Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 726 | 727 | (Page 728) | 729 | 730 | .... | 763 | newer

  0 0

  Amsterdam, 11 september 2018 – De innovatieve online financiële dienstverlener Moneyou geeft vorm aan haar internationale ambities door de Moneyou Go app voor sparen en betalen nu ook te introduceren in Duitsland. De introductie valt samen met een nieuwe campagne die de bank tegelijkertijd in Nederland en Duitsland lanceert met als titel ‘De bank, dat ben ik’ – in Duitsland ‘Die Bank, das bin ich’. In deze onlinecampagne laat Moneyou zien dat de manier waarop je met je geld omgaat, alles zegt over wie je bent en in deze wereld wilt zijn. Belangrijk daarbij is, dat gebruikers zichzelf herkennen in hun bank. De campagne draait vanaf vandaag op onlinekanalen in Nederland en Duitsland.

  289778 moneyou%20go%20app%20duitsland ad3b7b original 1536665185

  De Moneyou Go app biedt in Duitsland – net als in Nederland – de mogelijkheid om eenvoudig potjes te maken voor verschillende spaar- en betaaldoelen. Bovendien kunnen gebruikers deze potjes voorzien van eigen foto’s, wat zorgt voor een persoonlijke touch. Ze bepalen verder op elk moment uit welk potje ze willen betalen. Zo houden ze makkelijk grip op hun geld. Dankzij de Moneyou Go app beschikken gebruikers tevens over een en hetzelfde rekeningnummer voor betalen en sparen, met een variabele rente van 0,30% effectief op jaarbasis (tot € 1.000.000). Moneyou is een 100%-dochteronderneming van ABN AMRO en valt onder het depositogarantiestelsel. Met Moneyou Go kunnen gebruikers veilig en betrouwbaar sparen voor al hun doelen – of dat nu een verre vakantie, de boodschappen of een nieuwe smartphone is.

  “We zijn zeer trots om nu ook Duitse klanten met de Moneyou Go app te kunnen helpen om zelf grip te houden op hun g>>

  Lees verder..

  0 0

  Slimme stadions, digital gedreven vliegvelden en chocolade maken met blockchain. Het is een greep uit het bomvolle programma van de Nederlandse ICT-vakbeurs Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo. De beurs met 150 exposanten en meer dan 100 vakinhoudelijke sessies wordt op 31 oktober en 1 november 2018 gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Naast slimmer, digitalisering en blockchain staan ook onderwerpen als cybersecurity, cloud computing en datamanagement centraal. KPN-CISO Jaya Baloo opent de beurs als keynotespreker op woensdag 31 oktober met een sessie over Quantum Computing. Een onderwerp dat nauw aansluit met het centrale beursthema van 2018; Quantified World. Met dit thema nemen experts en pioniers uit de markt bezoekers mee naar een wereld waarin organisaties algoritmisch gedreven zijn en waarbij cloud, IoT, machine learning en artificial intelligence belangrijke drijvers zijn en slimme security essentieel is.

  Quantified staat voor het verzamelen en meten van zoveel mogelijk data. Data die uiteindelijk verbonden wordt aan mens en organisatie. Technologie wordt steeds meer geïntegreerd in onze business en bepaald of deze succesvol is, kan groeien en blijft bestaan. Zo kan een slechte security directe gevolgen hebben voor een organisatie. Denk aan ziekenhuizen die geen operaties kunnen uitvoeren, diensten die niet kunnen worden afgesloten en logistieke processen die staken. Dat alles ‘blijft draaien’ is in de huidige maatschappij crucialer dan ooit. Hoe je hieraan kunt voldoen laten onze partners en sprekers weten aan de hand van demo’s, presentaties, discussies en workshops.

  Robots en DevOps
  Een greep uit het programma van aankomende editie: Chief Digital Officer Henk Jan Gerzee vertelt bezoekers hoe Schiphol Group werkt aan een digitaal gedreven vliegveld. Hoogleraar van het VU Amsterdam Piek Vossen leert robots communiceren en presenteert dit samen met, jawel, een >>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 10 september 2018 – Concordia de Keizer heeft gekozen voor de expertise van Salesforce partner Intigris in Amsterdam om de bedrijfsprocessen beter te stroomlijnen. De internationaal opererende verzekeringsmakelaar uit Rotterdam had behoefte aan een totaaloverzicht met alle informatie over potentiële klanten voor de optimalisatie van sales. Het Amsterdamse softwarebedrijf heeft een Salesforce oplossing ontworpen en geïmplementeerd. De partijen zijn er in geslaagd om als eerste Salesforce te koppelen aan ANVA, een softwareoplossing die veel in de verzekeringsbranche wordt gebruikt.

  Concordia de Keizer staat bekend als specialist in risicobeheersing. Zij biedt haar klanten oplossingen voor elk complex financieel- en risicomanagementvraagstuk en adviseert daarnaast op het gebied van pensioenen, zorg en inkomen en sociale zekerheid. De rol van de TTP (third trusted party) verandert snel. Axel Schreijenberg, Digital Innovation Manager bij Concordia de Keizer, vertelt: “Wij geloven dat een persoonlijke en professionele aanpak bijdraagt aan de concrete verbetering van de resultaten van onze klanten. Klanten verwachten advies op maat en informatie die aansluit bij hun situatie. Dit begint bij inzicht, inzicht in de afspraken die je met elkaar hebt gemaakt maar ook inzicht op alle touch-points die klanten hebben met je bedrijf, offline en online. Dit brengen we nu samen in Salesforce”. Door de samenwerking met Intigris zet Concordia de Keizer een grote stap in de richting van het koppelen van offline en online informatie.


  0 0

  • Deliveroo kondigt tijdens het driejarig bestaan van het bedrijf in Nederland, sterke groei aan:
  • Aantal restaurant partners in Nederland groeit sterk, voor eind 2018 zal dit aantal met 1.000 restaurants toenemen naar 2.500.
  • Wereldwijd kondigt het bedrijf de uitbreiding naar Taiwan aan. Deliveroo is met deze uitbreiding aanwezig in 13 landen, en meer dan 500 plaatsen en steden over de hele wereld.
  • Ook in Nederland blijft het bedrijf groeien en breidt Deliveroo de komende tijd uit naar nieuwe steden.
  Uitbreiding naar Taiwan
  Taiwan wordt wereldwijd de 13e markt van Deliveroo. Deze snelle uitbreiding volgt op Deliveroo's F-financieringsronde in 2017, die het bedrijf bijna US $500 miljoen opbracht en waarbij de waarde van het bedrijf op meer dan US $2 miljard Amerikaanse dollars werd geraamd.

  Deliveroo zet zijn baanbrekende technologie later dit jaar ook in Taiwan in, en bezorgt klanten goed eten, vaak binnen 15 minuten. Bij de lancering zal Deliveroo in de hoofdstad Taipei starten, met plannen om verder uit te breiden in het land. Lokale favorieten, waaronder bami-noodlesoep, Taiwanese gefrituurde kip en Gua Bao, zijn vanaf de lancering bij Deliveroo verkrijgbaar. Met deze uitbreiding creëert het bedrijf goed betaalde banen voor honderden inwoners van Taiwan, zowel in restaurants als voor de bezorgers. Werken als Deliveroo bezorger geeft men de vrijheid om te kiezen waar en wanneer ze willen werken. Deliveroo was het eerste platform dat alle bezorgers een gratis ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering biedt. Het bedrijf is van plan om deze verzekeringen ook in Taiwan aan te bieden.

  Will Shu, oprichter en CEO van Deliveroo: "Deliveroo wil mensen altijd en overal heerlijk eten bezorgen en het is geweldig dat we dit nu ook in Taiwan kunnen doen. We zijn erop gericht om hét bedrijf op het gebied van eten te worden en onze lancering in Taipei breng>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 12 september 2018 - Wipro Limited (NYSE: WIT), toonaangevend leverancier en specialist op het gebied van IT, consulting en business process services,heeft een overeenkomst voor tien jaar gesloten voor het leveren van een uitgebreid oplossingen- en dienstenpakket aan Alight Solutions LLC. Alight is sterk vertegenwoordigd in technologie-gebaseerde gezondheids-, vermogens-, HR- en financiële oplossingen. Deze samenwerking zal voor Wipro gedurende de looptijd leiden tot inkomsten van 1,5 tot 1,6 miljard Amerikaanse dollar.

  De samenwerking maakt de digitale transformatie van Alights aanbod in gezondheids-, vermogens-, HR- en financiële oplossingen mogelijk. Bovendien versterkt het aanbod van Wipro op het gebied van digitale technologieën, cognitieve automatisering en data-analyse de positieve beleving van de medewerkers van de klanten van Alight.

  “Door te putten uit Wipro’s leidende positie in automatisering en innovatie zal ons partnerschap met Wipro leiden tot betere klantervaringen. Tegelijkertijd stelt het Alight in staat te investeren in onze gezondheids-, vermogens- en cloud-gebaseerde oplossingen en zo te voorzien in de behoeften van onze klanten,” aldus Chris Michalak, Chief Executive Officer, Alight Solutions.

  Abidali Z. Neemuchwala, Chief Executive Officer en Executive Director van Wipro Limited stelt: “We zijn verheugd dat we voor de lange termijn door Alight zijn gekozen als hun strategische partner voor hun bedrijfstransformatie in het brengen van digitale ervaringen naar medewerkers en werkgevers wereldwijd. Dit getuigt van de capaciteiten die we hebben opgebouwd middels onze strategische investeringen in Wipro Digital, cloudplatformen en het cognitieve platform Wipro HOLMES™. We zullen deze expertise inzetten voor het digitaliseren en moderniseren van Alights kern in platformen, technolo>>

  Lees verder..

  0 0

  Capgemini lanceert vandaag Capgemini Invent, een nieuwe global business line[1] die business leiders helpt om zich voor te bereiden op de toekomst. Capgemini Invent verenigt onder één merk de krachten van Capgemini Consulting en de expertise in technologie en data science van de rest van de Group met het onlangs overgenomen LiquidHub, het adviesbureau voor innovatie Fahrenheit 212 en drie creatieve bureaus: Idean, Adaptive Lab en Backelite.
  image
  De global business line bestaat uit een team van ruim 6.000 medewerkers, gevestigd in meer dan 30 kantoren en in 10 creatieve studio’s over de wereld. Het is de merkbelofte van Capgemini Invent om klanten een end-to-end benadering te bieden, die hen in staat stelt digitale leiders te worden. Dit doet Capgemini Invent door het bedenken en vormgeven van een digitale transformatie strategie en tastbare digitale oplossingen in de vorm van prototypes. Tegelijkertijd bepaalt Capgemini Invent de route voor het opschalen en monitoren door de expertise van de gehele Group te benutten. Zo helpt Capgemini Invent haar klanten om relevant te blijven en concurrentie voor te blijven.

  Marc Burger, hoofd van Capgemini Invent Nederland: “Capgemini Invent helpt organisaties om het business potentieel van de digitale mogelijkheden te realiseren. Juist in Nederland is daar behoefte aan. Dat komt doordat in ons land de (zakelijke) dienstverlening en distributie dominant is in tegenstelling tot landen als Duitsland waar de maakindustrie de economie meer domineert. Deze sectoren worden nog meer be&ium>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 september 2018 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, maakt bekend dat Swisscom, het grootste telecommunicatiebedrijf van Zwitserland en een toonaangevend IT-bedrijf, Red Hat Ansible Tower inzet als zijn bedrijfsbrede platform voor IT- en netwerkautomatisering. Dankzij Red Hat Ansible Tower kan Swisscom zich richten op meer waardevolle ontwikkelprojecten en de reactietijden voor de aanvraag van IT-middelen versnellen.

  Om succesvol te blijven opereren in een uiterst competitieve netwerkinfrastructuurmarkt, zoekt Swisscom voortdurend naar manieren om kosten te verlagen, efficiënter te werken en reactietijden te versnellen. De wens ontstond om het beheer van de IT-processen, systemen en componenten te automatiseren.

  Swisscom zet Red Hat Ansible Tower in voor het automatiseren en orkestreren van meerdere omgevingen met verschillende netwerkconfiguraties. Als de implementatie voltooid is, zullen vijf teams van 80 gebruikers Red Hat Ansible Tower gebruiken voor het automatiseren van het beheer van ongeveer 15.000 componenten, waaronder servers, firewalls, netwerkapparaten en opslagapparaten. Het team dat verantwoordelijk is voor de tv-infrastructuurdiensten van Swisscom gebruikt Red Hat Ansible Tower bijvoorbeeld om radiostations te automatiseren en orkestreren en het OpenStack-platform te monitoren.

  Voor Swisscom zijn de belangrijkste voordelen van Red Hat Ansible Tower:

  • Rolgebaseerde toegang: hierdoor kunnen medewerkers diverse taken en acties voltooien, in plaats van te wachten op toegang die handmatig verleend moet worden.
  • Effectievere samenwerking bij gedeelde projecten: teams kunnen Red Hat Ansible Playbooks combineren, centraliseren en delen met de applicatie- en databaseteams, waardoor ze de kwaliteit en standaardisatie kunnen verbeteren.
  • Specifieke inventarissen definiëren voor het uitvoeren van playbooks en t>>

   Lees verder..

  0 0

  Houten, The Netherlands, 12 September 2018 - De Nederlandse vaste telefoniemarkt telde aan het eind van het tweede kwartaal van 2018 in totaal 5,96 miljoen aansluitingen, 1,1 procent minder dan in Q1 2018. Hiermee komt de ratio van vaste telefonie lijnen per huishouden uit op 75,6 procent, 0,9 procentpunten minder dan in Q1 2018. Dit blijkt uit de nieuwste editie van het Dutch Fixed Telephony Market-rapport van onderzoeksbureau Telecompaper. Ziggo blijft de grootste aanbieder qua aanslutingen ondanks het verlies van 10.000 vaste telefonie klanten gedurende het kwartaal.

  De daling van de Nederlandse vaste telefoniemarkt komt voornamelijk door een krimp in het aantal digitale telefonie (VoIP)-lijnen van 0,7 procent. Het aantal digitale lijnen kwam uit op 5,49 miljoen, 37 duizend minder dan in Q1 2018. Daarnaast daalde het aantal PSTN/ISDN/WLR-lijnen met 5,4 procent naar minder dan 470.000. Het is het vijfde kwartaal op rij dat naast de traditionele telefonie lijnen ook de digitale telefonie lijnen dalen.

  Telecompaper verwacht dat de daling voor heel 2018 zal uitkomen op -4 procent. Voor de periode tot en met 2022 wordt een gemiddelde van -4,8 procent per jaar tot en met 2022 verwacht, om uit te komen op 4,76 miljoen vaste telefonie aansluitingen.

  Kabel-VoIP daling zet door
  Bij digitale telefonie daalde kabel in het tweede kwartaal met 0,4 procent naar 2,644 miljoen. Dit is het tweede kwartaal op rij met een daling voor kabel VoIP. Bij DSL VoIP zet de ingezette daling door waarbij DSL met 1,4 procent daalde naar minder dan 1,95 miljoen VoIP-lijnen. Glasvezel was stabiel gedurende het kwartaal en kwam uit op ongeveer 894.000 VoIP-lijnen.

  Ziggo blijft de grootste ondanks klantenverlies
  Kabelaanbieder Ziggo heeft in het tweede kwartaal de voorsprong op nummer twee KPN uitgebreid, ondanks verli>>

  Lees verder..

  0 0

  Onlangs is de zakelijke SMS leverancier Spryng een samenwerking aangegaan met PharmaPartners, de Nederlandse leverancier van zorgsystemen.  PHARMAPARTNERS
  PharmaPartners biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al veertig jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. PharmaPartners verbindt voor verbetering en realiseert, samen met klanten en partners, de beste eerstelijnszorg door het inzetten van onmisbare ICT-toepassingen, in de verbinding van zorgprofessionals rondom de patiënt. PharmaPartners legt de focus op gezondheidswinst met geïntegreerde patiëntgerichte 24-uurszorg. PharmaPartners is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS bestaat uit gespecialiseerde ICT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector: vertical market software.

  Het huisartseninformatiesysteem Medicom van PharmaPartners biedt zorgverleners een centraal systeem waarbij administratieve taken geautomatiseerd verlopen en de verbinding tussen zowel zorgverleners onderling als tussen zorgverleners en patiënten centraal staat. Medewerkers kunnen vanuit Medicom samenwerken met andere aangesloten huisartsen en apotheken welke gebruik maken van het apotheekinformatiesysteem Pharmacom. Dankzij de koppeling met Spryng kunnen Medicom-gebruikers eenvoudig, snel en betrouwbaar afspraakherinneringen per SMS naar hun patiënten versturen.

  SPRYNG
  Spryng heeft in twaalf jaar tijd een prominente plek in de mobiele dienstensector weten te verwerven. De kracht van Spryng ligt hem in >>

  Lees verder..

  0 0

  VMware heeft zijn marktaandeel in servervirtualisatie uitgebreid naar 77 procent. Dit terwijl de penetratiegraad van servervirtualisatie een dalende lijn laat zien. Dit blijkt uit een marktanalyse van Computer Profile waarbij ruim 6.000 beslissers van Nederlandse organisaties met meer dan vijftig medewerkers zijn ondervraagd. Uit de analyse blijkt dat de groei van het aandeel van VMware ten koste gaat van concurrenten Microsoft en Citrix.

  De afname van servervirtualisatie volgt op een dalende lijn in servers op locatie, die al sinds 2011 is ingezet. De afname lijkt dan ook het directe gevolg van de consolidatie- en centralisatieslag die binnen het bedrijfsleven en bij (semi-)overheidsorganisaties aan de gang is.

  Over alle sectoren en organisaties heen daalt de toepassing van servervirtualisatie met 2 procent ten opzichte van vorig jaar, naar 78 procent. ICT & Utilities (van 79 procent in 2017 naar 72,6 procent nu), overheid (van 94,4 in 2017 naar 86,7 procent) en manufacturing (van 80 procent 2017 naar 76,2 procent) laten relatief de grootste daling zien.

  image

  Als het gaat om servers die op locatie draaien, is er al sinds 2011 een continu dalende lijn te zien in alle sectoren en type organisaties, met jaarlijks een gemiddelde afname van 5,5 procent. De afname in lokale servers komt door de consolidatie en centralisatie die bedrijven en overheidsinstellingen in hun organisatie doorvoeren. Voor servervirtualisatie lijkt dit fenomeen eveneens ten grondslag te liggen aan de daling die ten opzichte van 2016 en/of 2017 is ingezet.

  Desondanks maakt nog ruim driekwart van alle bedrijfsvestigingen met 50 of meer m>>

  Lees verder..

  0 0

  Op 1 september j.l. is Translation Kings overgenomen door Paul Kranendonk en Lucas Covers. Oud-eigenaar en oprichter Julian Wagenhuis heeft www.translationkings.nl, vanaf zijn eerste vertaalopdracht in 2007, uitgebouwd tot een gecertificeerd vertaalbureau met meer dan 15.000 klanten.

  De nieuwe eigenaren waren op zoek naar een overname in de vertaalbranche en hebben voor Translation Kings gekozen om het groeipotentieel dat het bedrijf biedt. Het op maat gemaakte volledig cloud-gebaseerd systeem voor klanten, vertalers en backoffice waarmee Translation Kings werkt, speelt in hun overweging een belangrijke rol. Dit kan namelijk naar wens worden opgeschaald.

  Eerder had Translation Kings de vertaalmarkt al opgeschud met zijn lage tarieven die mogelijk werden gemaakt door te gaan werken met een grote pool professionele freelance-vertalers die aangestuurd worden vanuit een klein hoofdkantoor.

  Kranendonk en Covers weten wat ze willen met vertaalbureau Translation Kings. Het bedrijf is marktleider in Nederland in het verzorgen van vertaalwerk volledig via online klanten, de hele infrastructuur staat als een huis en is naadloos op te schalen; nu dus de pijlers op verdere groei.  Translation Kings
  Contact: Paul Kranendonk, Lucas Covers
  E-mail: info@translationkings.nl
  Website: www.translationkings.nl
  Telefoon: +31 20 3690520  Informatie over Translation Kings:
  Translation Kings werd in 2007 door Julian Wagenhuis opgericht. Inmid>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 12 september 2018Secure Code Warrior, aanbieder van een platform voor de ontwikkeling van veilige applicaties, maakt vandaag bekend dat het een financiering ter waarde van 3,5 miljoen dollar heeft ontvangen van het wereldwijd opererende investeringsmaatschappij Paladin Capital en het in Sydney gevestigde AirTree Ventures. Deze kapitaalinjectie stelt het bedrijf in staat om zijn snelgroeiende verkoop- en marketingactiviteiten uit te breiden in Europa, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten en het innovatietempo binnen zijn R&D-centra in de Benelux en Australië op te voeren.

  Secure Code Warrior is in 2015 mede opgericht door twee Belgische ondernemers: Pieter Danhieux, de huidige CEO, en Matias Madou, de huidige CTO. Beiden zijn wereldwijd vermaarde cybersecurity-experts. Danhieux heeft meer dan 12 jaar ervaring als beveiligingsconsultant en was acht jaar lang principal instructor bij het SANS Institute. Madou is een onderzoeker en ontwikkelaar met een universitaire doctorsgraad en ruim 15 jaar ervaring op het gebied van softwarebeveiliging. Hij heeft 10 patenten op zijn naam staan.

  Het bedrijf heeft vestigingen in Sydney, Boston, Londen en Brugge en is aanbieder van unieke en in de praktijk bewezen tools die bijdragen aan veilig programmeerwerk. Deze worden aangeboden op basis van een krachtig SaaS-platform. Programmeurs kunnen daarmee van meet af aan veilige code afleveren in aansluiting op de interne beleidsregels voor programmatuur. Het platform van Secure Code Warrior biedt praktische online training op eigen tempo met een spelelement, zoals een toernooimodus voor de ontwikkeling van programmeervaardigheden. Het voorziet daarnaast in coaching met een real-time spellingscontrole-achtige autocorrect-plug-in. Bedrijven kunnen daarmee sneller en veiliger applicaties ontwikkelen. Het gebruiksvriendelijke>>

  Lees verder..

  0 0

  Hengelo, 12 september 2018Eaton heeft het 100.000e Xiria veld geproduceerd. Een mijlpaal voor een bijzonder product dat door klanten in inmiddels meer dan 30 landen wordt toegepast. Het middenspanningsschakelsysteem is namelijk volledig (SF6-)gasloos, maar past vacuüm toe als schakelmedium. Met deze veilige, betrouwbare en duurzame techniek loopt het powermanagementbedrijf zijn tijd al ver vooruit, aangezien de verwachting is dat de Europese Commissie zich pas in 2020 zal uitspreken over een verbod van het veelgebruikte SF6-gas.

  De Xiria wordt in veel segmenten gebruikt, zoals bij nutsbedrijven, voor commerciële gebouwen en voor (ondergrondse) industrieën. Het middenspanningsschakelsysteem zorgt ervoor dat we veilig en betrouwbaar stroom thuis en op de werkplek kunnen gebruiken. “Bedrijven als Tata Steel en Schiphol hebben 10.000 tot 22.000 volt aansluitingen op hun locatie, die nodig zijn om in hun energiebehoefte te voorzien. Om het lokale distributienetwerk te beveiligen, gebruik je een Xiria-schakelaar”, stelt Ardo Leijen, Marketing Product Manager bij Eaton. “Als kortsluiting optreedt, of een motor loopt vast, wordt door de Xiria alles direct veilig afgeschakeld.”

  Frequent schakelen
  Het feit dat de Xiria meer dan 10.000 keer kan schakelen zorgt ervoor dat het systeem ook bijzonder geschikt is voor toepassingen waarbij de schakelaar meerdere keren per dag omgezet moet worden. Zoals bij wind- en zonneparken voor hernieuwbare energie. “Afhankelijk van de hoeveelheid wind en zon wordt aan- of afgeschakeld. Bij Eaton zien we dan ook een sterke groei in industrieën die veel moeten schakelen”, vervolgt Ardo.

  Verbod gashoudende systemen
  SF6 is een van de zwaarste broeikasgassen en daarom is het gebruik van SF6-gas inmiddels ve>>

  Lees verder..

  0 0

  HEINO - Online marketing bureau E-commercemanagers.com heeft onderzoek gedaan onder 761 bedrijven in de omgeving van Deventer en Zwolle. De online  prestaties van de websites van deze bedrijven is bekeken. Slechts één op de twintig onderzochte bedrijven heeft zijn online marketing écht goed voor elkaar. Ook op andere onderzochte criteria scoorde de bedrijven matig.

  De 761 bedrijven zijn onderzocht op een viertal criteria:

  1. veiligheid van de website (SSL certificaat);
  2. Is de website mobile friendly;
  3. Heeft de website een AVG cookie-melding;
  4. Hoe is de laadsnelheid.
  Het onderzoek toont dat 60% van de 761 bedrijven (460) de URL van het bedrijf geregistreerd heeft de Kamer van Koophandel. Dat is een gemiste kans omdat de registratie van de URL bij de Kamer van Koophandel leidt tot meer verkeer naar de website van het bedrijf en een hogere positie in zoekmachines. Deze 460 bedrijven zijn verder onderzocht.

  Van alle bedrijven is een derde van de websites niet goed te bezoeken op een smartphone. Op dit moment komt circa 63%[1] van al het websiteverkeer van een smartphone. Daarnaast heeft Google sinds april 2018[2] een speciale mobile first index wat het nóg belangrijker maakt om een website mobile-friendly te maken.

  De veiligheid van de websites van deze bedrijven (460 websites) is onderzocht en het blijkt dat slechts 257 bedrijven (56%) een SSL verbinding heeft. De 203 bedrijven die geen  SSL hebben zullen veel bezoekers missen omdat sinds juli 2018 Google Chrome (marktaandeel circa 75%) een melding[3] geeft aan websites die geen SSL hebben. Daarnaast zijn er vele andere voordelen aan een SSL zoals een snellere laadsnelheid, voldoen aan de AVG en een professionele uitstraling naar websitebezoekers.

  Om aan de AVG te kunnen voldoen moeten websites wanneer zij cookies plaatsen een melding hiervan maken, tenzij het functionele cookies betreft. Slechts 135 (29%) van de 460 onderzochte websites had een AVG Cookiebar. Van de 325 websites die géén cookiebar hebben, hadden 183 (52%) websites het wél moeten hebben. Waarmee deze sites dus niet voldoen aan de AVG.

  Het vijfde criterium waar onderzoek naar gedaan is, is de laadsnelheid van de website. Gemiddeld was deze bij de 460 onderzochte URL’s 6,2 seconden. De gewenste snelheid[4] van een websites, is echter maximaal 3 seconden, omdat smartphone gebruikers zéér ongeduldig zijn, conversiepercentages omlaag gaan door trage laadsnelheden en posities in de zoekmachines ook beïnvloed worden door de laadsnelheid. 109 bedrijven hadden de gewenste laadsnelheid van 3 seconden of sneller.

  Tot slot is er gekeken naar de combinatie van alle criteria. Hoeveel procent van de bedrijven hebben essentiële onderdelen van online marketing goed voor elkaar? Dit bleek slechts 5,4% van de 460 onderzochte websites.

  Directeur Joost Hoogstrate over de onderzoeksresultaten: “Dit onderzoek heeft vooral gekeken naar de minimale eisen die aan een hedendaagse website worden gesteld. En dat een percentage van 5% van de bedrijven hieraan voldoet, is bedroevend. Veel ondernemers verliezen hierdoor omzetmogelijkheden, terwijl voor een relatief geringe investering een prima functionerende website neergezet kan worden met de meeste geavanceerde online marketing technologie.

  Over de 761 onderzochte bedrijven
  De 761 onderzochte bedrijven zijn allemaal commerciële organisaties die economisch actief zijn. De organisaties hebben tussen de 10-100 man personeel.

  Over E-commercemanagers.com
  E-commercemanagers.com is een online marketing bureau uit de omgeving van Zwolle en Deventer. Sinds 2003 is zij al actief op het gebied van online marketing en ondersteund bedrijven die graag meer winst willen maken met behulp van digital marketing.  Noot voor de redactie en niet voor publicatie:
  Voor vragen en de onderzoekresultaten kunt u contact opnemen met:
  Joost Hoogstrate
  Telefoon: 06-17452922
  E-mail: joost@e-commercemanagers.com  [1] https://www.stonetemple.com/mobile-vs-desktop-usage-study/
  [2] https://webmasters.googleblog.com/2018/03/rolling-out-mobile-first-indexing.html
  [3] https://searchengineland.com/effective-july-2018-googles-chrome-browser-will-mark-non-https-sites-as-not-secure-291623
  [4] https://blog.hubspot.com/marketing/page-load-time-conversion-rates

  0 0

  Mollie heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de internationalisering van zijn diensten, met algemene groei als gevolg. De Belgische markt heeft daarbij een belangrijke rol gespeeld. Het was de eerste buitenlandse markt waar Mollie zich op richtte en met succes: het aantal Bancontact-transacties verwerkt door Mollie steeg afgelopen jaar met 178%

  Met vertegenwoordiging in meer dan 80% van de Belgische webshops en gemiddeld 146.502 online transacties per dag is Bancontact de grootste en favoriete online betaalmethode in België. Om iets terug te geven aan hun Belgische klanten heeft Mollie besloten de tarieven voor Bancontact aan te passen. Vanaf vandaag rekent

  Mollie een volledig vast tarief van € 0,39 voor alle Bancontact-transacties.


   
  Ondertussen is Mollie alweer 3 jaar actief op de Belgische markt. Met ons lokale team hebben wij al veel ondernemers weten te bereiken. Zij hebben gemakkelijk de stap naar online ondernemen kunnen zetten door onze toegankelijke en transparante betaaldienst. De afgelopen jaren hebben wij de ondernemers hard zien groeien, en dankzij dit succes kunnen wij nu Bancontact tegen een vast laag tarief aanbieden. Hiermee hopen we dat internetondernemen nog toegankelijker wordt, en meer bedrijven de stap gaan zetten." - Remco Boer, Directeur van Mollie

  Een vaste prijs voor Bancontact-transacties is een krachtige ontwikkeling voor de markt van online betalingen. In de praktijk is het de gewoonte om, naast een vast verwerkingstarief, een procentueel tarief te rekenen voor betalingen via Bancontact. Tarieven gebaseerd op percentages zijn echter grillig vanwege hun sterke afhankelijkheid van de situatie en kunnen daardoor leiden >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 september 2018 – BlackBerry onthult Spark, het enige Enterprise of Things (EoT) platform dat is ontworpen en gebouwd om ultra veilige hyperconnectiviteit te bieden.

  Hyperconnectiviteit wordt omschreven als verbondenheid tussen mensen, organisaties en machines. Het verandert de manier waarop mensen werken en leven. Het nieuwe platform van BlackBerry maakt het mogelijk om:

  • Het hoogste niveau van veiligheid te bieden aan fabrikanten die complexe ‘dingen’ maken zoals zelfrijdende voertuigen en industriële apparatuur. Deze worden voorzien van een veiligheidscertificering en daarnaast kunnen fabrikanten toch klantvriendelijke interfaces bieden voor complexe processen en kunstmatige intelligentie (AI).
  • Organisaties kunnen AI en slimme apparaten ongeacht het besturingssysteem (Android, iOS, Linux, QNX en Windows) via één scherm bedienen.
  • Medewerkers kunnen elk apparaat of ‘ding’ met hyperconnectiviteit gebruiken en betrouwbaar achten dankzij de BlackBerry beveiliging. Ook als de workforce groeit biedt BlackBerry Spark de flexibiliteit aan medewerkers om zowel zakelijk als privé veilig gebruik te blijven maken van alle apparaten.
  BlackBerry Spark onderscheidt zich omdat dit het enige platform is dat zorgt voor ultra veilige en industrie specifieke veiligheidscertificeringen zoals ISO 26262 in auto’s. Daarnaast is BlackBerry Spark een open en eenvoudig uit te breiden platform. Het platform zorgt voor integratie met IoT en andere oplossingen van onder andere partners: AWS, Baidu, Google, Microsoft, NVIDIA, Qualcomm en Samsung.

  Nieuwe Sparking ideeën
  Een aantal voorbeelden van hoe BlackBerry-klanten het EoT in hun organisatie in kunnen zetten zijn:
  • Een specifiek team in het ziekenhuis krijgt automatisch een melding als de hartslag van een patiënt omlaaggaat.>>

   Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 september 2018 – Pure Storage presenteert vandaag de data hub. Het is de visie van het bedrijf op het moderniseren van storage-architectuur voor ongestructureerde, data-intensieve werklast. De data hub is gebouwd op Pure Storage FlashBlade, ’s werelds eerste opslagplatform dat specifiek is ontwikkeld voor AI en analysetoepassingen. Het ontwerp is honderd procent datacentrisch, zodat organisaties effectief kunnen zijn met hun meest kostbare bezit: data.

  Om te innoveren en te overleven in een meer en meer datagedreven business, moeten organisaties hun infrastructuur ontwerpen met data als leidraad. Dat is nodig om volledige, realtime toegang tot die data te creëren. De traditionele oplossingen zijn immers ontworpen voor het gebruik met disk-gebaseerde systemen, die van oudsher juist hebben bijgedragen aan het ontstaan van datasilo’s. Een data hub is echter ontworpen om data te leveren, te delen en samen te voegen, zodat de waarde van data kan worden ontsloten.

  “Iedere sector heeft te maken met datasilo’s. Bedrijven willen waarde halen uit data, ook al hebben ze er geen zicht op en wordt er verder niet over nagedacht. Maar zonder inzicht in het totaalbeeld van data is het onmogelijk er waarde uit te halen”, zegt Matt Burr, General Manager van FlashBlade, Pure Storage. “Met de data hub hebben we een centraal storagesysteem gecreëerd. De data hub voldoet aan de huidige en toekomstige vereisten van een modern platform – ontworpen om voor de klant het werk te doen.”

  Momenteel hebben organisaties met vier soorten analytics-oplossingen: datawarehouse, data lakes, streaming-analytics en AI-clusters. Deze oplossingen bevinden zich in silo’s en een data hub integreert de belangrijkste functies van deze vier door ze in één platform samen te voegen. Een data hub moet de volgende vier kenmerken bevatten:


  0 0

  Amsterdam, 12 september 2018 – Tijdens de BlackBerry Security Summit in Londen vandaag doet BlackBerry verschillende aankondigingen. BlackBerry presenteert onder meer nieuwe software en diensten, een partner en samenwerkingen.

  Een greep uit het nieuws dat vandaag gepresenteerd is tijdens de Summit:

  BlackBerry Spark
  BlackBerry presenteert BlackBerry Spark. Dit nieuwe Enterprise of Things (EoT) platform omvat diverse nieuwe software en diensten, waaronder:

  Contextueel apparaat-beheer voor AWS IoT: Bedrijven kunnen hiermee makkelijk en veilig apparaten verbinden aan hun bedrijfsnetwerk door beleid- en bestuur-mogelijkheden toe te voegen.

  Productieservice voor IoT-apparaten van fabrikanten: BlackBerry stelt fabrikanten hiermee in staat om een beveiligde hardware ‘root of trust’ – verschillende functies die altijd als veilig worden beschouwd door het operationele systeem – op te zetten vanuit hun eigen productielijn.

  Uitgebreide BRIDGE-mogelijkheden: De mogelijkheden van BlackBerry Enterprise BRIDGE zijn uitgebreid waardoor klanten altijd toegang hebben tot Microsoft Office 365-bestanden vanuit applicaties in de BlackBerry Dynamics container.

  Lees hier het volledige Engelstalige persbericht voor alle nieuwe oplossingen binnen de Spark omgeving enhier>>

  Lees verder..

  0 0

  • ‘Pay-as-you-grow’ licentiemodel
  • Nieuwe netwerkprocessor
  • Verbeteringen in het IOS XR netwerkbesturingssysteem
  Amsterdam, 12 september 2018 - Met de komst van 5G en multicloud krijgen service providers te maken met disruptieve groei en veranderingen. Die vragen om een nieuwe benadering van het efficiënt bouwen en het kosteneffectief beheren van hun kritieke IP-netwerkinfrastructuur. Cisco heeft zijn edge routing platform nu vernieuwd om service providers te ondersteunen. Zij kunnen hun klanten een betere beleving bieden en hun operationele kosten verlagen. Daarnaast biedt Cisco een gemakkelijke roadmap voor de planning, inkoop en optimalisatie van hun netwerk.

  Naar verwachting zal het aantal 5G-connecties explosief toenemen, van 2,3 miljoen in 2020 tot 25 miljoen in 2021, een groei van meer dan 1000% (1). Multicloud services groeien versneld, aangejaagd door veranderingen in de behoefte aan content, rekenkracht en cloudvoorzieningen. In 2021 zal meer dan 850 zettabyte (ZB) aan data worden gegenereerd door alle mensen, machines en in dingen samen. In 2016 was dat nog 220 ZB (2). Gedurende deze periode van explosieve groei van het dataverkeer is manier waarop IP-netwerken worden opgezet en gebouwd van groot belang voor de winstgevendheid van service providers.

  Verschuivende marktomstandigheden
  De focus van Cisco ligt op het creëren van netwerken die in real-time anticiperen en reageren op de behoeften van de klant en verschuivende marktomstandigheden. Cisco maakt daarvoor gebruik van vergaande automatisering en geavanceerde analytics. De afgelopen tien jaar hebben meer dan 4500 service providers, grote bedrijven en overheidsorganisaties het Cisco ASR 9000 edge routing platform ingezet om miljarden connecties via hun netwerk aan te bieden en te beheren. Dit platform kan hen nu ook ondersteunen in het 5G en multicloud-tijdperk, dankzij nieuw>>

  Lees verder..

  0 0

  Alkmaar, 12 september 2018Cubics, leverancier van complete interieurs en allround IT-oplossingen, sluit een strategisch partnership met clouddistributeur Uniserver. Cubics stapt gefaseerd over naar het cloudplatform van Uniserver en zal in de toekomst alle klantomgevingen hier onderbrengen. De overstap van het eigen datacenter naar het platform van Uniserver zorgt bij Cubics voor meer beschikbare resources en ontneemt de noodzaak voor kostbare investering in hardware en het onderhoud daarvan. Cubics koos voor Uniserver vanwege de bewezen ervaring op het gebied van cloudmigraties en de stabiliteit van het platform.

  Gefaseerde overstap
  Cubics heeft op dit moment een cloudpropositie in twee datacenters. De migratie van de eigen datacenters naar het platform van Uniserver verloopt gefaseerd. Voor circa 1500 gebruikers van twintig klanten van Cubics wordt er in eerste instantie gebruik gemaakt van colocatie met de eigen locatie in Waalwijk, gecombineerd met de locatie van Uniserver. Hiervoor faciliteert Uniserver ruimte in het datacenter en stelt het netwerk beschikbaar. Aan het eind van het jaar zijn alle klanten van Cubics over op het platform. Daarvoor maakt Cubics gebruik van een private IaaS-omgeving in het datacenter van Uniserver waarop zij de unieke klantomgevingen beheren.

  Een verlengstuk van de eigen organisatie
  Ard Smulders, Directeur bij Cubics: “Wij weten hoe belangrijk het is dat de klant altijd overal prettig kan werken, daarom is het belangrijk dat we samenwerken met een partner die betrouwbaar is en een optimale dienstverlening heeft. Met Uniserver was er meteen een klik en hun trackrecord op het gebied van migraties en IaaS spreekt voor zich. Door gebruik te maken van de infrastructuur van Uniserver zijn onze klanten voorzien van een stabiel platform met een>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 726 | 727 | (Page 728) | 729 | 730 | .... | 763 | newer