Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 713 | 714 | (Page 715) | 716 | 717 | .... | 763 | newer

  0 0

  Orange kondigt aan dat het 100% van het kapitaal van Basefarm Holding AS aankoopt, een belangrijke speler in cloud-infrastructuur en applicatiediensten in Europa.
  Deze acquisitie zal de positie van Orange Business Services in de cloud computing services markt versterken. Orange Business Services is in Frankrijk al marktleider op dit gebied en in Europa reeds een belangrijke speler. Na een concurrerend tenderproces geïnitieerd door Abry Partners voor zijn belang in Basefarm, heeft de Orange Group vandaag via haar dochtervennootschap Orange Business Services 100 procent van het kapitaal van Basefarm verworven. Het gaat om een overnamebedrag van 350 miljoen euro.

  Basefarm is een toonaangevende Europese speler in cloud-gebaseerde infrastructuur en diensten en het beheer van essentiële applicaties en data-analyse. Het bedrijf is sinds 2015 sterk gegroeid en heeft in 2017 een omzet van meer dan 100 miljoen euro geboekt. Basefarm is sterk operationeel aanwezig in verschillende Europese landen, met name in Nederland, Noorwegen, Zweden, Oostenrijk en Duitsland, waar het zich bezighoudt met vooruitstrevende big data-activiteiten. Basefarm is koploper op het gebied van cloud computing, big data en kunstmatige intelligentie, dankzij de expertise van 550 werknemers. 

  Na de recente aankoop van Business & Decision is de overname van Basefarm een volgende belangrijke stap in de ontwikkelingsstrategie van Orange Business Services. Met het bestaande team van 1.600 cloud computing-experts groeit Orange Business Services op de wereldmarkt momenteel elk jaar met vijftien tot twintig procent in deze sector. De overname van Basefarm zal Orange’s bestaande aanbod aanvullen en zijn strategische positie versterken door nieuwe expertise en innovatieve technologieën te introduceren op het gebied van gegevensbeheer, het beheer van kritieke applicaties, big data en multi-clouddiensten. De overname van Basefarm zal ook het geografische bere>>

  Lees verder..

  0 0

  Haarlem, 17 juli 2018Snow Software, wereldwijde aanbieder op het gebied van Software Asset Management (SAM) en Cloud Spend Management-oplossingen, gaat een samenwerking aan met Microsoft om klanten te helpen de waarde van Software Asset Management te maximaliseren. Dit gaat verder dan alleen het naleven van softwarelicenties. Microsoft Intelligent Asset Manager (IAM) stelt de partners en klanten van Snow Software in staat om op een eenvoudigere en transparantere manier inventarisgegevens te verzamelen en deze veilig te delen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de gecentraliseerde service van Microsoft om licentieposities te bepalen. Hierdoor behoren tijdrovende en dure audits tot het verleden en kunnen klanten meer tijd en aandacht besteden aan het beheren van hun IT-infrastructuur en aan het verkrijgen van zinvol inzicht in dit proces.

  IAM, gekoppeld aan Snow Software-technologie, maakt het gemakkelijker om de IT-inventaris van een klant te begrijpen. Het maak het mogelijk om deze data op een veilige en klantgerichte manier op te slaan en een goede licentiepositie (Effective License Position - ELP) te creëren. Via een speciaal programma van Snow Software, kunnen Microsoft-klanten de ELP gebruiken om hun Microsoft-licentiepositie doorlopend te beheren. Door dit te doen via een beheerd en transparant proces met vooraf overeengekomen meeteenheden, is optimalisatie mogelijk, wordt er meer waarde gecreëerd voor Microsoft-klanten en is het mogelijk om strategische technologie- en cloud-beslissingen te maken die gebaseerd zijn op data.

  “Snow Software begrijpt de cruciale rol die inventarisatie, normalisering en inzicht in softwaregebruik spelen bij het in standhouden van een gezonde softwareomgeving”, zegt Axel Kling, CEO van Snow Software. “We zijn er bijzonder trots op dat we met Microsoft samenwerken om onze wederzijd>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 17 juli 2018 – Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) kondigt vandaag Power PDF 3 aan, de nieuwste versie van de bekroonde Power PDF software van Nuance. Hiermee kunnen bedrijven PDF-bestanden maken, bewerken, ondertekenen en delen. Power PDF 3 bouwt verder op de talrijke functies van vorige versies en biedt extra voordelen op diverse domeinen, zoals een verbeterde gebruikservaring, een grotere nauwkeurigheid bij conversie, documentcompatibiliteit, ondersteuning van eSignature met workflowintegratie, betere samenwerking en meer mogelijkheden voor tekstbewerking.

  “Omdat Power PDF 3 nieuwe functies combineert met een nog grotere gebruiksvriendelijkheid, kan ik mijn werk sneller en nauwkeuriger uitvoeren. Dat helpt ons om de patiëntenzorg te verbeteren,” verklaart Brandy Cunningham, Referral Coordinator van de Cancer Care Centers of Brevard. “Door de nieuwe versie van Power PDF kan ik mij volledig concentreren op de snelle conversie van de papieren documenten van nieuwe patiënten naar doorzoekbare digitale PDF-bestanden. Personeel met de juiste machtiging kan die bestanden vervolgens gemakkelijk terugvinden, openen en gebruiken.”

  Power PDF is ook voordelig voor organisaties: geen hoge kosten voor PDF-licenties meer en toch beschikken overeen veilige, gebruiksvriendelijke oplossing, die door hun werknemers sterk wordt gewaardeerd. Zij kunnen immers efficiënter werken en meer taken op een hoger niveau uitvoeren. De nieuwe functies en mogelijkheden van Power PDF 3 laten organisaties beter functioneren dankzij:

  • Grotere conversienauwkeurigheid: Nuance blijft zijn conversietechnologie verfijnen en door de nieuwste verbeteringen beschikken gebruikers onmiddellijk over uiterst nauwkeurige en doorzoekbare PDFs en Microsoft Offi>>

   Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 17 juli 2018 – Extreme Networks, Inc. (NASDAQ: EXTR) is op 11 juli 2018 door Gartner, Inc. uitgeroepen tot Leader in het Gartner Magic Quadrant voor wired en wireless LAN access infrastructure.

  Volgens Gartner “heeft een leverancier uit het Leaders-quadrant aangetoond tegemoet te kunnen komen aan een breed scala klantbehoeften door middel van een uitgebreide serie producten. Leaders oefenen invloed uit op de markt en bieden complete en onderscheidende access layer-applicaties, net als internationale dienstverlening en support. Leaders hebben aantoonbaar gedemonstreerd in staat te zijn sterke en langdurige relaties te onderhouden met hun verkoopkanaal en klanten en hun portfolio’s bevatten geen duidelijke gaten.”

  Voorafgaand aan 2018 werd Extreme Networks al drie jaar op rij genoemd als Visionary in het Gartner Magic Quadrant voor wired en wireless LAN access infrastructure.

  Sinds het laatste rapport uit 2017, heeft Extreme Networks de overname van de datacenter-activiteiten van Brocade Communications Systems, Inc. afgerond – de derde overname sinds oktober 2016. Daarnaast introduceerde Extreme Networks zijn Smart OmniEdge-oplossing, bestaand uit een veilige, uniforme wired/wireless infrastructuur en managementmogelijkheden op basis van AI. De oplossing is vanuit een centraal punt te beheren.

  Quotes
  Ed Meyercord, President en CEO van Extreme Networks, Inc.: “Onze betreding van het Leaders-quadrant als leverancier van wired en wireless LAN access infrastructure is een bijzondere mijlpaal. Het is een eer om door een instantie als Gartner erkend te worden in zijn Magic Quadrant. Het is de vijfde keer op rij dat we in deze reference guide voor onze klanten en partners genoemd worden.”

  Extra informatie


  0 0

  Utrecht, 17 juli 2018 – Performancespecialist Ymor heeft Chris van der Ploeg (38) aangesteld als Manager Operations. Van der Ploeg gaat zich in deze functie richten op kwaliteit en efficiëntie in de delivery-tak. Hierdoor blijft Ymor in gesprek met de klant over de toegevoegde waarde en is de techniek een basis die op orde is en blijft.

  Voor de overstap naar Ymor werkte Van der Ploeg vijftien jaar bij de Rabobank. In die tijd heeft hij bij veel afdelingen een kijkje in de keuken genomen, bijvoorbeeld met een commerciële functie als accountmanager in de zakelijke markt, maar ook met management functies bij Rabobank Nederland. In 2013 heeft hij de overstap gemaakt naar IT en specialiseerde hij zich in monitoring. In zijn laatste functie als Deliverymanager bij Monitoring was hij verantwoordelijk voor het implementeren van end-to-end transactiemonitoring, het opzetten van een IT Operations datalake met Splunk en het bieden van preventieve inzichten door middel van high level data analytics. Hier ontstond het raakvlak met Ymor.

  Chris van der Ploeg vertelt over zijn aanstelling bij Ymor: “Iedere dag ga ik met een lach naar kantoor. Ymor is een bedrijf waar veel mogelijk is en iedereen zeer bereidwillig is. Het enthousiasme straalt ervan af en de cultuur is geweldig. Zo komt de directeur bijvoorbeeld regelmatig met zijn longboard door de gang. In mijn rol als Manager Operations kan ik meewerken aan een efficiëntie- en professionaliseringslag binnen het bedrijf. Doordat we de tijd die we besteden aan het monitoren en analyseren van data efficiënter indelen, verleggen we onze focus van de techniek naar waarde. We gaan in gesprek met onze klanten over de betekenis en impact van de inzichten die we met onze diensten leveren. Het is belangrijk om dicht bij de klant te staan en een persoonlijke relatie op te bouwen. Ik ben blij dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen.&rdq>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 17 juli 2018Oracle Blockchain Cloud Service is vanaf nu beschikbaar. Met deze dienst kunnen organisaties eenvoudig blockchainnetwerken bouwen voor veiligere en efficiëntere transacties, en om goederen wereldwijd te kunnen volgen in de supply chain. Bedrijven over de gehele wereld hebben eerder al een early-adopterversie van deze dienst geïmplementeerd, waaronder Arab Jordan Investment Bank, CargoSmart, Certified Origins, Indian Oil, Intelipost, MTO, Neurosoft, Nigeria Customs, Sofbang, Solar Site Design en TradeFin.

  Blockchain heeft de potentie om de manier waarop bedrijven in alle sectoren hun bedrijfsvoering aanpakken, fundamenteel te veranderen. Het maakt interacties veiliger, transparant, efficiënt en kosteneffectief. Oracle Blockchain Cloud Service biedt klanten een developmentplatform om hun eigen netwerk op te bouwen en voor een snelle integratie met Oracle SaaS en externe applicaties die ze al gebruiken, maar ook voor andere blockchainnetwerken en Oracle PaaS-diensten. Ook biedt het platform gebruikers de mogelijkheid om blockchainnetwerken aan te bieden, lid te worden van andere organisaties en om slimme contracten uit te rollen en uit te voeren voor het updaten en raadplegen van het grootboek. Oracle’s blockchainplatform benut de jarenlange ervaring van het bedrijf in diverse branches en zijn uitgebreide partnerecosysteem om vertrouwelijke transacties door middel van blockchain op een betrouwbare manier te delen met leveranciers, banken en andere handelspartners.

  “Blockchain belooft een van de meest ingrijpende technologieën van onze generatie te worden”, zegt Amit Zavery, Executive Vice-President van Oracle Cloud Platform. “We zijn dan ook blij dat we nu de beschikbaarheid van Oracle Blockchain Cloud Service kunnen aankondigen. Deze dienst is het resultaat van jarenlang Research and Development in samenwer>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 17 juli 2018 – Dimension Data maakt de winnaar bekend van ‘Le Code to France’, een nieuwe, op de Tour de France geïnspireerde programmeerwedstrijd. ‘Le Code to France’ richtte zich op de 30.000 internationale Dimension Data-medewerkers met als doel het bedenken van innovatieve ideeën die tijdens de toekomstige Tour de France-edities geïmplementeerd kunnen worden.

  ‘Le Code to France’ brak binnen een maand alle interne campagnerecords. Het initiatief combineert twee van Dimension Data’s technologieprogramma’s: het Learn to Code-initiatief – een intern ontwikkelingsplan om de programmeervaardigheden van werknemers te verbeteren – en de rol van het bedrijf als officiële technologiepartner van A.S.O.’s Tour de France. 

  Het winnende team bestond uit vier universitair afgestudeerden die begin 2018 bij het bedrijf zijn begonnen als onderdeel van het Graduate Accelerate-programma van Dimension Data. Hun teamnaam: Mark Codendish, variant op de naam van de bekende sprinter van Team Dimension Data.

  De winnaars creëerden een fictieve wielerwedstrijd om de machine learning predictor van Dimension Data te testen. De machine learning predictor wordt tijdens de Tour de France getoond in het Client Experience Centre (CEC) van Dimension Data. Als onderdeel van hun prijs worden de winnaars naar Frankrijk gevlogen om de laatste etappes van de Tour bij te wonen.

  Wedstrijd inspireert deelnemers over de gehele wereld
  Hoewel de wedstrijd oorspronkelijk was gericht op engineers en developers binnen Dimension Data, schreven meer dan 120 medewer>>

  Lees verder..

  0 0

  Leiden - Liferay, leverancier van Digital Experience Platforms, introduceert het nieuwe Liferay Digital Experience Platform (DXP) 7.1.

  De nieuwe producten, waaronder Liferay DXP 7.1, Liferay Commerce en Liferay Analytics Cloud, bieden organisaties uitgebreide mogelijkheden om ultieme klantervaringen te realiseren. Dankzij automatische analyses afkomstig van verschillende ‘touch points’ gedurende het hele klantproces, kunnen organisaties de klantreis verder optimaliseren.Met de volledige integratie van Liferay Commerce biedt Liferay DXP het gemak van B2C in de complexe wereld van B2B.

  Langetermijnrelaties opbouwen
  “Organisaties beseffen steeds meer dat klantrelaties geen eenmalige contactmomenten zijn”, aldus Ruud Kluivers, General Manager bij Liferay Benelux. “Daarom zijn onze nieuwe producten erop gericht om langetermijnrelaties op te bouwen met klanten door de klantbehoefte inzichtelijk te maken en op de juiste tijden de juiste content aan te bieden.”

  Flexibele content
  Liferay DXP 7.1 biedt contentteams nog meer flexibiliteit om gerichte en herbruikbare contentelementen te creëren. Zakelijke gebruikers kunnen dankzij Liferay DXP 7.1 zelf webpagina’s creëren op basis van kant-en-klare, opgemaakte en herbruikbare elementen. Webontwikkelaars maken contentcreatie nog makkelijker door dit soort elementen zelf te ontwikkelen of hun eigen content met API’s te importeren binnen Liferay DXP.

  Liferay Analytics Cloud geeft organisaties inzicht in de prestaties van content en welke content gebruikers relevant vinden. Zo krijgen organisaties zicht op het online gedrag en interesses van klanten. Deze gecombineerde data maakt het mogelijk om de juiste content op het juiste moment aan te bieden en zo de klantreis en gebruikerservaring te optimaliseren. Liferay Analytics Cloud is optioneel beschikbaar voor gebruikers van Liferay DXP.
  >

  Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM  –  17 juli 2018 – Pegasystems, (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van krachtige customer engagement toepassingen voor toonaangevende organisaties, is een overeenkomst aangegaan met LinkedIn Sales Navigator en LinkedIn Matched Audiences voor de integratie met Pega® Sales Automation en Pega® Marketing software. Met toegang tot de LinkedIn-mogelijkheden binnen Pega applicaties, hebben Pega gebruikers nu een handig en krachtig middel in handen waarmee zij potentiële klanten kunnen benaderen, hun sales- en marketingafdelingen kunnen informeren en meer deals kunnen sluiten.

  LinkedIn wordt door slimme verkopers en marketeers regelmatig gebruikt om de besluitvormers binnen specifieke bedrijven gericht te kunnen benaderen. Pega gebruikers kunnen nu LinkedIn profielen bekijken en kopers benaderen via native LinkedIn-mogelijkheden binnen Pega´s CRM, sales -en marketing toepassingen. Pega-software maakt gebruik van de AI-gestuurde Pega® Customer Decision Hub die klantinteracties met merknamen realtime analyseert en voor elke potentiële klant op LinkedIn de next-best a>>

  Lees verder..

  0 0

  Zaventem, 17 juli 2018 Fortino Capital, de investeringsmaatschappij die onder andere investeerde in succesvolle scale-ups als Bloomon, Teamleader en BuyBay, maakt vandaag een investering bekend van 2,2 miljoen euro in Dobco Medical Systems, een Belgisch softwarebedrijf gespecialiseerd in online oplossingen voor medische beeldvorming. Fortino Capital zal het management van Dobco Medical Systems bijstaan in de verdere uitbouw van hun platform en in hun internationale expansie.

  Stijgende vraag
  Dobco streeft ernaar zijn platform en dienstverlening verder uit te breiden in zowel België als internationaal in Nederland, Noorwegen, Zwitserland, Frankrijk en Cyprus. Met Fortino als partner gaat de onderneming op zoek naar versterking van zijn commerciële team om de stijgende internationale vraag te beantwoorden.

  Dobco Medical Systems is opgericht in 2011 en groeide snel uit tot de referentie voor online medische beeldvorming in de Benelux. De bekendste oplossing van Dobco, het PACSonWEB-platform, wordt gebruikt in 90 procent van de Vlaamse ziekenhuizen. PACSonWEB is een beveiligd cloudplatform dat zorgt voor een efficiënte uitwisseling van medische beelden en verslagen tussen alle betrokken partijen. Dobco helpt zo complexe processen binnen medische beeldvorming te vereenvoudigen en medische informatie sneller, meer accuraat en op een veilige manier aan artsen en patiënten aan te bieden.

  Jan Dobbenie, CEO van Dobco Medical Systems: “Met Fortino Capital kunnen we bij Dobco Medical Systems de volgende stap zetten in onze groei en verder opschalen. Enerzijds door hun kennis van Software-as-a-Service en anderzijds dankzij hun ervaring om bedrijven internationaal op de kaart te zette>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 17 juli 2018 - Inbound marketing is wereldwijd de belangrijkste marketingstrategie bij de meeste ondernemingen. Dit blijkt uit het State of Inbound onderzoek 2018, gehouden onder 6.200 marketeers in 99 landen door HubSpot Research, de onderzoeksafdeling van deze marktleider in CRM, marketing en sales.

  Met name in Europa hebben marketeers veel vertrouwen in de eigen strategie: 77% gelooft in de effectiviteit van de eigen inspanningen (in de VS geldt dit voor 71% van de respondenten; de rest van de wereld volgt op afstand). Vooral de teams die inbound marketing gebruiken zijn zelfverzekerd: driekwart noemt de eigen marketingstrategie effectief, tegen 62% van de teams die vooral focust op outbound marketing.

  Outbound marketing is de traditionele marketingmethode waarmee potentiële klanten actief worden nagejaagd, bijvoorbeeld via advertenties, mailings, events en cold calling. Inbound marketing is de relatief nieuwe benadering, die erop gericht is klanten binnen te halen door ze relevante informatie te bieden die waarde toevoegt, waardoor klanten het merk vinden in plaats van andersom, bijvoorbeeld via blogs, zoekmachines en sociale media. Omdat het klanten aantrekt die zich echt aangesproken voelen door de boodschap, is inbound marketing beter geschikt om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen rond een merk. Bovendien leidt inbound marketing over het algemeen tot meer en beter gekwalificeerde leads.

  Conversie staat voorop
  Het belang van inbound marketing voor leads sluit goed aan bij de belangrijkste wensen van marketeers: maar liefst 69% van alle respondenten in het HubSpot onderzoek noemt de conversie van contacten en leads naar klanten de hoogste prioriteit voor de organisatie in de komende twaalf maanden. Dat is aanmerkelijk hoger dan de tweede prioriteit, de groei van verkeer naar de website, dat het met 54% moet doe>>

  Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM, 17 juli 2018 – De wereldwijde IT-expert COMPAREX is één van de weinige deelnemers aan het onlangs aangekondigde wereldwijde Microsoft Azure Expert Managed Service Provider (MSP) -programma. Het programma certificeert enkele van de meest gekwalificeerde Azure Managed Services Providers ter wereld en staat voor hun mogelijkheden om geavanceerde ondersteuning voor cloud-beheer te bieden. De certificering helpt organisaties een geschikte partner te vinden om cloud-omgevingen te beheren.

  Om deel te nemen aan het programma moesten aanvragers een strenge Microsoft-audit voltooien. COMPAREX voldeed aan alle criteria die zijn beschreven in het Microsoft-programma. Het bedrijf ondergaat sinds 2016 een transformatieproces van een licentie-reseller naar een wereldwijde Managed Service Provider. COMPAREX levert aan honderden klanten over de hele wereld Cloud Management Services, waaronder Azure Management and Monitoring, Unified Cloud Management en Cloud Consumption Monitoring. Het aanbod van diensten wordt continu uitgebreid.

  Thomas Reich, CEO COMPAREX: "Als organisaties willen samenwerken met één van de beste providers voor managed services - zijn ze bij ons aan het juiste adres!" Onze deelname aan dit programma bewijst dat wij een lange weg hebben afgelegd van een traditionele leverancier van licenties naar het aanbieden van geïntegreerde diensten die veel waarde toevoegen voor organisaties. Ik ben er erg trots op dat de investeringen in onze medewerkers, processen, productontwikkeling en de tevredenheid van onze klanten hun vruchten afwerpen."

  Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX Nederland: “Wij adviseren en ondersteunen onze klanten al jaren over en met Microsoft Azure. Vanaf het begin hebben wij veel tijd en energie gestoken in het opdoen van kennis en het ontwikkelen van waardevolle diensten. Dat wij na de zware audit door het selectieproces heen zijn gekom>>

  Lees verder..

  0 0

  CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Synobsys consultant en OutSystems specialist Paul Schmeddes is door low-code platform OutSystems benoemd tot 2018 OutSystems MVP, oftewel: Most Valuable Professional. In die rol helpt hij andere ontwikkelaars bij de ontwikkeling van software met het low-code platform. 

  Schmeddes treedt toe tot een selecte groep consultants in de OutSystems Community die met hun expertise en ervaring andere ontwikkelaars helpen. De titel MVP onderstreept hun waarde voor de community. OutSystems zorgt daarbij voor de ondersteuning en verdere ontwikkeling van deze professionals.

  Synobsys is verheugd met deze benoeming. “We zijn trots en blij met een officiële OutSystems MVP in ons team. Het onderstreept onze expertise op het gebied van OutSystems en low-code applicatie ontwikkeling en web development. Het geeft onze klanten dat stukje extra wat nodig is om in de lead te blijven”, zegt algemeen directeur Pim van Westen van Synobsys.

  Waarom low-code?

  Synobsys gebruik al sinds de oprichting in 1995 low-code tools voor app ontwikkeling. Dit neemt nu een grote vlucht door de enorme behoefte aan agile softwareontwikkeling en de druk op een korte time to market bij app ontwikkeling. “Het low-code platform van OutSystems helpt daarbij met tijdwinst en efficiency omdat hierdoor minder handmatig programmeren nodig is. Minder tijd besteden aan het ‘hoe’ geeft meer ruimte om te concentreren op het ‘wat’. Dat is van grote waarde bij de digitale transformatie van organisaties”, aldus Van Westen.

  Zie ook de recente blog van Pim van Westen over low-code softwareontwikkeling.
  Meer informatie over Synobsys op:
  https://www.synobsys.nl

  Contact

  Neem voor meer informatie over dit persbericht contact op met Jacqueline Spits, Director Operations bij Synobsys, telefoon: 010 458 55 32 of e-mail: jspits@synobsys.nl.

  0 0

  Om voor de installatie- en machinebouw betrouwbare IT-systemen te creëren, zullen ABB en Rittal voortaan samen baanbrekende datacentersystemen aanbieden.

  ABB en Rittal hebben de wereldwijde uitbreiding van hun strategische samenwerking bekendgemaakt. De ondernemingen blikken terug op een geslaagd partnerschap op het gebied van onderbrekingsvrije voedingen (UPS). Met de aangekondigde uitbreiding van hun samenwerking willen beide ondernemingen hun activiteiten op het gebied van infrastructuur voor datacenters uitbreiden. De innovatieve, modulaire systemen, die garant staan voor veiligheid en een hoge beschikbaarheid, zullen vooral in regio's als Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Europa worden gebruikt.

  Dit strategische partnerschap resulteert in een uitgebreid assortiment technische systemen en services, zoals UPS-systemen, secure-edge-datacenters met geïntegreerde brandveiligheid, edge-datacenters en schaalbare modulaire datacenters en containersystemen voor de voeding. 

  Met hun wereldwijde netwerken van specialisten op het gebied van verkoop, engineering en service ondersteunen zowel ABB als Rittal de gezamenlijke strategische aanpak voor de planning en realisatie van moderne datacenters, zoals edge computing datacenters.

  De vooraf geproduceerde Secure Edge Data Center (SEDC), – zijn speciaal ontwikkeld voor de digitalisering van productieprocessen in ruwe industriële omgevingen. Deze systemen maken het mogelijk om IT-systemen te realiseren in de nabijheid van machines en installaties. De systemen kenmerken zich in het bijzonder door een hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid alsmede een geringe netwerklatentie.

  “De uitbreiding van ons partnerschap met ABB resulteert in een optimale aanvulling van de knowhow van twee internationale technologieleiders waar onze klanten van profiteren. Onze turn-key en in de praktijk bewezen systemen helpen ondernemingen >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 17 juli 2018 – MarkLogic Corporation, leverancier van een operationele en transactionele NoSQL-database, kondigt de MarkLogic Query Service aan. Deze nieuwe dienst biedt automatische elasticiteit in de cloud voor bedrijfskritische enterprise workloads. Daarnaast voegt het automatisch query-verwerkingscapaciteit toe aan een databasecluster als dat nodig is, en verwijdert deze als de vraag daalt. Voor gebruikers van de MarkLogic-database resulteert dit in de hoogst mogelijke flexibiliteit tegen de laagste kosten.

  De meeste applicaties, zowel cloud-native als legacy, hebben te maken met een gebruikersvraag die steeds verandert en moeilijk te voorspellen is. Met de MarkLogic Query Service krijgen deze toepassingen automatisch de beschikbare middelen aangeboden om aan de actuele vraag te voldoen, zonder dat de eindgebruiker te veel hoeft af te nemen of betalen voor deze tijdelijke capaciteit. Door de verschillende aankoopmodellen voor basis- en burst-capaciteit te combineren, kunnen zakelijke klanten hun query-capaciteit afstemmen op de vraag, zonder administratieve overhead, met ongelooflijk snelle reactietijden en een superieur kostenmodel.

  “Grote organisaties verwachten drie dingen van een overstap naar de cloud: flexibiliteit, veiligheid en geen beheerlast. Met de MarkLogic Query Service kunnen onze klanten dit alles bereiken en tegelijkertijd lagere, meer voorspelbare kosten realiseren,” aldus Joe Pasqua, EVP en Head of Products bij MarkLogic. “We zijn verheugd om wederom een nieuwe en innovatieve service op de markt te brengen die volledig profiteert van de dynamische architectuur van MarkLogic en die door toonaangevende brancheanalisten wordt geprezen voor zijn unieke vermogen om reken- en opslagcapaciteit op databaseniveau te scheiden. In combinatie met onze geavanceerde beveiligingsmogelij>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 18 juli 2018 -  Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat zijn SD-WAN-functionaliteit hecht geïntegreerd wordt met de FortiGate Next-Generation Firewall. Het resultaat is een overtuigende oplossing die de schaalbaarheid, gebruikseenvoud en kostenefficiëntie van SD-WAN combineert met brancheleidende beveiliging. Fortinet wint hierdoor terrein in de markt voor SD-WAN door het aanbieden van een uitgebreide en geïntegreerde SD-WAN-oplossing voor filialen die SD-WAN-mogelijkheden met beveiligingsfunctionaliteit combineert.

  De groeiende aantrekkingskracht van SD-WAN-technologie heeft de aandacht van de IT-wereld getrokken. Veel organisaties beginnen oog te krijgen voor de voordelen hiervan, zoals een efficiënt gebruik van de cloud, uitgebreid overzicht op alle applicaties en lagere operationele kosten. Zonder een passende oplossing gaan de snelheid en flexibiliteit van SD-WAN echter ten koste van de beveiliging. Als antwoord dit breed gedragen probleem komt Fortinet met de eerste NGFW-gerichte aanpak van SD-WAN binnen de branche.

  Honderden klanten in alle delen van de wereld maken reeds gebruik van de veilige SD-WAN-oplossing van Fortinet. Binnen deze groep heeft Fortinet drie belangrijke toepassingsscenario’s voor filialen>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 18 juli 2018 – Een blended workforce zorgt voor een nieuwe teamdynamiek. Professionals zien zowel voor- als nadelen aan deze werkwijze. Het grootste voordeel is de flexibiliteit (71%), daar tegenover staat de onderlinge concurrentiestrijd die een blended workforce met zich mee kan brengen (62%). Dit blijkt uit het ZP-onderzoek van sourcing partner FastFlex (onderdeel van Between Staffing Group) onder 1442 respondenten, waaronder IT-professionals en managers, uit verschillende branches. Een blended workforce is een team bestaande uit professionals met verschillende contractvormen, zoals vast, uitzend, detachering, vrijwillig en (online) crowd. Oftewel: iedereen die bijdraagt aan de waardecreatie van je organisatie. De dynamische teamsamenstelling vraagt nieuwe leiderschapskwaliteiten van managers.

  Blended workforce biedt efficiëntieslag
  Flexkrachten toevoegen aan een team biedt organisaties flexibiliteit, omdat organisaties zo op en af kunnen schalen wanneer nodig. Ook wanneer er vaste medewerkers gezocht worden geeft een flexibele schil ademruimte. De organisatie kan rustig de juiste kandidaat zoeken, zonder dat het werk ophoopt. Daarnaast werken teams efficiënter (64%), zetten ze een beter resultaat neer met elkaar (46%) en bevordert een blended workforce de diversiteit (62%). Uit eerder onderzoek is bovendien gebleken dat een flexkracht zaken bekijkt met een frisse blik. De mix van vast en flex zorgt voor innovatie en creativiteit en tegelijkertijd voor stabiliteit en kennis binnen de organisatie. De blended workforce zorgt ook voor meer zelfsturende capaciteiten binnen teams (51%). Vertrouwen en geloof in het collectief zijn managementkwaliteiten die hierbij om de hoek komen.

  Teamverhoudingen in gevaar
  Een nadeel van deze werkvorm is het risico dat verhoudingen binnen het team onder druk komen te staan. Naas>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 18 juli 2018 - Ons werk en onze werkplek veranderen nog steeds continu. Door nieuwe technologieën kunnen werkzaamheden efficiënter en makkelijker worden uitgevoerd. Ook wordt er niet meer alleen op kantoor gewerkt, maar ook thuis of onderweg. Eenvoudige taken worden overgenomen door slimme computers, maar medewerkers blijven de taken uitvoeren waar specifieke kennis of creativiteit voor nodig is. Ondanks de snelle ontwikkelingen op de werkvloer, blijft samenwerken dus belangrijk. Hoe ziet samenwerken er in de toekomst uit en hoe kan het kantoor blijven bijdragen aan betere resultaten? Xavier Biermez, Managing Director Konica Minolta Business Solutions Nederland en België zet drie belangrijke factoren voor een toekomstbestendig kantoor op een rij.

  1. Maak eens ruimte
   Mensen willen tegenwoordig graag overal kunnen werken. Er zijn natuurlijk goede online tools beschikbaar om met elkaar aan documenten te werken en contact te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat medewerkers zich minder vaak in kantoorpanden begeven. Dit is een prettige ontwikkeling voor veel werkgevers, aangezien kantoorruimte erg duur is – vooral in grote steden. Als medewerkers meer flexwerken, zijn er minder grote kantoorpanden nodig en worden hiermee kosten bespaard.

   Onderzoeksbureau Gartner stelt dat de gemiddelde werknemer actief is in vijf informele teams met daarnaast losse individuele interacties. Samenwerken is dus nog steeds belangrijk en face-to-face contact helpt om een zo optimaal mogelijk eindresultaat te behalen. Hiervoor zijn grote open ruimten waar ze samen aan projecten kunnen werken belangrijk; het liefste met een flexibele inrichting. Bureaus staan nu vaak op een vaste plek, maar door hier flexibel mee om te gaan kan de werkplek worden aangepast aan de samenstelling van de teams. Ook afgesloten vergaderruimten zijn belangrijk voor brainstrom sessies en afspraken met klanten.
   >>

   Lees verder..

  0 0

  Rijen – Ericsson (NASDAQ: ERIC), Telstra en Intel hebben met succes de eerste end-to-end 5G non-standalone (NSA) 3GPP datacall uitgevoerd op een commercieel mobiel netwerk. De call vond plaats in het 5G Innovation Center van Telstra aan de Gold Coast Australia in een multi-vendor opstelling. Hiermee hebben de bedrijven 5G uit het laboratorium gehaald en in een echte mobiele netwerkomgeving ingezet.

  De call was de eerste in zijn soort met een 3,5 GHz-spectrum, waarbij de kerncomponenten van meerdere bedrijven samenkomen die nodig zijn voor een echte commerciële 5G-netwerkoproep. Deze mijlpaal volgt snel op de lab-gebaseerde datacall die eerder deze maand werd uitgevoerd door Ericsson en Intel samen met Telstra en andere 5G-serviceproviders in het Ericsson Lab in Stockholm.

  Fredrik Jejdling, Executive Vice President en Head of Networks bij Ericsson, zegt: “We zijn op weg naar de commerciële 5G werkelijkheid. Het bereiken van de eerste commerciële datacall met onze partners Telstra en Intel laat de vooruitgang zien die we hebben geboekt van het testen van de technologie in een laboratorium naar een 5G commerciële netwerkomgeving.”

  Lees hier het volledige, Engelstalige persbericht voor meer informatie.

  0 0

  Lexmark is door Keypoint Intelligence-Buyers Lab onderscheiden met een Summer 2018 Pick-award voor “Outstanding A3 Color Printer for Enterprise Environments”. Keypoint Intelligence-Buyers Lab is een onafhankelijke leverancier van testdiensten en analytische informatie voor de beeldverwerkingsbranche. Picks worden twee keer per jaar uitgereikt aan kantoorapparatuur die in de afgelopen zes maanden de beste prestaties leverde in het testlab van Buyers Lab.

  “De Lexmark CS923de is een uitstekende keuze voor omgevingen met een hoog volume aan kleurenafdrukken”, zegt Marlene Orr, directeur Printer- en MFP-analyse van Keypoint Intelligence-Buyers Lab. “De Lexmark CS923de biedt superieure kleurkwaliteit, uitstekende betrouwbaarheid, hoge snelheden en ongeëvenaard gebruiksgemak die drukke zakelijke gebruikers nodig hebben. Daarnaast biedt hij lage eigendomskosten, waardoor hij een voordelige keuze is voor gebruikers die kleurenafdrukken in groot formaat nodig hebben.”

  “Deze erkenning bevestigt dat wij onze klanten innovatieve producten en oplossingen bieden die hen helpen hun bedrijf te laten groeien,” aldus Allen Waugerman, senior vicepresident en technisch directeur van Lexmark. “We zijn er trots op printers en MFP’s te kunnen leveren die kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en gebruiksgemak combineren met lage totale eigendomskosten.”

older | 1 | .... | 713 | 714 | (Page 715) | 716 | 717 | .... | 763 | newer