Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 718 | 719 | (Page 720) | 721 | 722 | .... | 763 | newer

  0 0

  • Sparkcentral is an official WhatsApp Business Solution Provider, one of the first to launch
  • Companies can engage with Sparkcentral now to safely introduce customer care over WhatsApp at scale, to improve customer experience, reduce cost, and streamline customer care operations using one consolidated agent dashboard
  • KBC Bank & Insurance, citizenM Hotels, utility company ENGIE Electrabel, information analytics company Elsevier among the first to launch
  Hasselt, Belgium, August 2, 2018 - Sparkcentral, the leading enterprise messaging customer service platform company, today announces official support for the new WhatsApp Business solution and invites enterprises to gain early access to the program that opens with limited availability. WhatsApp Business and Sparkcentral enable enterprises to improve customer experience, streamline customer care operations, and reduce the cost to serve by using asynchronous messaging -- rather than traditional voice, email, or live chat channels -- to communicate with the over 1.5 billion users of the highly popular messaging app. People in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends, family, and businesses, anytime and anywhere.

  KBC, a leading Belgian-based bank and insurance company serving over 11 million customers worldwide, is pleased to be one of the first financial institutions to offer this superior service experience to its customers. “Since 6 February this year, KBC customers have been able to message with KBC via WhatsApp,” says Karin Van Hoecke, General Manager for Mass Retail at KBC’s Belgium Business Unit. “Our customers make enthusiastic use of this opportunity and appreciate the fact that we help and speak to them through their favorite channel. To now sca>>

  Lees verder..

  0 0

  San Francisco en Amsterdam - 1 augustus 2018 -  MessageBird, het in Amsterdam gevestigde, wereldwijde cloudcommunicatieplatform, integreert de WhatsApp for Business-API in het MessageBird-communicatieplatform. De WhatsApp Business Solution stelt bedrijven in staat met meer dan 1,5 miljard WhatsApp-gebruikers in 180 landen te communiceren. MessageBird is een geverifieerde provider van de WhatsApp for Business Solution en biedt bedrijven volledige ondersteuning bij het integreren van de WhatsApp Business Solution in hun klantcommunicatiestrategieën.

  "De consument van tegenwoordig wil graag snelle toegang tot bedrijven, waar ter wereld ze zich ook bevinden," zegt Robert Vis, CEO van MessageBird. “Dankzij deze integratie kunnen bedrijven van elk formaat eenvoudig en snel verbinden met het wereldwijde publiek van WhatsApp. MessageBird kijkt er naar uit bedrijven te ondersteunen bij de integratie van de WhatsApp Business Solution en zo bij te dragen aan het naar een hoger niveau tillen van klantrelaties van deze bedrijven."

  Zodra eindklanten zich hebben aangemeld voor communicatie via WhatsApp, kunnen bedrijven op eenvoudige wijze rich media delen zoals geolocaties, afbeeldingen en audio. Het is ook mogelijk video's te ontvangen om bijvoorbeeld beter te begrijpen wat klanten bedoelen en om ze beter te kunnen ondersteunen. De integratie met MessageBird stelt bedrijven bovendien in staat gebruik te maken van sms-fallback voor urgente berichten, zodat klanten altijd de beoogde communicatie ontvangen, ongeacht of ze toegang hebben tot het internet.

  Met de aankondiging van vandaag kunnen bedrijven eenvoudig de onderstaande mogelijkheden toevoegen. Via 

  0 0

  Amsterdam, 6 augustus 2018 – Teamleader, het SaaS-platform voor CRM, projectmanagement, sales en facturatie voor het mkb, heeft een Series-C-financieringsronde afgerond van 18,5 miljoen euro (22 miljoen Amerikaanse dollar). De nieuwe ronde werd geleid door een nieuwe investeerder: het in Londen gevestigde Keen Venture Partners. Daarnaast namen ook de bestaande investeerders Fortino Capital en Sage Capital, die eerder de Series-A en Series-B leidden, en de nieuwe investeerder PMV deel aan deze ronde.

  Het bedrijf gaat het nieuwe kapitaal gebruiken om de internationale groei te ondersteunen en de productroadmap te versnellen. Het bedrijf ziet vooral groei komen uit een grotere adoptie van het Teamleader-platform onder het mkb, de belangrijkste doelgroep van het bedrijf. Een belangrijke driver voor groei is de Teamleader Marketplace, die verder wordt uitgebreid en gelokaliseerd om zo duizend integraties te bereiken.

  Volgens Jeroen De Wit, CEO van Teamleader, is de betrokkenheid van verschillende internationale investeerders een goed teken. “Het feit dat we dit substantiële bedrag van verschillende internationale venture capitalists verkregen, is een belangrijk teken van vertrouwen in Teamleader als bedrijf en bewijst de internationale groei die we hebben gerealiseerd.”


  Jeroen De Wit, CEO van Teamleader

  Volgens De Wit maakt de nieuwe financieringsronde het mogelijk om aan de Teamleader-software nog meer waarde toe te voegen voor het mkb. “Middelgrote en kleine bedrijven staan steeds meer open voor digitalisering en zie>>

  Lees verder..

  0 0

  Apeldoorn, 6 augustus 2018 – Thinkwise, leverancier van low-code modelgedreven software heeft een ERP-oplossing gerealiseerd voor Drillmasters. Dit bedrijf is specialist in het produceren en herslijpen van boren, frezen en speciale gereedschappen voor de verspanende industrie. Drillmasters koos voor een low-code ontwikkelde ERP-oplossing van Thinkwise en noemde het Drillmasters IMS. Hiermee wordt het gehele proces vastgelegd, van het ophalen van botte boren tot en met het weer afleveren van de herslepen boren. Zodoende werkt het bedrijf efficiënter en accurater en kan het een betere service aan zijn klanten bieden.

  Drillmasters houdt zich van oorsprong bezig met het herslijpen van boren en frezen, en rekent met name veel vliegtuigbouwers tot zijn clientèle. Met een eigen transportdienst haalt het bedrijf wekelijks gebruikte boren op bij klanten, die vervolgens gesorteerd, geslepen, verpakt, en weer uitgeleverd worden. Dit is de slagader van het proces waar Drillmasters in gespecialiseerd is. Verder bestelt het bedrijf ook materiaal voor nieuw te maken boren.

  Vervangen Excel
  Drillmasters was op zoek naar meer structuur in zijn bedrijfproces en zocht een nieuwe ERP-oplossing als vervanging voor het zelf ontwikkelde Excel-systeem. Een belangrijk onderdeel van het proces is het sorteren en tellen van de boren. Tot voor kort was dit een ingewikkeld en inefficiënt proces, waarbij een gebruiksonvriendelijke Excel-applicatie werd gebruikt. Leon Moonen, Managing Director van Drillmasters: “Medewerkers waren veel tijd kwijt aan het overtypen van lijstjes met de handmatig gesorteerde boren naar het boekhoudsysteem van AFAS Online, zodat de facturen verstuurd konden worden.”

  Thinkwise Testdrive overtuigend
  Drillmasters nam Thinkwise in de hand n>>

  Lees verder..

  0 0

  Seattle, 6 augustus 2018 - Nieuw onderzoek van F5 Labs, de onderzoekstak van F5 Networks, wijst uit dat bijna de helft van de Telnet brute force attacks van afgelopen jaar afkomstig is uit China. Over de gehele linie heeft F5 Labs over het afgelopen jaar een stijging van 249 procent in dit soort aanvallen gemeten.

  Bij Telnet brute force attacks wordt misbruik gemaakt van het telnet-protocol om op afstand in te loggen op een apparaat en via een opdrachtregel de besturing over te nemen. 44 procent van dit soort aanvallen blijkt afkomstig uit China of IP-adressen in Chinese netwerken, gevolgd door de Verenigde Staten en Rusland. De meeste aangevallen landen zijn de VS, Singapore, Spanje en Hongarije. Gelet op het feit dat deze landen gezamenlijk maar een klein percentage van de totale hoeveelheid aanvallen te verduren kregen, wijst erop dat aanvallen op IoT devices een wijdverspreid fenomeen is dat overal ter wereld voorkomt. Alleen in december concentreerde de aanvallen zich. Toen vond maar liefst 22 procent van de aanvallen in Spanje plaats.

  Een opvallend resultaat uit het onderzoek van F5 Labs is dat het aantal aanvallen in de tweede helft van 2017 afnam in vergelijking met de eerste helft van dat jaar (77% afname over Q1-Q4). Ondanks de afname lag het aantal aanvallen nog steeds beduidend hoger dan in september 2016, toen het Mirai-botnet op zijn hoogtepunt honderdduizenden IoT-apparaten zoals CCTV, routers en DVR’s infecteerde.

  F5 Labs observeerde een jaar lang cybercriminelen in hun pogingen de besturing van IoT devices over te nemen. Hieruit is gebleken dat de aanvallen van cybercriminelen sneller worden en diverse van aard. Hoewel de aanvallen uit meer stappen zijn opgebouwd, worden ze technisch minder complex. De aanvallen hebben effectief minder apparaten geïnfecteerd, waarbij vooral niet-standaard poorten en protocollen werden aangevallen. Aanvallers richten zich nadrukkelijk op merken, type device>>

  Lees verder..

  0 0

  CAMBRIDGE, Mass., augustus 2018 — InterSystems Corporation, wereldwijd toonaangevend in informatietechnologie voor de zorg, heeft de samenwerking verdiept met Premera Blue Cross, een Amerikaanse organisatie, gericht op zorgverlening zonder winstoogmerk. Met behulp van InterSystems HealthShare® zijn de Premera instellingen in de staat Alaska en in de staat Washington in staat om de klinische data uit de verschillende systemen voor uitwisseling van zorginformatie te combineren met de elektronische patiëntendossiers van de eigen instellingen, alsmede met de declaratiegegevens van de bij Premera Blue Cross aangesloten leden. De zorgverleningsorganisatie kan nu veel effectiever de operationele risico’s in kaart brengen en veel effectiever data benutten voor het verbeteren van de zorgverlening.

  De samenwerking tussen Premera en InterSystems stamt uit 2017, toen op basis van HealthShare de uitwisseling van zorgdata in Alaska startte met de gegevens van 150.000 patiënten. Nadat met de real-time toegang tot data uit HealthShare opmerkelijke resultaten waren behaald, besloot Premera de dienstverlening uit te breiden richting de aangesloten leden in de staat Washington en daarna ook naar de leden in 11 andere staten. Inmiddels ontvangt de organisatie informatie over opnames en spoedbehandelingen van 11 gecontracteerde instanties in de Verenigde Staten, die gezamenlijk meer dan 400 verschillende elektronische patiëntendossiers beheren.

  “We zitten nog maar op het topje van de ijsberg als het gaat om het benutten van het Big Data potentieel ten behoeve van de gezondheidszorg. We >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 6 augustus 2018 - Zendesk, Inc. (NYSE:ZEN) heeft een integratie aangekondigd met WhatsApp. Hierdoor kunnen servicemedewerkers binnen het Zendesk-platform interacties met klanten via WhatsApp beheren en direct met hen communiceren. Door de mogelijkheden voor klantenservice uit te breiden naar WhatsApp kunnen bedrijven die Zendesk gebruiken nu ook de 1,5 miljard gebruikers van WhatsApp bereiken en zo snellere en meer proactieve support bieden. Klanten kunnen ervoor kiezen om direct via Whatsapp updates en notificaties te ontvangen zoals aankoopbewijzen en veranderingen in de verzend- of vluchttijden.

  “Klanten willen net zo gemakkelijk en naadloos communiceren met bedrijven als met vrienden en familie,” zegt Mikkel Svane, CEO en oprichter van Zendesk. “WhatsApp is korte tijd uitgegroeid tot de populairste messaging app. Met deze nieuwe integratie helpen we bedrijven wereldwijd om verbonden te blijven met hun klanten.”

  Bedrijven willen één, geïntegreerd platform om alle interacties op verschillende kanalen te beheren, zoals via live chat, telefoon, e-mail en messaging apps zoals WhatsApp. Met de WhatsApp-integratie helpt Zendesk bedrijven vragen van hun klanten beter op te volgen en zo de klant op de eerste plaats te zetten.

  Lees hier meer over de integratie van Whatsapp met Zendesk.  Over Zendesk
  De beste klantervaringen worden gerealiseerd met Zendesk. Zendesk’s krachtige en flexibele platform voor customer service en engagement komt tegemoet aan de behoeften van zowel startups en kleine en grote organisaties in verschillende sectoren. Wereldwijd gebruiken meer dan 125.000 klanten Zendesk-producten die in meer dan 30 talen worden geleverd. Het bedrijf heeft het hoofdkanto>>

  Lees verder..

  0 0

  Las Vegas, Black Hat 2018, 6 augustus 2018 – BlackBerry presenteert een update van zijn samenwerkingsplatform BlackBerry Workspaces. Het platform bevat nu een ransomware-herstelfunctie die organisaties in staat stelt snel te herstellen van een cyberaanval.

  Ondanks de goede voorzorgsmaatregelen die organisaties meestal treffen, komen ransomware-aanvallen nog steeds vaak voor. Ransomware-aanvallen waren in 2017 dan ook het meest voorkomende type malware[1] en naar verwachting worden eind 2019 bedrijven iedere veertien seconden getroffen door een ransomware-aanval. De schadekosten lopen daarbij naar verwachting op tot 11,5 miljard dollar per jaar[2].

  Organisaties die BlackBerry Workspaces gebruiken, kunnen zodra hun PC’s en gesynchroniseerde bestanden getroffen zijn door een ransomware-aanval meteen de herstelfunctie inzetten. BlackBerry’s nieuwe ransomware-herstelfunctie helpt om de schade van ransomware-aanvallen te beperken door getroffen accounts te ‘bevriezen’. De beheerder kan gebruikerslogs controleren om precies te achterhalen welke werkplekken, mappen en bestanden zijn geïnfecteerd. Vervolgens kunnen de getroffen computers, bestanden en mappen worden teruggezet naar versies van voor de aanval, ongeacht hoe oud een versie is. De mogelijkheid om alleen geïnfecteerde bestanden te verwijderen, voorkomt dat de werkzaamheden en productiviteit bij organisaties worden verstoord.

  "Naast gegevensverlies, het mislopen van kansen in de markt en het risico op reputatieschade, kan de downtime als gevolg van ransomware-aanvallen ernstige schade toebrengen aan organisaties en hun klanten in iedere sector. Denk ook aan sectoren als de gezondheidszorg of openbare veiligheid, waar de gevolgen van een storing rampzalig kunnen zijn", zegt Billy Ho, Executive Vice President of Enterprise Products bij BlackBerry. "Organisaties hebben een sterke beveiligingscultuur nodig om het risico op een aan>>

  Lees verder..

  0 0

  Weesp, 7 augustus 2018 - Esize, leverancier van Cloud Spend Management-oplossingen, kondigt vandaag aan dat het de krachten gaat bundelen met PROACTIS, een wereldwijde ‘top 5’ dienstverlener op het gebied van ‘Spend Management en B2B eCommerce oplossingen’. 

  Tim Schaefers, CEO Esize: “Door onze krachten te bundelen zijn wij nog beter in staat om onze klanten die in toenemende mate wereldwijde ondersteuning wensen te bedienen. Voorts ontstaat met de fusie de mogelijkheid om een breed pallet aan nieuwe producten en diensten toe te voegen aan onze bestaande portfolio. Hierdoor ontstaan er nog meer mogelijkheden voor onze klanten. Uiteraard zal dit de verdere groei van Esize ten goede komen. PROACTIS op zijn beurt is onder de indruk geraakt van onze klanten, technologie en innovatievermogen welke zullen worden ingebracht in de gehele PROACTIS organisatie. Als directie en aandeelhouders zien wij dus een duidelijke win-win situatie.”

  Bij PROACTIS werken meer dan 450 medewerkers en PROACTIS is actief in 14 landen met onder andere kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Amerika, Frankrijk en Duitsland. Gezamenlijk worden meer dan 1000 klanten bediend. Ook heeft PROACTIS een groot netwerk met meer dan 2 miljoen aangesloten leveranciers. De omzet van PROACTIS bedraagt bijna 70 miljoen euro. PROACTIS heeft een beursnotering in Londen.

  De Esize operatie en propositie zijn leidend in Nederland en de Benelux. Esize zal nauw gaan samenwerken met de huidige PROACTIS organisatie op een gecoördineerde wijze. Paul van Rietschoten (CTO) en Tim Schaefers (CEO) behouden de leiding van de operatie.

  Einde persbericht

  Over Esize
  Besparen begint met slim uitgeven. Als marktleider in Cloud Spend Management-oplossingen helpen wij organisaties om meer inzicht en controle over hun bedrijfsuitgaven te krijgen. Dit doen wij door alle stappen van het inkoop- en factuurafhandelings-proces (Source to Pay) efficiënter en transparanter te maken. Van sourcing, contractbeheer en inkooptransacties tot samenwerking met leveranciers en automatische afhandeling van facturen. Door inkoopexpertise en financiële kennis te bundelen hebben wij een passend antwoord bij vraagstukken rond spend management. Dit laten wij sinds 1999 zien bij grote en middelgrote organisaties in uiteenlopende sectoren. In internationale onderzoeken, door onder andere Capgemini en Forrester, komt Esize steevast als één van de koplopers naar voren. Met onze software bieden wij een online platform waarop inkopende organisaties en leveranciers efficiënt met elkaar samenwerken.
  Voor meer informatie: www.esize.com/nl

  About PROACTIS
  PROACTIS specialises in helping organisations take the waste out of all their indirect spend to deliver greater bottom-line value. It delivers technology solutions and associated services that organisations transform the way they buy and pay for all types of goods and services to eliminate wasted time, money and talent throughout the business.
  For more information: https://www.proactis.com/uk/

  Contact
  Esize, Tim Schaefers, tim.schaefers@esize.com, +31 (0)294 752 700

  0 0

  Amsterdam, 7 augustus 2018 - Gemalto lanceert SafeNet Virtual KeySecure, waarmee cloudomgevingen eenvoudiger en beter worden beveiligd. Met deze oplossing kunnen bedrijven hun gegevensbeschermingsbeleid uitbreiden naar private en public clouds en de encryptie- en sleutelbeheeractiviteiten van meerdere cloudomgevingen centraliseren. Hiermee speelt Gemalto in op de steeds groter wordende uitdaging van beveiligingsteams om gegevensbeschermingsbeleid te beheren dankzij een groeiend aantal cloudomgevingen en webtoepassingen. Met deze oplossing wordt de beveiliging van sleutels verbeterd en de voorbereiding op audits vereenvoudigd, bedrijven behouden namelijk het eigendom en de controle over de sleutels.

  Integratie met toonaangevende cloudomgevingen
  SafeNet Virtual KeySecure kan worden geïntegreerd met toonaangevende cloudserviceproviders en virtuele platforms zoals AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, IBM Cloud, VMware, Microsoft Hyper-V en OpenStack. Op deze manier wordt bedrijven één sleutelbeheeroplossing geboden voor meerdere privé- of openbare cloudomgevingen.

  "Bedrijven hebben opties nodig als het gaat om cloudbeveiliging en moeten zich niet laten beperken tot het werken in slechts één omgeving vanwege de veiligheid. Met SafeNet Virtual KeySecure kunnen organisaties meer data migreren naar de cloud en eenvoudig de toegang en migratie van de versleutelde gegevens monitoren", zegt Jan Smets data en security expert bij Gemalto en certified data protection officer. "We zien veel organisaties die geïnteresseerd zijn in oplossingen die ze in staat stellen de voordelen van de cloud te benutten zonder de veiligheid van gegevens in gevaar te brengen."

  Voordelen SafeNet Virtual KeySecure:


  0 0

  Ede, 7 augustus 2018 – Op woensdag 26 september 2018 organiseert datacenter BIT het hostingevent ‘Hart voor Hosters’ in BIT-MeetMe te Ede. Om aan de vraag van klanten en aan de wet- en regelgeving te voldoen moet je als hostingpartij een hoop zaken geregeld hebben. Onderwerpen die aan bod komen zijn abusebestrijding, maatregelen tegen DDoS-aanvallen en ISO 27001-certificeringen. Tijdens dit event laat BIT IT-specialisten in de hostingbranche aan de hand van actuele onderwerpen zien hoe zij deze zaken op orde kunnen brengen en houden. Programma ‘Hart voor Hosters’
  Woensdag 26 september 2018

  >>

  Lees verder..
  14.30 uur

  Ontvangst

  15.00 uur

  Een beschikbaar netwerk: de hoogste standaarden voor veiligheid en bescherming tegen DDoS-aanvallen
  Teun Vink, Manager Netwerkbeheer bij BIT, vertelt in deze sessie hoe je DDoS-aanvallen herkent, hoe hosterproviders zich ertegen kunnen beschermen en welke maatregelen BIT neemt om de netwerken van klanten beschikbaar te houden.

  15.30 uur


  0 0

  Een snelle website is van groot belang, hoe sneller de pagina laadt, des te minder gebruikers zullen afhaken. Daarom beweren hosting bedrijven allemaal dat zij erg snel zijn, betere hardware gebruiken en websites bij hun snel zullen laden. Wij hebben onafhankelijk onderzoek gedaan om vast te stellen hoe snel de aanbieders daadwerkelijk zijn.

  In deze test is van de tien best beoordeelde hosting bedrijven (Top 10 van Webhosters.nl) een hosting pakket afgenomen waarop een basis Wordpress website is geplaatst. Vervolgens is gedurende 14 dagen de laadtijd gemeten om zo te kijken welke het snelste is. Om dit onafhankelijk te meten is gebruik gemaakt van de website monitoring dienst Uptrends.

  We vonden grote verschillen: bedrijven uit de bovenste range zijn bijna vier keer zo snel als die uit de onderste regionen. Het loont dus echt de moeite om bij het onderbrengen van een website even verder te kijken.

  Yourhosting was met een gemiddelde laadtijd van 0,39 seconde de snelste. De nummer twee Sohosted was bijna even snel met 0,44 seconde. Het verschil met de nummer drie was een stuk groter, hosting bedrijf Strato bleek in onze test een gemiddelde laadtijd te hebben van 0,85 seconde. Onderaan hadden Antagonist en Vimexx bijna vier keer zo lang nodig om hetzelfde beeld op het scherm te brengen.

  Testresultaten:

  Bedrijfsnaam
  Gemiddelde Laadtijd (sec)
     
  1. Yourhosting
  0,39
  2. Sohosted
  0,44
  3. Strato
  0,85
  4. Yourname
  0,94
  5. Mijndomein
  1,01
  6. Versio
  1,03
  7. Argeweb
  1,05
  8. Budget Webhosting
  1,35
  9. Antagonist
  1,66
  10. Vimexx
  1,67

  Hoewel de test een momentopname is waren de laadtijden erg stabiel. De software van Uptrends voerde elke 15 minuten een test uit en gebruikte hiervoor tientallen datacenters in Europa. De verschillende locaties hebben relatief weinig invloed gehad en er is een duidelijk constant beeld van de snellere en de minder snelle hosting bedrijven.

  Om de testresultaten zo puur mogelijk te houden is er géén contact geweest met de bedrijven over de test. ‘Zo voorkomen we dat er mogelijke optimalisaties worden uitgevoerd die de prestaties beïnvloeden’, aldus Luuk Noordhoff van Webhosters.nl.

  Volledige testresultaten: https://www.webhosters.nl/webhosting-snelheidstest/

  Webhosters.nl is een vergelijkingssite waar gebruikers webhosting bedrijven kunnen vergelijken en beoordelen. Met een database van ruim 600 bedrijven en 20 duizend gebruikerservaringen is er genoeg informatie om te vergelijken en een keuze te maken.

  EINDE PERSBERICHT

  Over Webhosters.nl

  Webhosters.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor webhosting. De website bestaat ruim 15 jaar en heeft meer dan 20 duizend unieke gebruikerservaringen in haar database.

  Noot voor redacties:

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  Luuk Noordhoff
  info@webhosters.nl
  +31 (0) 6 173 868 73
  https://www.webhosters.nl

  0 0

  Utrecht, 8 augustus 2018 - Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geautomatiseerde en geïntegreerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat Fortinet en IBM Security een samenwerking zijn aangegaan. Het doel is om informatie over wereldwijde cyberbedreigingen uit te wisselen. De overeenkomst heeft als doel om cyberbedreigingen en privacyrisico’s proactief te bestrijden door de uitwisseling van contextuele bedreigingsinformatie tussen FortiGuard Labs en X-Force, het onderzoeksteam van IBM Security. De bedrijven zullen rechtstreeks wereldwijde bedreigingsinformatie met elkaar uitwisselen via veilige kanalen. Daarmee kunnen ze hun beveiligingskennis verdiepen en klanten effectiever beschermen.

  De onderzoeksteams van IBM Security en Fortinet bewaken en analyseren wereldwijde cyberbedreigingen aan de hand van uiteenlopende bronnen en leveren in bijna real time waardevolle bedreigingsinformatie aan. Klanten profiteren daarmee van uitgebreidere input voor hun bedrijfsbrede beveiliging. De overeenkomst formaliseert de uitwisseling van bedreigingsinformatie tussen Fortinet en IBM Security. Beide bedrijven hebben echter al eerder samengewerkt aan de ontwikkeling van uitgebreide beveiligingsoplossingen. IBM Security is sinds 2017 Fortinet Fabric-Ready-partner. De open aanpak van Fortinet biedt IBM toegang tot het bedrijfsbrede overzicht, de geïntegreerde bedreigingspreventie en de geautomatiseerde tegenmaatregelen van de

  0 0

  Utrecht, 8 augustus 2018 Oracle Executive Chairman en CTO Larry Ellison heeft met de beschikbaarheid van de nieuwste Oracle Autonomous Database Cloud Service een belangrijke mijlpaal aangekondigd binnen de strategie van het bedrijf voor wat betreft autonome technologie, genaamd Oracle Autonomous Transaction Processing. Oracle Autonomous Transaction Processing maakt gebruik van innovatieve machine learning- en automation-mogelijkheden en biedt ongeëvenaarde kostenbesparing, security, beschikbaarheid en productiviteit. De nieuwe, zelfbeherende databaseclouddienst is ontworpen voor ’s werelds meest veeleisende finance-, retail-, productie- en overheidsapplicaties en ondersteunt een complexe combinatie van transactieverwerking, reporting, batch en analytic workloads. Oracle’s Autonomous Database-portfolio biedt organisaties de meest complete oplossing in de markt.

  “Oracle biedt ’s werelds beste database die, dankzij zijn autonomie, nu nog beter is geworden”, zegt Ellison. “Dit zorgt voor een veel betrouwbaarder en veiliger systeem; een systeem dat beschermt tegen datadiefstal, een uptime heeft van 99,995 procent en organisaties en hun ontwikkelaars helpt veel productiever te zijn.”

  Oorspronkelijk vroeg het creëren van een databasemanagementsysteem om experts die een complexe hard- en softwarestack bouwden en handmatig onderhielden. Oracle Autonomous Database is een zelfbeherende, zelfbeveiligende, zelfreparerende en zeer elastische databaseclouddienst die datamanagement revolutioneert door gebruik te maken van machine learning. De dienst stelt gebruikers in staat nieuwe, autonome databases te creëren en bestaande databases eenvoudig aan te passen, waarmee ze kosten besparen en de time-to-market terugdringen.

  Als aanvulling op de bestaande Oracle Autonomous Data Warehouse-dienst ondersteunt Oracle Autonomous Transaction Processing een compl>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 08 augustus 2018; Nederlandse huishoudens met een hypotheek blijken vaak oververzekerd te zijn voor hun overlijdensrisicoverzekering. De reden hiervan is dat steeds meer Nederlanders extra aflossen op hun hypotheek, maar ze de hoogte van het verzekerd bedrag van hun overlijdensrisicoverzekering niet aanpassen. Hierdoor kunnen veel Nederlandse huishoudens makkelijk besparen op hun maandelijkse kosten.

  Onderzoek
  Uit onderzoek van de vergelijkingssite Uitvaartverzekeringwijzer.net onder 516 huishoudens met een hypotheek, is gebleken dat 99% van de huishoudens die extra hebben afgelost op hun hypotheek, oververzekerd zijn voor hun overlijdensrisicoverzekering. Zij hebben de hypotheekschuld tijdens de looptijd omlaag gebracht, maar het verzekerd bedrag van de overlijdensrisicoverzekering hierop niet laten aanpassen. Hierdoor zijn ze oververzekerd en betalen ze maandelijks onnodig te veel premie. In veel gevallen laten Nederlandse huizenbezitters duizenden euro's liggen.  Extra aflossen hypotheek
  De jaren van crisis zijn voorbij waarin Nederlanders minder geld hebben uitgegeven. Nu het vertrouwen in de economie de afgelopen jaren is gestegen, geven Nederlanders makkelijker geld uit. Niet alleen aan etentjes, vakanties en andere luxere uitgaven, maar ook aan het verbouwen van de woning en het extra aflossen van de hypotheek. Steeds meer Nederlanders lossen extra af op de hypotheek en dat komt grotendeels doordat de rentes op spaarrekeningen een stuk lager zijn dan de meeste hypotheekrentes.

  De heer Schouten, initiatiefnemer van de Uitvaartverzekeringwijzer, zegt hierover “Bij het extra aflossen van de hypotheekschuld vergeten mensen bijna altijd het bedrag van de overlij>>

  Lees verder..

  0 0

  TIE Kinetix, dé leverancier van Partner Automation oplossingen, heeft vandaag aangekondigd een exclusief digitaal marketing transformatie programma voor organisaties met een indirect verkoopkanaal te lanceren. Het programma helpt resellers om digitale marketing te omarmen. Het programma is ontwikkeld én wordt uitgevoerd in samenwerking met Google.

  Het digitale marketing transformatie programma voor de channel is exclusief toegankelijk voor organisaties met een indirect verkoopkanaal en bereid zijn om snel te schakelen. Deelnemers aan het programma krijgen exclusiviteit in de markten waarin zij opereren. Daarnaast krijgen deelnemers startbudget, advies van industry experts, en exclusieve toegang tot informatie over online adverteren, digitaal transformeren en channel marketing oplossingen.

  Het digitale marketing transformatie programma is speciaal ontwikkeld voor organisaties met een indirect verkoopkanaal, zodat zij hun producten en diensten kunnen vermarkten en verkopen.

  Deelnemers aan het programma krijgen exclusief toegang tot data en onderzoek van Google, o.a. resultaten uit relevante onderzoeken, benchmarkgegevens, verbeterslagen op basis van ervaringen van andere programmaparticipanten (geanonimiseerde data) en natuurlijk de eigen campagnedata om data-gestuurde beslissingen te kunnen nemen gedurende het transformatieproces.

  “Wij zijn heel enthousiast over het nieuwe digitale marketing transformatie programma voor channel organisaties. Samen met Google zagen wij het potentieel voor merken en/of fabrikanten omdat MKB resellers nog niet optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van digitale marketing”, aldus Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. Wij realiseerden ons dat resellers er niet voor kiezen om digitale marketing niet te omarmen, maar dat ze simpelweg worstelen dat ze dit alleen moeten doen. Wat gebeurt er>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 9 augustus 2018 Dell Boomi™ (Boomi) presenteert vandaag zijn Onboarding Solution Accelerator. Met deze tool versnellen organisaties het onboarding proces van nieuwe medewerkers, zodat ze vanaf de eerste werkdag effectief worden ondersteund. De nieuwe oplossing verbindt systemen en mensen voor een gestroomlijnd onboarding traject, een betere gebruikerservaring en hogere productiviteit.

  De Onboarding Solution Accelerator brengt processen en workflows vanuit de hele organisatie bijeen en verbindt zowel on-premises als cloud applicaties met elkaar. Het creëert bovendien een centrale gegevensbank die automatisch onderhouden wordt. Kant-en-klare dashboards, workflows, connectiviteit en datamodellen zijn beschikbaar om end-to-end onboarding te automatiseren. Deze functionaliteiten bij elkaar opgeteld bieden de nieuwe medewerker een consistente en probleemloze kennismaking met de organisatie en verbeteren het onboarding proces op de volgende onderdelen:

  • Minder handmatige invoer: het onboarding proces wordt volledig gedigitaliseerd voor geautomatiseerd beheer en papierloze workflows. Omdat data minder vaak handmatig ingevoerd hoeft te worden, neemt de kans op fouten af. Meldingen van compliance en escalatie kunnen automatisch worden afgehandeld.
  • Betere samenwerking: een efficiënte, consistente en flexibele ervaring voor het onboarding team zorgt voor een kortere doorlooptijd, dankzij geautomatiseerd realtime inzicht in onboarding workflows.
  • Hoge betrokkenheid: een unieke, consistente en flexibele onboarding ervaring met een hoge gebruiksvriendelijkheid geeft een betere ervaring tijdens het onboarding traject, verlaagt het verloop en vermindert de acquisitiekosten voor werknemers en partners.>

   Lees verder..

  0 0

  ’s-Hertogenbosch – Business & Cloud Integrator Ctac N.V. (Ctac) (Euronext Amsterdam: CTAC) maakt vandaag de halfjaarcijfers bekend over 2018.
  image
  Hoofdpunten eerste halfjaar

  • Omzet stijgt met € 2,0 mln of 4,8% naar € 42,4 mln
  • Bedrijfsresultaat komt 6,7% hoger uit op € 1,2 mln; (resp. € 1.202k en € 1.127k)
  • Netto resultaat neemt toe met 12,0% naar € 0,9 mln (resp. € 944k en € 843k)
  • Investering in nieuwe IP-producten: € 0,9 mln; ontwikkeling ligt op schema
  • Verwachting gehandhaafd: Met voorbehoud voor bijzondere exogene omstandigheden en op basis van de omvang en kwaliteit van de orderportefeuille verwacht Ctac in 2018 een hoger resultaat te realiseren dan in 2017
  Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac:
  “De positieve ontwikkelingen reeds zichtbaar in het eerste kwartaal hebben zich in het tweede kwartaal voortgezet. Dit heeft geresulteerd in een 5% hogere omzet en 12% meer winst in de eerste helft van 2018.

  In Nederland, wat goed is voor het overgrote deel van de activiteiten van onze groep, droegen zowel de consultancy als de cloud en de resourcing activiteiten bij aan de groei van omzet en resultaat. De ontwikkeling van twee IP-producten, een cloudoplossing voor real estate en een kassaoplossing voor retail, ligt op schema. Dit geldt zowel voor de timing als de omvang van de hiervoor gemaakte, en geactiveerde kosten, die in het eerste halfjaar euro 0,9 miljoen bedroegen. Neveneffecten van deze activering zijn een gemiste marge van euro 0,2 miljoen, extra kosten van euro 0,>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 9 augustus 2018- Of je er nu blij van wordt of niet, het kwik loopt al een paar weken hoog op. Dat betekent voor veel Nederlanders barbecueën, feestjes met vrienden in de tuin, lekker buiten netflixen, én: veel draaien en woelen tijdens de warme nachten... Gelukkig zijn er tips om het warme weer te overleven. Oók op het gebied van WiFi, want ook je thuisnetwerk kun je volledig op het warme weer aanpassen. Zo wordt deze zomer nóg leuker.

  Barbecuefeestje in de tuin? Door een FRITZ! Hotspot op te zetten, geef je elke gast toegang tot gratis WiFi. En zorgen maken over je privacy hoeft niet, want op de router stel je een speciale gastentoegang in waardoor jouw thuisnetwerk blijft afgeschermd.

  image

  Op een zwoele zomeravond zit je het liefst buiten. Ook als je tv kijkt. En dat kan ook, want met de FRITZ!App TV en FRITZ!WLAN Repeater DVB-C heb je niet alleen krachtige WiFi in je achtertuin, maar ook toegang tot alle tv-kanalen via je smartphone en tablet. Zo kijk je dus lekker buiten de Europa League. Bovendien stream je zonder vertraging en ben je dus de eerste die juicht! Aangezien de app zelfs op VLC media player werkt, gebruik je ook zonder problemen je laptop als televisiescherm.

  image

  Beschik je over twee FRITZ!DECT-apparaten? Dan is zwetend wak>>

  Lees verder..

  0 0

  e-office gaat de Benelux vertegenwoordigen in de tweede fase van de wereldwijde Watson Build wedstrijd waarmee IBM de ontwikkeling van innovatieve AI-oplossingen wil versnellen. Het businessplan van e-office richt zich op de doorontwikkeling van baas, het bots-as-a-service platform, waarmee ook niet-IT-ers zelf chatbots kunnen bouwen en trainen. e-office wil met dit award-winning chatbotplatform AI toegankelijk maken voor alle soorten organisaties en het slim inzetten van chatbots voor interne en externe toepassingen stimuleren.

  In de tweede fase van Watson Build gaan de Europese inzendingen tegen elkaar strijden door het bouwen van een werkende demonstratie. e-office gaat onder andere gebruik maken van VR om het verbeteren en onderhouden van een chatbot verder te vergemakkelijken. Via het baas-platform kunnen klanten zelf de logs van de chatbot analyseren en op basis daarvan de chatbot verder trainen. Niet ingewikkeld, maar wel arbeidsintensief. Dus waarom niet AI inzetten om het onderhoud makkelijker te maken. De trainingsbot gaat op basis van de logs suggesties van vragen en antwoorden geven die de chatbot-trainer door te swipen kan toevoegen aan zijn chatbot. Dit kan natuurlijk met allerlei soorten devices, maar ook met behulp van een VR-bril. Daarmee kun je daadwerkelijk in de huid kruipen van je eig>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 718 | 719 | (Page 720) | 721 | 722 | .... | 763 | newer