Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 731 | 732 | (Page 733) | 734 | 735 | .... | 763 | newer

  0 0

  Met ‘Employee Experience; Happy People, Better Business’ brengt uitgeverij Vakmedianet de eerste oorspronkelijk Nederlandstalige titel over employee experience op de markt. Auteurs Heleen Mes en Gea Peper delen in dit boek hun jarenlange ervaring en visie op topwerkgeverschap en gelukkige werknemers. Het boek geeft concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan met het creëren van de beste employee experience enbevat daarnaast inspirerende praktijkcasussen van o.a. ABN Amro, VGZ, Tony’s Chocolonely, Hutten en Kinki Kappers.

  Een must voor elke manager en HR-professional die de ambitie heeft om van zijn of haar bedrijf, een topwerkgever te maken. ‘Empoyee Experience; Happy People, Better Business’ verschijnt op 24 september.

  Human Resource trendwatchers benoemden ‘employee experience’ onlangs als ‘de next step voor HR’. Het onderwerp, dat in het kort inhoudt dat gelukkige werknemers ervoor zorgen dat een bedrijf floreert en dat organisaties ‘geluk’ dus als essentieel (HR-)thema moeten gaan zien, is zelfs uitgeroepen tot hét HR-thema voor de komende jaren.

  De focus op employee experience is niet vreemd.De krappe arbeidsmarkt vraagt dat werkgevers zich veel aantrekkelijker maken om talentvolle medewerkers te werven en ook te behouden. ‘Hoe dat je lukt? Door medewerkers op de eerste plaats te zetten en een topwerkgever te worden! Daarvoor is een goede employee experience vereiste nummer 1,’ aldus HR-experts Mes en Peper, samen verbonden aan het HappinessBureau. ‘Maar niet alleen voor het aantrekken en behouden van medewerkers is een goede employee experience van belang. Organisaties die actief werken aan het geluk van medewerkers zijn innovatiever en succesvoller,’ benadrukken de auteurs.

  Over de auteurs
  Heleen Mes en Gea Pep>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 24 september 2018 - Binnen de retailsector wordt steeds meer geëxperimenteerd met nieuwe verkoopstrategieën. Daarbij lopen online, mobiel en fysiek winkelen in elkaar over. Het is een noodzakelijke digitale versnelling om de nieuwe generatie consumenten te blijven binden en inspireren. Samen met partners biedt Ruckus Networks digitale oplossingen aan retailers voor deze omnichannel benadering.

  Om de huidige consument te overtuigen moeten winkels diensten, kennis en bovenal een beleving aanbieden. Om dat te realiseren wordt door retailers steeds meer geëxperimenteerd, waarbij de online en offline wereld in elkaar overlopen. Een voorbeeld daarvan is showrooming, waarbij de winkelier zijn assortiment in een winkel uitbundig showt, maar de producten alleen online te koop zijn. Meer bekend zijn de touchscreens in winkels om producten die niet op voorraad zijn direct via het web thuis te laten bezorgen. Of een app waarmee je een label van een product in de winkel kunt scannen, waarna je direct naar een online bestelscherm gaat om het product in bijvoorbeeld de juiste maat te bestellen. Daarnaast zijn er tal van experimenten met in-store-technologie, zoals bijvoorbeeld paskamers die sfeermuziek en -verlichting naar keuze bieden, een selfiespiegel voor optimaal poseren of een social wall met geïntegreerde camera om belevenissen in de winkel online te kunnen delen.

  Samenwerking met partners
  Om al deze technologieën zonder haperen te kunnen gebruiken is een krachtig draadloos netwerk nodig, dat ook in complexe omgevingen uitstekend blijft functioneren. Dit kan onder meer dankzij de BeamFlex technologie van Ruckus, waarmee het WiFi-signaal actief wordt aangepast aan de omstandigheden om altijd optimale dekki>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam / Berlijn, 24 september 2018 – Niet toegankelijke en verouderde informatie: meer dan een op de twee bedrijven worstelt hiermee bij digitale samenwerking. Dat is de belangrijkste uitkomst van de serie ECM Insights marktonderzoeken door de SER Group in 2018*. Deze situatie gaat duidelijk ten koste van de productiviteit tijdens de onderlinge samenwerking tussen projectteams.

  Tegen welke problemen lopen projectteams aan tijdens gezamenlijke opdrachten? Om deze vraag te beantwoorden ondervroeg de SER Group 1.826 CIO’s, procesmanagers en IT managers uit Duitstalige landen als onderdeel van de reeks ECM Insights 2018 marktonderzoeken. De grootste uitdaging voor samenwerking is volgens 32 procent dat de projectteamleden niet met dezelfde basisinformatie werken. Een vierde van alle bedrijven (25 procent) klaagt dat documenten niet up-to-date zijn; 20 procent kan de documenten zelfs niet terugvinden als ze dringend nodig zijn. “Deze situatie is nadelig voor digitale samenwerking in teamverband die in het ergste geval zelfs het project stopzet”, waarschuwt Manfred Zerwas, Managing Partner van de SER Group.

  Ongeschikte hulpmiddelen voor samenwerking
  De problemen doen zich altijd voor als bedrijven hulpmiddelen gebruiken die beperkt of zelfs volledig ongeschikt zijn voor digitale samenwerking. Een voorbeeld: meer dan de helft van de respondenten (51%) zegt dat e-mail hun belangrijkste hulpmiddel is voor het delen van informatie met de onderlinge teams. Ongeveer een op de drie respondenten vertrouwt op FTP/file servers. Dat leidt vaker wel dan niet tot documentversie chaos; niemand heeft nog een overzicht van de huidige projectinformatie. Bovendien wordt informatie die is opgeslagen in complexe mappenstructuren en mailboxen vaak vergeten of deze informatie raakt zoek.


  0 0

  Het Finse technologie- en ontwerpbedrijf Eficode breidt uit naar de Benelux met de opening op 26 september van een kantoor in Amsterdam. In de afgelopen jaren hebben Eficodes DevOps-gerelateerde producten en diensten een enorme groei doorgemaakt in de Noordse regio. Doelstelling van het bedrijf is om de internationale groei te handhaven door het ontplooien van DevOps-activiteiten in de Benelux.

  Door het openen van een kantoor in Nederland continueert Eficode haar strategie om Finse DevOps-vaardigheden wereldwijd op de markt te brengen. Eficode loopt voorop in de revolutionaire ontwikkeling van softwareproductie die steeds slimmer wordt via een geautomatiseerd proces. Met de expertise in DevOps-technieken ondersteunt de onderneming haar klanten die zichzelf digitaal willen vernieuwen. Dat impliceert een   effectieve, sterk geautomatiseerde dienstverlening.

  “De vraag naar DevOps-diensten en moderne softwareproductiemethoden groeit wereldwijd voortdurend. In de praktijk zijn alle digitaliseringstrajecten gerelateerd aan softwareprojecten. Het is duidelijk dat slimme, geautomatiseerde softwareproductie voordelen biedt bij het handhaven en uitbouwen van het competitieve niveau van bedrijven”, verklaart Heikki Hämäläinen, de commerciële topman van Eficode. “Eficodes DevOps-team telt meer dan 120 medewerkers en is daarmee het grootst in de Noordse landen en één van de grootsten in Europa”, stelt Hämäläinen en vervolgt: ”Nederland is voor ons een aantrekkelijke markt, vanwege de geografische ligging en de aanwezigheid van topexpertise. Ons Benelux-kantoor wordt onze springplank naar de DevOps-markten op het Europese continent, die vanuit Amsterdam gemakkelijk zijn te bereiken”.

  Het Amsterdamse kantoor wordt geopend op 26 september door Finlands meest succesvolle voetbalspeler >

  Lees verder..

  0 0

  • Teamcenter software ontvangt AWS-competentiestatus na uitgebreide technische keuring van Amazon.
  • Teamcenter is de digitale rode draad die digitale tweelingen met elkaar verbindt door binnen de innovatiecyclus diverse fasen te doorlopen op het gebied van gedachtevorming, realisatie en gebruik. Dit vormt de ruggengraat van een digitale organisatie.
  • Het gebruik van Teamcenter in de cloud biedt de voordelen van een digitale strategie voor een veel bredere groep bedrijven dan voorheen.
  Amazon Web Services (AWS) heeft aan Siemens een AWS-competentie op het gebied van industriële software toegekend. Deze competentie heeft Siemens behaald met het Teamcenter-portfolio.

  Het bereiken van de AWS Industrial Software Competency toont aan dat Siemens, als lid van het AWS Partner Network (APN), een expert in de industrie is, effectieve oplossingen levert en nauw samenwerkt met AWS.Om de naadloze integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS Partner Competency Program in het leven geroepen. Het programma helpt klanten bij het identificeren van consulting- en technologiepartners met ervaring en expertise in de sector. Om deze status te ontvangen, moeten APN-partners een strenge technische keuring van AWS ondergaan met betrekking tot de industrie-specifieke technologie. Daarnaast worden zij beoordeeld op het gebied van veiligheid, prestaties en de betrouwbaarheid van hun oplossingen.

  Lees hier het volledige Engelstalige bericht.  Bijlagen
  31 KB png

  0 0

  Amsterdam – Het aantal kwaadaardige inlogpogingen is in de maanden mei en juni van dit jaar maandelijks gemiddeld met 30% gestegen ten opzichte van de periode januari-april 2018. In de eerste vier maanden van dit jaar registreerde Akamai 3,2 miljard inlog-pogingen per maand. In mei en juni lag dit aantal op totaal 8,3 miljard. Dat blijkt uit het rapport 2018 State of the Internet / Security Credential Stuffing Attacks van Akamai. In totaal vonden er tussen begin november 2017 en eind juni 2018 meer dan 30 miljard kwaadaardige inlogpogingen plaats, zo blijkt uit de analyse van Akamai. Vooral financiële dienstverleners zijn slachtoffer.

  Kwaadaardige inlogpogingen zijn het gevolg van credential stuffing, waarbij hackers systematisch botnets inzetten om gebruik te maken van gestolen logins. Ze richten zich op inlogpagina’s van banken en webwinkels in de wetenschap dat veel klanten dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken voor verschillende diensten en accounts. De financiële schade van credential stuffing kan voor organisaties oplopen tot tientallen miljoenen dollars, zo blijkt uit het rapport The Cost of Credential Stuffing van het Ponemon Institute.

  De security- en dreigingsonderzoeken van Akamai in combinatie met gedragsanalyses zijn de drijvende krachten van de bot management technologie van Akamai. Josh Shaul, Vice President of Web Security bij Akamai, geeft een voorbeeld van hoe het bedrijf misbruik van inloggegevens bestrijdt bij een klant. “Eén van ’s werelds grootste financiële dienstverleners had te kampen met meer dan 8.000 accountovernames per maand. Dit leidde dagelijks tot meer dan $100.000 aan fraudegerelateerde verliezen,” zegt Shaul. “Het bedrijf richtte zich tot Akamai met het verzoek om op gedrag gebaseerde botdetectie>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam – Bedrijven in heel Europa zetten artificial intelligence ofwel kunstmatige intelligentie in om hun klantenservice te veranderen. Reden hiervoor is dat AI-gestuurde ervaringen door steeds meer consumenten wordt geaccepteerd, zo blijkt uit onderzoek van ServiceNow (NYSE: NOW) en Devoteam (DVTM.PA). Nederlandse bedrijven lopen echter achter bij andere Europese landen als het gaat om de toepassing van AI in klantenservice.

  Het rapport “The AI revolution: creating a new customer service paradigm”, onderzoekt hoe AI zorgt voor een nieuwe manier van service delivery. Het onderzoek is uitgevoerd onder 770 senior IT-professionals, afkomstig uit tien Europese landen, die betrokken zijn bij de klantenservice.

  Bijna een derde (30%) van de Europese bedrijven zet AI-technologieën in bij hun klantenservice. 72% van deze ondernemingen geeft aan al voordelen te ervaren, zoals een effectiever gebruik van werknemerstijd, een efficiëntere verwerking van veeleisende taken en het bieden van continue klantondersteuning. Van de Nederlandse respondenten geeft slechts 22% aan gebruik te maken van AI in de klantenservice.

  “Een meerderheid van de organisaties biedt klanten een omnichannel-ervaring, maar veel van hen heeft moeite met het voldoen aan de toenemende vraag naar support via deze verschillende kanalen”, zegt Michael Maas, VP Northern Europe van ServiceNow. “Early adopters plukken de vruchten van het gebruik van AI bij het afhandelen van veelvoorkomende taken en verzoeken, medewerkers kunnen daardoor een proactievere rol vervullen en meer interactie met de klant aangaan.”

  Klantenserviceteams hebben moeite te voldoen aan klanteisen
  Uit het onderzoek blijkt dat voor bedrijven 24/7 uur service en support bieden de belangrijkste uitdaging is. Klanten kunnen kiezen uit meerdere servicekanalen, maar verwachten wel op elk moment >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht - LogRhythm, The Security Intelligence Company, is door Forrester Research, Inc. uitgeroepen tot leider in The Forrester Wave™: Security Analytics Platforms, Q3 2018 report. De studie evalueert dertien leveranciers op dertig criteria. LogRhythm kreeg de hoogst mogelijke score in twintig van deze categorieën, waaronder productvisie, eindgebruikerservaring, data-architectuur en cloudsecurity.

  Het NextGen SIEM-platform van LogRhythm combineert user and entity behavior analytics (UEBA), network traffic & behavior analytics (NTBA), en security-orkestratie, automation & response (SOAR) in een enkele end-to-end oplossing. Het dient als basis voor op artificial intelligence gebaseerdesecurity operations centers (SOC) en helpt organisaties bij het beveiligen van hun cloud- en fysieke en virtuele infrastructuren in zowel IT- als OT-omgevingen.

  “LogRhythm blijft de grootste pure-play standalone-leverancier van een security analytics-platform in de markt”, zegt het Forrester Wave-rapport. “Midden- en grootbedrijven die zoeken naar een compleet security analytics-platform zouden LogRhythm moeten overwegen.”

  “We zijn vereerd met de erkenning van Forrester als leider in security analytics”, zegt Chris Petersen, Chief Product en Technology Officer en medeoprichter van LogRhythm. “Het Forrester-rapport onderstreept voor ons onze visie op wat een toonaangevend security analytics-platform zou moeten zijn: een brede, end-to-end oplossing die de securityteams van organisaties in staat stelt om de risico’s te verminderen door snelle detectie en neutralisatie van geavanceerde cyberbedreigingen.”

  Read thefull Forrester Wave report for Security Analytics Platforms.

  ###
  >

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 24 september 2018 – Volgens het IoT-onderzoeksrapport van Kaspersky Lab zijn er in de eerste helft van 2018 wereldwijd meer dan 120.000 malwaremodificaties gebruikt om IoT-apparatuur aan te vallen. Dat is meer dan drie keer zoveel als in heel 2017. Kaspersky Lab waarschuwt voor een sneeuwbaleffect. Zogeheten malwarefamilies breiden zich steeds verder uit. In het afgelopen jaar is het aantal modificaties van soortgelijke malware vertienvoudigd ten opzichte van 2016.

  Er komt steeds meer IoT-apparatuur op de markt. Dat gaat gepaard met meer cybercriminaliteit rondom de slimme gadgets die in het dagelijks leven worden gebruikt. Cybercriminelen zien meer kans op financieel gewin en breiden hun activiteiten verder uit naar IoT-oplossingen. De digitale dieven slaan onverwachts toe en transformeren onschuldige IoT-gadgets tot krachtige machines voor kwaadaardige doeleinden. Dat kunnen illegale cryptocurrency-mining praktijken zijn, DDoS-aanvallen of bijvoorbeeld botnetactiviteiten.

  De Kaspersky Lab experts onderzoeken regelmatig data die uit verschillende bronnen worden verzameld zoals honeypots. Dit zijn virtuele lokmiddelen bedoeld om de aandacht van cybercriminelen te trekken en hun operaties te analyseren. De meeste aanvallen (60 procent) op honeypots van Kaspersky Lab zijn gepleegd met behulp van routers. De overige aangetaste IoT-gadgets omvatten een verscheidenheid aan technologieën, waaronder DVR-apparaten en printers. De honeypots hebben zelfs een aanval geregistreerd afkomstig van 33 wasmachines.  De populairste methode om IoT-malware te verspreiden, is nog altijd het met brute kracht forceren van wachtwoorden. In 93 procent van de opgespoorde aanvallen is gebruikgemaakt van he>>

  Lees verder..

  0 0

  Folat, een toonaangevende producent en importeur van feestartikelen, kiest voor het CloudSuite platform, een schaalbaar en modulair commerce platform dat de toekomstige groei ambities van Folat kan faciliteren en daarnaast de merknaam en het imago van Folat internationaal kan versterken.

  Folat heeft een portfolio van 8.000 producten, met jaarlijks een introductie van 800 nieuwe producten, tientallen internationale licenties en private label producten, én behoort tot de top-5 van de bedrijven in feestartikelen in Europa. De verkoop vindt plaats via meerdere kanalen, waaronder een Europese webshop. Vanuit haar moderne warehouse bedient Folat meer dan 3.000 afnemers en retailers in binnen- en buitenland op maat via uitgekiende logistiek, variërend van fast shipment (binnen 48 uur) tot ‘just in time’.

  DE VOLGENDE STAP NAAR ONLINE GROEI
  De huidige webshop voldoet niet meer aan de eisen en ambitie die Folat voor ogen heeft. CloudSuite gaat Folat voorzien van een optimaal werkende B2B webshop, inclusief CMS, DAM en Order Management module. Deze is toekomstbestendig en biedt de mogelijkheid om de website en de diverse shops samen te voegen. Daarnaast is het eenvoudig om vanuit het platform meerdere shops te starten en internationaal uit te breiden met meerdere valuta's, talen en btw regimes.

  SAMENWERKING MET WHOLESALE CONSULTING GROUP
  CloudSuite werkt ook in dit project nauw samen met haar partner Wholesale Consulting Group die haar ESB oplossing inzet om een generieke ESB integratie op te zetten met de onlangs gelanceerde CloudSuite REST API en het door Fola>>

  Lees verder..

  0 0

  • Deliveroo breidt haar aanbod uit met roomservice in hotels, catering voor evenementen en fruit & snacks.
  • Wereldwijd maken meer dan 7.000 bedrijven gebruik van Deliveroo For Business.
  • In Nederland is het aantal zakelijke klanten in 2018 met 50% gegroeid.
  • Met het uitbreiden van haar diensten verwacht het bedrijf dat duizenden nieuwe bedrijven zich aanmelden.
  Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties. Van dit onderdeel van Deliveroo, gericht op de zakelijke markt, maken wereldwijd meer dan 7.000 bedrijven gebruik, waaronder bedrijven in Nederland. Nederlandse bedrijven bestellen via een zakelijk account voor lunch en diner, en laten dat op kantoor leveren. Stijn Verstijnen, directeur Deliveroo Nederland: “Het aantal bestellingen van zakelijke klanten is het afgelopen jaar met meer dan 50 procent gestegen en we verwachten deze groei voort te zetten. Steeds meer bedrijven zoeken naar een gezonde, gevarieerde bezorgservice voor hun medewerkers, bijvoorbeeld voor als zij overwerken. Onze diensten passen hier goed bij. Daarnaast blijven we nieuwe diensten lanceren.”

  In Nederland worden de volgende diensten voor bedrijven toegevoegd:

  Roomservice: Deliveroo for Business introduceert Deliveroo roomservice. Hotelgasten met trek hoeven alleen maar de maaltijd die ze willen te selecteren, en het gerecht wordt in korte tijd in hun hotel bezorgd. In Australië is deze service al succesvol getest bij de hotelketen Quest Apartment hotels. Hotels zonder roomservice kunnen dit als extra service aanbieden aan hun gasten. En hoeven geen eigen roomservice te organiseren, wat vaak kostbaar is.

  Evenementen: Deliveroo for Business biedt catering aan tijdens grote evenementen. De aftrap van de nieuwe dienst was in augustus, tijdens de grootste drone racing wedstrijd ter wereld. In december verzorg>>

  Lees verder..

  0 0

  Huizen, 24 september 2018 - De Thales Cyber Escape Room is genomineerd voor vijf toonaangevende internationale prijzen en de prestigieuze Thales Innovation Award. Thales Nederland bedacht de Cyber Escape Room in 2017: een nieuw marketingconcept om aandacht te vragen voor de manier waarop onze maatschappij bedreigd wordt vanuit cyberspace. In de loop van het afgelopen jaar is het concept doorontwikkeld tot een “immersive experience, contextualised within a compelling story of cyber threats to a modern business” (C&IT Awards).

  Judith Williams, Marketing Communications Manager bij Thales Cybersecurity Nederland, is de drijvende kracht achter het idee: “In 2017 wilden we voor de Cyber Security Week iets unieks bedenken. We zochten een concept waarmee we niet alleen de aandacht konden vestigen op een heel reële dreiging, maar waarmee we ook een uitdaging konden neerleggen voor cybersecurity specialisten in de dop.”

  Internationaal succes
  Het resultaat werd een mobiele escape room: een ruimte waaruit een kleine groep deelnemers alleen kan ontsnappen door binnen een beperkte tijd een aantal deels digitale, deels logische en fysieke raadsels op te lossen. Met het oog op hergebruik liet Williams de Cyber Escape Room direct mobiel uitvoeren, zodat het idee ook op andere events kon worden gebruikt – en dat heeft ze geweten. De Cyber Escape Room kreeg aandacht in diverse (landelijke) media, maar daarop volgden ook direct aanvragen om de Escape Room op andere locaties in te zetten, zowel intern vanuit Thales Group internationaal (resulterend in een Best Practice Award tijdens de Thales Communication Convention in Vélizy, Frankrijk), als op events van andere organisaties.

  Sinds september 2017 is de Cyber Escape Room van Thales on>>

  Lees verder..

  0 0

  Na een stevige selectieprocedure zijn judoka Nyssa Supusepa (16 jaar) en wedstrijdzeiler Scipio Houtman (20 jaar) gekozen als ABAX Talents. Op het kantoor van ABAX ondertekenden de jonge sporters hun sponsorcontract. Met de ondersteuning van de telematica-specialist krijgt Houtman een steuntje in de rug om de Olympische Spelen van 2020 in Tokio te behalen. Supusepa focust zich op het Nederlands kampioenschap volgend jaar en de Europa Cup-toernooien voor sporters onder achttien jaar.

  De inschrijving voor ABAX Talents startte begin maart in alle Europese landen waar het van origine Noorse ABAX een kantoor heeft. In Nederland liep het aantal aanmeldingen storm. Een selectie van jonge talenten werd uitgenodigd om hun doelen en ambities persoonlijk toe te lichten. Uiteindelijk werden Supusepa en Houtman gekozen: zij mogen zich nu ABAX Talent noemen.

  Sporters
  Houtman is een wedstrijdzeiler uit het High Performance Project van het Watersportverbond. Sinds vorig jaar zeilt hij in de 49er-klasse met nog vijf andere talenten. Het voornaamste doel van Houtman is deelnemen aan de Olympische Spelen in Tokio over twee jaar. Tijdens het Nederlands kampioenschap vorige week won Houtman samen met Lars van Stekelenborg brons in de 49er-klasse.

  “Ik vind het heel tof dat bedrijven de link leggen tussen talentontwikkeling in topsport en in het bedrijfsleven. ABAX ziet hier de waarde van in en hebben dus ook een langetermijnvisie”, aldus Houtman. “Dankzij het contract kan ik betere trainingskampen volgen en ervaring opdoen met wedstrijden in het buitenland, waardoor ik een beter programma kan afwerken als voorbereiding op de grote toernooien.”

  Judoka Supusepa heeft het afgelopen jaar grote stappen gezet, waarmee ze ook uit de schaduw van haar tweelingzus en eveneens judo-talent Joshlyn stapt. Recent schreef ze het Dutch Open Espoir, een internationaal hoog aangeschreven judo-toernooi, op haar naam. >>

  Lees verder..

  0 0

  Tijdens Microsofts jaarlijkse IT-evenement Ignite 2018 in Orlando (VS) werd vandaag het belang van meer IT-beveiliging en de toewijding aan het toegankelijker maken van AI onderstreept. 

  Meer beveiliging
  Microsoft presenteerde verschillende nieuwe security-gerelateerde diensten en producten, waaronder Microsoft Secure Score, een dynamische rapportagemogelijkheid voor de Microsoft 365-omgeving van klanten. Deze toepassing geeft aanbevelingen na analyse waarmee beveiligingslekken sterk verminderd kunnen worden. Daarnaast was er aandacht voor Microsoft Authenticator, een oplossing waarmee beveiligd inloggen voor medewerkers eenvoudiger wordt met features zoals wachtwoord-vrij inloggen. 

  Democratiseren van AI
  Eerder benadrukte Microsoft dat het toegankelijk maken van kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence, AI) voor iedereen een van de speerpunten van de organisatie is. Tijdens Ignite wordt in het kader hiervan onder andere belicht hoe met het programma ‘AI forHumanitarian Action’ de kracht van AI ingezet kan worden bij herstel na rampen, jeugdhulp, bescherming van vluchtelingen en het promoten van mensenrechten. 

  Ga voor het terugkijken van de keynote en een overzicht van alle aankondigingen naar de speciale Ignite-website

  Neem bij vragen contact met ons op.

  Microsoft Persdesk 
  Media relations
  >

  Lees verder..

  0 0  Esther Vergeer, de meest succesvolle Nederlandse paralympische sporter, is ‘special guest’ tijdens de vierde editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala. Op dit feestelijk netwerkevent voor de IT-industrie in Studio 21 worden op 17 januari 2019 awards uitgereikt aan IT-bedrijven en personen die in 2018 een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd.

  Tijdens het gala zal Esther Vergeer namens de Esther Vergeer Foundation het stokje overnemen van Hulphond Nederland. De presentatie is in handen van Anouk Smulders, die naast haar dagelijkse werkzaamheden ook ambassadeur is van Hulphond Nederland.

  Esther Vergeer won maar liefst 470 wedstrijden op rij in het rolstoeltennis. Ze won zo de laatste tien jaar van haar carrière iedere wedstrijd in het enkelspel. Dit maakt Esther tot één van de meest succesvolle sporters uit de Nederlandse sportgeschiedenis.

  Vanaf april 1999 tot januari 2013 bezette Esther onafgebroken de eerste plaats op de wereldranglijst in het rolstoeltennis. Vergeer is zevenvoudig Paralympisch kampioen op het onderdeel tennis, werd vijfmaal verkozen tot gehandicapte sporter van het jaar en won de Laureus World Sports Awards in 2002 en 2008. Esther was tevens chef de mission van de Nederlandse Paralympische ploeg bij de Winterspelen in Zuid-Korea.

  Kansen voor kinderen

  Esther Vergeer: “Toen ik in 2004, tijdens de Paralympische Spelen in Athene, een gouden medaille won, kreeg ik veel vragen van gehandicapte kinderen die niet wisten of en hoe ze konden gaan sporten. Maar ook waar ze een geschikte sportvereniging konden vinden, bijv>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam – 25 september 2018 – Afgelopen donderdag 20 september opende datacenterexploitant maincubes, onderdeel van de Duitse Zech Group, zijn vernieuwde datacenter op Schiphol-Rijk in aanwezigheid van ruim 150 gasten, waaronder CEO Olivier Menzel en CTO Albrecht Kraas.

  Joris te Lintelo, director van de AMS1 vestiging, gaf een korte toelichting op de historie en strategie van maincubes en lichtte tevens een tipje van de sluier op met betrekking tot de toekomstplannen voor Nederland, waarbij sprake is van een mogelijke tweede vestiging in de regio Amsterdam. De strategie van maincubes is gericht op colocatie in combinatie met de ontwikkeling van eco-systemen in samenwerking met klanten en partners, naar het voorbeeld van de Duitse werkwijze. Een belangrijk project hierbij is het ‘secureexchange platform’, een digitale marktplaats voor een veilige uitwisseling van data.

  De technische upgrade en moderniseringen zijn gerealiseerd in samenwerking met SPIE Nederland, bij de opening vertegenwoordigd door Kees Verlaan, Bernice Fieten en Ben Meesters. Het nieuwe datacenter AMS01 heeft een IT vloeroppervlakte van 4.400 vierkante meter en een beschikbaar IT-vermogen van 4,7MW en is voorzien van toekomstbestendige technische voorzieningen in combinatie met een uniek beveiligingsplatform.

  “Partijen doen graag zaken met een datacenterbedrijf dat dezelfde taal spreekt, op een A-locatie is gevestigd - in ons specifieke geval op A-locaties in Nederland en Duitsland -, flexibel is en daarnaast de hoogste eisen stelt aan alle vormen van security,” zei CEO Menzel, die de nieuwe Nederlandse vestiging “een prachtig datacenter alternatief voor klanten in Nederland” noemde.

  Vervolgens gaf trendwatcher en analist Sander Duivestein een leuke, maar ook scherpe analyse over hoe gek onze wereld eigenlijk wel is en wat we allemaal niet doen voor likes en pageviews.

  Na het for>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 24 september 2018. Software distributeur Portland Europe breidt haar dienstverlening voor ICT Professionals verder uit met een trading desk. Bij de trading desk kunnen klanten terecht voor de aankoop van praktisch alle softwaretitels in binnen- en buitenland.

  George van Brugge, oprichter en algemeen directeur: “Eigenlijk is de trading desk niet nieuw. We verlenen deze dienst namelijk al ruim 10 jaar aan Large Account Resellers die typisch leveren aan het grootbedrijf en de rijksoverheid. Wat wel nieuw is dat we onze trading desk nu ook beschikbaar stellen voor ICT Professionals die leveren aan het midden- en kleinbedrijf en regionale overheden.

  ICT Procurement aanscherpen
  Het uitgangspunt van de trading desk is om het procurement proces van software te vereenvoudigen en goedkoper te maken. Van Brugge: “Nu moeten ICT Professionals nog terecht bij vele verschillende partijen die allemaal een beperkte portefeuille van merken vertegenwoordigen. Of direct bij de vendoren die daaraan vaak hoge eisen stellen. Dat leidt tot onnodige kosten en complexiteit die ze vermijden wanneer ze hun aanvragen bij onze trading desk neerleggen.

  De focus van Portland’s trading desk ligt op het competitief en efficiënt uitvoeren van software transacties. Er wordt geen advies gegeven of technisch support verleend door Portland. Operationeel directeur Cees Quirijns: “Wij zien dat als een Unique Selling Point van onze trading desk. Er zijn meer dan voldoende partijen in de markt waar je terecht kunt voor advies en ondersteuning. Maar waar kun je terecht als je dat niet nodig hebt en daar dus ook niet voor wilt betalen? In ieder geval bij ons dus.

  In de praktijk wordt het ontbreken van advies of technische support door klanten zelden ervaren als een nadeel. Quirijns: “Onze klanten zijn ICT Profes>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 25 september 2018 – Plantronics, (NYSE: PLT), audiopionier en leider in communicatietechnologie, introduceert de Plantronics Elara 60 Series, een mobiel telefoonstation dat is ontworpen voor de steeds groter wordende groep werknemers die voornamelijk de mobiele telefoon gebruikt voor communicatie. Zesendertig procent van de werknemers is namelijk afhankelijk van zijn of haar mobiele telefoon voor de dagelijkse zakelijke communicatie[1]. Door de mobiele telefoon in het hart van de samenwerkingservaring te plaatsen met geïntegreerde Microsoft Teams-ondersteuning wordt de productiviteit van medewerkers op een natuurlijke manier verbeterd.

  Plantronics Elara voorziet een mobiele telefoon van bureautelefoon-achtige mogelijkheden, inclusief opties voor de headset, luidspreker en handset. Het mobiele telefoonstation ontvangt Microsoft Teams-meldingen en biedt gebruikers een one-touch- of stem-geactiveerde Microsoft Teams-ervaring. Om het te gebruiken, hoeft de mobiele telefoon alleen ingesteld te worden op Plantronics Elara. Het telefoonstation biedt de mogelijkheid voor draadloos opladen en vereist geen bekabelde netwerkaansluiting.

  “Het creëren van een geweldige mobiele ervaring maakt vanaf het allereerste begin deel uit van het DNA van Plantronics. Elara opent nieuwe mogelijkheden door de mobiele telefoon te verheffen tot een echte samenwerkingsmotor voor werknemers en klanten”, aldus Joe Burton, president en CEO van Plantronics. “Door onze nauwe relatie met Microsoft, was het logisch om de samenwerkingskracht van Microsoft Teams als een native-ervaring aan te bieden in Elara.”

  “Microsoft is verheugd om de Plantronics Elara te verwelkomen als een nieuwe Microsoft Teams-apparaatcategorie voor mobile-first werknemers. Met Elara levert Plantronics een vereenvoudigde samenwerkingsmogelijkheid waarmee mobiele gebruikers eenvoudig Teams kunnen gebruiken”, >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 25 september 2018Lightspeed, leverancier van kassa- en webwinkelsoftware, maakt vandaag de integratie met het grootste spaarplatform van Nederland, Piggy Loyalty, bekend. De ruim 2500 bij Lightspeed aangesloten winkels kunnen de spaarpunten van de rond 1,1 miljoen consumenten die gebruikmaken van Piggy nu direct vanuit het kassasysteem verwerken. Spaarpunten kunnen met één klik op de knop worden toegevoegd en er zijn geen aparte iPads meer nodig op de toonbank.  
   
  Geen omkijken
  Lightspeed en Piggy Loyalty streven er met hun producten naar om het werk van retail ondernemers eenvoudiger en efficiënter te maken. De integratie van de systemen draagt hieraan bij. Horecaondernemers worden voorzien van een overzichtelijk dashboard en hebben verder geen omkijken meer naar passen, kaarten en stempels. De consument hoeft na aankoop uitsluitend één Piggy spaarpas of de app te scannen en de punten worden automatisch bij zijn of haar account opgeteld. 
   
  Eén pasje
  Piggy biedt een oplossing voor de grootste ergernissen rondom spaarprogramma's en loyaliteitssystemen. Verschillende stempelkaarten, zegelboekjes of klantenkaarten voor diverse winkels wekken in plaats van een loyaliteitsgevoel vooral veel irritatie op. Met Piggy hebben klanten maar één pasje in hun portemonnee. En als de klant zijn spaarpas is vergeten of kwijtgeraakt, kan hij te allen tijde doorsparen omdat de gespaarde punten zijn gekoppeld aan het mailadres. Consumenten kunnen op deze manier nooit hun gespaarde punten kwijtraken.  
   
  Sander Levert, founder en director van Piggy: “Het invoeren van het aankoopbedrag is de enige handeling die de winkelier tijdens het afrekenen moet invoeren om de spaarpunten te registreren. We stelden onsze>>

  Lees verder..

  0 0

  's-Hertogenbosch, 25 september 2018 – Journalist Rens de Jong, illusionist Victor Mids en trendwatcher Jarno Duursma. Zomaar wat grote namen die aanwezig zullen zijn op Connect To Innovate op 2 en 3 oktober. Dit inspiratie-evenement wordt door SAP en de VNSG georganiseerd voor IT-professionalsin het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Tijdens ruim 150 sessies vertellen experts en thought leaders alles over thema’s als Digital Core, Digital Transformation en Data & Insight.

  Connect to Innovate is twee dagen lang inspiratie opdoen op het snijvlak van Business en IT. Deze tweede editie staat bol van inspirerende sessies, van hands-on roadmapsessies tot Q&A-sessies en van Design Thinking workshops tot klantpresentaties. Bezoekers kunnen aan de hand van acht actuele thema’s een gevarieerd en persoonlijk programma samenstellen, waar innovatie en ontmoeting centraal staan.

  Programma
  Een aantal van de sessies wordt georganiseerd door SAP Customer Experience. Hierbij delen werknemers succesvolle klantcases, gaan ze dieper in op wat customer experience voor bedrijven kan betekenen en hoe organisaties een intelligente enterprise worden. De sessies georganiseerd door SAP Customer Experience zijn:

  10.30 – 11.10
  SAP Customer Experience | The Future of Customer Experience
  10.30 – 11.10
  The Dutch Flower Group | Making life colourful
  >

  Lees verder..

older | 1 | .... | 731 | 732 | (Page 733) | 734 | 735 | .... | 763 | newer