waar nu ook de producten van Zyxel toe behoren. Onderkant formulier

  Peter van der Putten, Head of Channel Benelux bij Zyxel: “Met Tech Data voegen wij een nieuwe dimensie toe aan onze channelstrategie. Eén van onze doelstellingen is uitbreiding van onze klantbreedte. We willen het aantal actief kopende Zyxel resellers in de Benelux aanzienlijk vergroten. Onze missie is om hét voorkeurs ICT-netwerkmerk te zijn door gebruiksvriendelijke en betaalbare technologische oplossingen aan te bieden aan onze klanten.” Hij vervolgt: “Tech Data’s services en oplossingen, gespecialiseerde vaardigheden en expertise in bijvoorbeeld next-generation technologieën bieden onze kanaalpartners de mogelijkheid de oplossingen te leveren die bedrijven nodig hebben om te verbinden, te groeien en zich verder te ontwikkelen.”

  Endpoint Solutions
  Tech Data is een wereldwijde ICT distributeur dat een groot aantal merken voert, waaronder HP, Apple, Samsung, Oracle, IBM, Cisco en Microsoft. Het Zyxel productaanbod valt onder het Enpoint Solution>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 18 april 2018 – Nog maar een paar dagen tot de publieke lancering van de ECO Coin, de allereerste cryptocurrency gedekt door bomen. Hoe werkt deze cryptomunt die mensen beloont voor duurzame handelingen? Hoe zijn ECO’s te verkrijgen en waar zijn ze aan uit te geven? Vanaf vandaag is er nieuwe informatie beschikbaar, onder meer over de achterliggende blockchain technologie, koersbepalingen, marktwerking en de filosofie achter het systeem. Next Nature Network presenteert de ECO Coin voor het publiek op vrijdag 20 april om 17.00 uur in het circulaire paviljoen Circl in Amsterdam.  De ECO Coin is een nieuwe cryptocurrency die mensen beloont voor duurzame handelingen. Je kunt bijvoorbeeld ECO’s verdienen door vleesvrije maaltijden te eten, over te schakelen op een groene energieleverancier of door afval te scheiden. Zo is duurzaamheid niet langer een morele verplichting, maar een economische beslissing.

  Iedere ECO Coin wordt gedekt door één boom. Dit is vergelijkbaar met de manier waarop de goudstandaard werkte, voordat deze in de jaren zeventig werd opgeheven. Het is mogelijk om bomen aan het systeem te doneren als onderdeel van de ICO (initial coin offering) van ECO Coin. Aan de hand van het aantal gedoneerde bomen wordt bepaald hoeveel ECO Coins er in omloop zijn. Het doel van de ECO Coin is het verbinden van economie en ecologie, door ecologische waarde expliciet te maken in economische termen.

  Hieronder worden de vijf meest gestelde vragen beantwoord:

  Hoe werkt het?
  Net als andere cryptocurrencies worden ECO’s opgeslagen in digitale portefeuilles, die initieel via een webbrowser toegankelijk zullen zijn en vervolg>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 18 april 2018 - Drie marktspelers op het gebied van SMART Buildings gaan vanaf 1 mei 2018 een partnership met elkaar aan om in de Nederlandse markt verschillende (eind)klanten te adviseren bij het opleveren van nieuwe duurzame en intelligente gebouwen. Op woensdag 18 april tekenen Schneider Electric, Nexton (voorheen Mega Elektra Holding)  BluBrick Real Tech een intentieverklaring om de samenwerking kracht bij te zetten. In 2018 zullen deze drie partijen verschillende projecten opleveren. Het eerste project is het realiseren van het nieuwe hoofdkantoor van Nexton aan de Paasheuvelweg in Amsterdam.  Binnen deze samenwerking zal Schneider Electric producten, services & solutions voor SMART Buildings leveren voor de vastgoedprojecten die Nexton en BluBrick Real Tech aannemen en/of uitvoeren. Nexton biedt tevens de expertise in het bouw- en installatietraject van deze projecten. De kracht van de samenwerking tussen de drie partijen is het - vroegtijdig - delen van marktkennis en marktopdrachten. De partijen zullen met elkaar samenwerken met als doel om de gebruikerswensen van het pand te begrijpen en optimaliseren – of het nu gaat om over de ´Well Being´ van de huurders en gebruikers, of het optimaal energiebeheer van het pand.

  Schneider Electric
  Schneider Electric heeft tientallen jaren van expertise en ervaring opgedaan in gebouwen, datacentra, industrie en infrastructuur. Met behulp van het interoperationele technologieplatform EcoStruxure™ brengt Schneider Electric energie, automatisering en software samen binnen vastgoed en vastgoedprojecten.

  Nexton
  Nexton (voorheen Mega Elektra Holding) heeft jarenl>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 19 April 2018Unisys introduceert een nieuwe versie van zijn onderscheiden Unisys Stealth® security software suite, inclusief upgrades die de beveiliging uitbreiden naar gespecialiseerde Internet of Things (IoT) apparatuur en andere verbonden apparatuur, zoals medische bewakingsmachines, bagagescanners, industriële besturingssystemen en bewakingscamera's.

  De nieuwe versie Stealth™ microsegmentatiesoftware beschermt nu ook IoT-apparaten en isoleert ze van niet-vertrouwde netwerksegmenten binnen een Stealth-beveiligd netwerk, om inbraak en manipulatie op afstand te voorkomen en tegelijkertijd het bedrijfsnetwerk te beschermen tegen mogelijke inbraken vanaf onbeveiligde apparaten. Door deel uit te maken van een met Stealth beveiligd netwerksegment, worden kostbare apparaten beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, waardoor het aanvalsoppervlak wordt verkleind.

  Deze nieuwe functionaliteit kan worden geleverd als een virtuele of fysieke gateway om ook apparaten te beschermen waarop Stealth niet kan worden geïnstalleerd, zonder dat er hardware- of softwarewijzigingen nodig zijn aan de gespecialiseerde apparaten.

  “Onze nieuwe Stealth-release breidt de kracht van microsegmentatie uit naar apparaten en gegevens die eerder kwetsbaar waren voor aanvallen en ongeautoriseerde toegang,” zegt Tarek El-Sadany, senior vice president Technology en chief technology officer van Unisys. “In een zorginstelling kan Stealth bijvoorbeeld ongeoorloofde toegang tot medische apparaten en patiëntgegevens voorkomen en beperken, waardoor een veilige, realtime gegevensstroom van apparaten naar medische databases mogelijk wordt en de kosten van compliance worden verlaagd dankzij flexibel beveiligingsbeheer.”

  Volgens Gartner worden “oude medische apparaten die niet ontworpen zijn voor internettoegang, nu verbonden >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 19 april 2018 – De drie bedrijfsinitiatieven die in 2018 het meest bepalend zijn voor IT-investeringen zijn wet- en regelgeving (16%), bedrijfsgroei (16%) en optimaliseren van de klantervaring (13%). In 2017 stond het veranderen van bestaande bedrijfsprocessen nog bovenaan met 28 procent. CIO’s (Chief Information Officers) maken bedrijfsinnovatie komend jaar een persoonlijke topprioriteit. Dit blijkt uit onderzoek van Computer Futures onder tweehonderd CIO’s in Europa uit verschillende branches.

  Klant centraal op de IT-afdeling
  Het aantrekken, converteren en behouden van klanten wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Er is een beweging gaande naar een IT-afdeling waar de klant het uitgangspunt vormt; hij wordt bepalender voor IT-activiteiten en -investeringen. Ook bedrijfsgroei is van groeiend belang voor IT-investeringen. In 2017 was dit voor 9 procent het geval tegenover 16 procent in 2018. Opvallend is dat slechts voor een kleine 3 procent van de organisaties het vergroten van winst bepalend is voor IT-investeringen.


  Figuur 1: Bedrijfsinitiatieven bepalend voor IT-investeringen

  Bedrijfsinnovatie topprioriteit voor CIO’s
  Het stimuleren van bedrijfsinnovatie krijgt de hoogste prioriteit van CIO’s. Ook het stroomlijnen van IT-initiatieven met de bedrijfsdoelen staat bij het grootste deel van de CIO’s hoog op de agenda. Cybersecurity staat op de derde plaats, een forse stijging ten opzichte van vorig jaar. Toen was dit namelijk nog een van de laags>>

  Lees verder..

  0 0

  • Radar for Fraud Teams biedt fraudeprofessionals van grote bedrijven geavanceerde beheertools en extra configuratiemogelijkheden.
  • Vernieuwde machine learning modellen met honderden nieuwe signalen om fraude te identificeren, waarmee fraude met maximaal 25 procent kan worden gereduceerd.
  • In 2017 heeft Radar fraudepogingen ter waarde van ruim vier miljard dollar weten te voorkomen.
  Amsterdam, 19 april 2018 – Stripe lanceert Stripe Radar 2.0, met nieuwe, geavanceerde fraudepreventietools voor grote organisaties. Verder omvat de update de grootste verbetering tot nu toe van de machine learning modellen. Stripe Radar is de geavanceerde antifraude oplossing van Stripe voor creditcardbetalingen.

  Dankzij PIN-betalingen komt fraude bij het afrekenen in de winkel relatief weinig voor in ons land. Daarom richten oplichters zich meer op online winkels, waar ze met gestolen of vervalste creditcardgegevens kunnen betalen. In tegenstelling tot fysieke winkels, zijn de bijkomende kosten voor creditcardfraude voor rekening van online bedrijven. Met Stripe Radar kunnen bedrijven zich tegen deze vorm van fraude beschermen.

  Radar for Fraud Teams
  Radar for Fraud Teams, dat speciaal is ontwikkeld voor teams van fraudeprofessionals bij grote organisaties, biedt meer inzicht en meer controlemogelijkheden voor het identificeren en voorkomen van fraude.

  Fraudeprofessionals bij grote organisaties kunnen Radar nu gebruiken voor:
  • Snellere en nauwkeurigere beoordelingen: bij het beoordelen van betalingen laat Radar relevante informatie en gerelateerde betalingen zien die het bedrijf al eerder van de klant heeft verwerkt. Dankzij beter inzicht, zoals een typisch inkooptraject of een mismatch tussen het land waar het IP-adres is geregistreerd en het land waar de creditcard is uitgegeven, kunnen mo>>

   Lees verder..

  0 0

  Utrecht - Forcepoint, toonaangevend cybersecuritybedrijf, introduceert Dynamic Data Protection, een nieuwe unieke risico-adaptieve beveiligingsoplossing. De oplossing richt zich op de uitdagingen waar de CISO’s van ondernemingen en overheden vandaag de dag voor staan en helpt hen een balans te vinden tussen effectieve gebruiker- en databeveiliging en de productiviteit van het bedrijf.

  Legacy-cybersecurityoplossingen zijn afhankelijk van traditionele dreigingsbescherming en statische assessments die voor frictie zorgen bij zakelijke transacties en daarnaast securityanalisten overspoelen met dreigingsalerts.

  De risico-adaptieve bescherming van Forcepoint is ontworpen om moderne complexe en geavanceerde dreigingen te tackelen. De oplossing zorgt voor een continue analyse van risico’s en biedt>>

  Lees verder..

  0 0

  Parijs/Rotterdam, 19 april 2018 PIXID, marktleider in Frankrijk op het gebied van oplossingen voor Workforce Management, heeft de Nederlandse CRM- en ATS-leverancier Carerix overgenomen, voor verdere versteviging van zijn marktpositie en uitbreiding van de Europese activiteiten. Door de overname van de Nederlandse marktleider van CRM- en ATS-systemen, kan PIXID zijn expertise versterken, het dienstenaanbod verbeteren en zijn toegevoegde waarde binnen de recruitment-, staffing- en uitzendbranche verder versterken.

  Samenwerking Carerix en PIXID
  De acquisitie van Carerix betekent dat PIXID, naast de bestaande activiteiten in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk (door de overname van The Internet Corporation in 2017) en Duitsland, zijn footprint uitbreidt naar de Benelux-regio. De merknaam Carerix blijft bestaan aangezien zowel de producten als de markten van PIXID en Carerix complementair zijn. Het huidige management van Carerix en het hoofdkantoor blijven operationeel op het Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport.

  Schaalvoordeel voor klanten Carerix en PIXID
  Carerix levert flexibele, online recruitmentsoftware voor recruitment-, staffing- en uitzendorganisaties en voor corporate recruiters. Carerix bedient momenteel dagelijks meer dan 10.000 gebruikers verspreid over 17 landen. Klantnamen zijn onder meer: Randstad, Adecco, Manpower, DPA en T-Groep. Daarnaast wordt Carerix gebruikt door vele kleinere werving&selectie- en staffing organisaties.

  Door de ATS- en CRM-functies van Carerix te co>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 684 | 685 | (Page 686) | 687 | 688 | .... | 763 | newer