Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 747 | 748 | (Page 749) | 750 | 751 | .... | 763 | newer

  0 0

  Amsterdam, 13 november 2018 –  RTB House, wereldwijd leverancier van state-of-the-art retargeting-technologie voor topadverteerders, ontving de award voor Best Ecommerce Service Provider tijdens de negende editie van de China Cross-Border Ecommerce Conference & Exhibition 2018.

  De China Cross-Border Ecommerce Conference & Exhibition 2018 is een van de meest prestigieuze e-commerce-evenementen in de regio Azië. Tijdens de summit werden awards uitgereikt aan een aantal opvallende bedrijven in verschillende branches. Een daarvan was RTB House, dat de award in ontvangst mocht nemen voor de beste serviceprovider op het gebied van e-commerce.

  RTB House is het eerste retargeting-bedrijf ter wereld, dat zijn eigen, volledig op deep-learning gebaseerde technologie heeft ontwikkeld en geïmplementeerd om advertenties in te kopen in het RTB-model. De tool stelt het bedrijf in staat de algehele prestaties van retargeting-campagnes met tot vijftig procent te verbeteren in vergelijking met methoden zonder deep-learning. De RTB House-technologie verandert de e-commercebranche – en dat resulteert in groeiende inkomsten en belangen van de grootste merken.

  Dit jaar nog eindigde RTB House op de tweede plaats in de ‘Big Five’-categorie van de Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, en werd het genoemd als snelgroeiend techbedrijf in de ‘The Fast 50’-categorie. Daarnaast stond RTB House op de achtste plek van techbedrijven in de Financial Times 1000: Europe’s Fastest Growing Companies 2018, won het de Silver Stevie Award voor meest innovatieve bedrijf van het jaar, en ontving het de Alconics Award voor de beste toepassing van AI in sales en marketing, evenals de Big Innovation Award van The Business Intelligence Group.

  Kijk voor meer informatie over de China Cross-Border Ecommerce Conference & Exhibit>>

  Lees verder..

  0 0

  Zendesk (NYSE: ZEN) heeft een samenwerking gesloten met Amazon Web Services (AWS). AWS vormt de infrastructuur achter het nieuwe, open CRM-platform van Zendesk,  Sunshine waardoor het platform moderner, flexibeler en meer open is dan traditionele oplossingen.

  Als onderdeel van de samenwerking tussen AWS en Zendesk worden verschillende oplossingen en connectors van Zendesk ondergebracht bij AWS om ontwikkelaars en IT-professionals te helpen snel en eenvoudig toegang te krijgen tot hun data. Naast een Zendesk Marketplace-oplossing met Amazon Connect, is Zendesk Sunshine verbonden met verschillende AWS-diensten zoals Amazon Kinesis, Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), Amazon Redshift, Amazon SageMaker en Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VCP) AWS PrivateLink.

  “De meeste van onze klanten werken al met AWS of overwegen de overstap te maken”, zegt Adrian McDermott, President of Products bij Zendesk. “De samenwerking tussen AWS en Zendesk geeft organisaties de mogelijkheid om data vanuit verschillende bronnen en systemen bij elkaar te brengen zodat ze hun klanten beter begrijpen en de customer journey kunnen personaliseren. Doordat AWS de basis is van het Sunshine CRM-platform, hebben ontwikkelaars de vrijheid om moderne applicaties te bouwen met de tools die ze al kennen en vertrouwen.”

  “De groeiende samenwerking tussen Zendesk en AWS wordt gevoed door onze gezamenlijke focus op het verbeteren van de klantervaring”, vertelt Mike Clayville, Vice President, Worldwide Sales & Business Development bij Amazon Web Services. “We zijn verheugd samen bedrijven te kunnen voorzien van de flexibiliteit en schaalbaarheid van AWS waarmee het makkelijk wordt voor klanten om toepassingen te bouwen met hun CRM, Zendesk data te combineren en meer machine-intelligentie naar het contactcenter te brengen.”
  >

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 14 november 2018 – Het is de tweede keer in afgelopen maand dat zogeheten Automatic Exploit Prevention technologie van Kaspersky Lab een nieuwe zero-day exploit ontdekt in Microsoft Windows. Deze kwetsbaarheid in de software heeft het cybersecuritybedrijf gemeld bij Microsoft waarna zij direct een beveiligingspatch hebben aangebracht.

  Aanvallen via een zero-day kwetsbaarheid maken misbruik van een nog niet ontdekte – en dus ook nog niet gerepareerde – kwetsbaarheid in de software, waardoor ze moeilijk te detecteren en te voorkomen zijn. Als criminelen een dergelijke zwakke plek ontdekken, kan dat worden gebruikt voor het maken van een exploit, een speciaal kwaadaardig programma dat toegang geeft tot een volledig systeem. Dit aanvalsscenario wordt veel gebruikt bij ‘advanced persistent threat’ (APT) aanvallen, waarbij indringers voor langere tijd ongemerkt toegang krijgen tot een systeem.

  De door Kaspersky Lab uitgevoerde analyse van de nieuwe exploit heeft de experts naar een tot dusverre onbekend zero-day-lek geleid. Hoewel de bezorgmethode nog niet bekend is, staat vast dat de exploit is uitgevoerd in de eerste fase van een malware-installatieprogramma om benodigde rechten voor het systeem te verkrijgen. Alleen de 32-bits versie van Windows 7 is ontvankelijk voor de exploit.

  Het is volgens Kaspersky Lab niet duidelijk wie er achter de aanvallen zit, maar minstens één APT-actor heeft de ontwikkelde exploit gebruikt.

  Begin oktober had Kaspersky Lab ook al een exploit van een zero-day-lek ontdekt in de Microsoft Windows software. Deze exploit werd bezorgd via een PowerShell-backdoor. Ook die dreiging is direct gemeld bij Microsoft.

  "Zero-day-lekken komen dit najaar helaas vaker op ons vizier”, zegt Jornt van der Wiel, beveiligingsdeskundige bij Kaspersky Lab. “Binnen een maand tijd hebben we er twee ontdekt, én twee aanvalsre>>

  Lees verder..

  0 0

  Nieuwegein, 14 november 2018 – Netwerkintegrator Avit heeft op Cisco’s Global Partner Summit de Cisco Global Capital Partner Award 2018 ontvangen vanwege het grote succes op het gebied van de financiering van technologieprojecten. Daarnaast ontving Avit ook nog de Cisco North Capital Award en de Cisco North Software Award. Eerder dit jaar kreeg Avit de Cisco Nederland Software Partner of The Year en de Customer Experience Partner of the Year awards.  “Deze global award is voor ons een fantastische erkenning voor de zeer succesvolle samenwerking met Cisco Capital rondom de financiering van grote en complexe IT-projecten bij onze klanten. De kracht van de samenwerking is dat wij geen reguliere financieringsoplossing bieden, maar dat het een financieringsconstructie is om innovatie en technologie doelstellingen voor een met elkaar overeengekomen levensduur mogelijk te maken,” zegt Ronald Kraanen, CEO Avit Group. “We zien een grote behoefte aan zeer flexibele, specifiek op technologie gerichte financiering. Hier hebben we samen met Cisco met succes de afgelopen jaren op ingespeeld, waardoor we ook een buitengewoon snelle groei van ons bedrijf en van onze Cisco-business hebben gerealiseerd. In bijna 1 op de 3 door ons gerealiseerde Cisco projecten is inmiddels de financiering meegenomen.”

  “Met de awards geven we onze partners de erkenning die zij verdienen. Het zijn de partners die buitengewone resultaten blijven behalen en onze klanten waarde bieden. Zij laten ook superieur leiderschap en uitzonderlijke innovatie zien om ondernemingen te helpen hun complexe problemen op te lossen,” zegt Oliver Tuszik, senior vice president , Global Partner Organization, Cisco. “Het is daarom een ee>>

  Lees verder..

  0 0

  De komende vijf jaar zal de Nederlandse consument alleen maar meer online gaan besteden en ook de dagelijkse boodschappen worden steeds vaker via internet besteld. Dit blijkt uit het ShoppingTomorrow Consumentenonderzoek, dat GfK in samenwerking met onderzoeksplatform ShoppingTomorrow heeft uitgevoerd. Volgens de ruim duizend ondervraagde consumenten wordt meer dan een vijfde van de supermarktartikelen in 2023 bij webwinkels gekocht. Daarnaast blijven consumenten de komende jaren ook in fysieke winkels komen en groeit de populariteit van marktplaatsen en buitenlandse webshops.

  Op dit moment geven Nederlanders 25% van hun totale bestedingen aan producten en diensten1 uit via webshops. De Nederlandse consument verwacht dat dit over vijf jaar is opgelopen tot 37%. De experts van ShoppingTomorrow hebben dit jaar ook weer deelgenomen aan het onderzoek. Zij verwachten dat in 2023 44% van de consumentenbestedingen via internet gaat.

  Supermarktartikelen gaan ook online
  Nederlanders voorspellen dat hun online bestedingen vooral in de categorieën Food/Nearfood, Health & Beauty en Home & Garden zullen toenemen. Op online gebied staan deze productcategorieën nog in de kinderschoenen, maar consumenten voorzien een ruime verdubbeling van het online aandeel binnen deze drie groepen (in termen van bestedingen).

  Download de afbeelding

  “De grootste relatieve stijging wordt verwacht binnen Food/Nearfood”, vertelt Inge Demoed, programmamanager bij ShoppingTomorrow. “Het aandeel van de online boodschappen ontwikkelt zich volgens de consumenten namelijk van 4% dit jaar naar 22% in 2023. Een enorme groei, terwijl de ShoppingTomorrow-experts opvallend genoeg >>

  Lees verder..

  0 0

  Ljubljana, 14 november 2018NiceLabel, marktleider in label designsoftware en label managementsystemen, heeft de lancering van ’s werelds eerste openbare cloud label managementsysteem aangekondigd. Met het systeem, genaamd Label Cloud, kunnen bedrijven inzetten op snelle digitale transformatie van hun fabrieks- en magazijn-etiketteerproces.

  Label Cloud is een software-as-a-service (SaaS)-oplossing en draait op het NiceLabel label managementsysteem. Gebruikers krijgen hierdoor de mogelijkheid etiketontwerp, productgegevens en kwaliteitscontrole centraal te beheren in de cloud. Bedrijfstakken, leveranciers en partners hebben vervolgens toegang tot deze informatie en kunnen hun eigen labels lokaal afdrukken.  Voordelen cloudoplossing
  De cloudoplossing biedt gebruikers verschillende voordelen. Zo levert het kostenbesparingen op omdat er geen investering in een IT-infrastructuur nodig is. Daarnaast zorgt het voor gebruiksgemak omdat er niet langer IT nodig is voor het ontwerpen van labels. Ook levert de oplossing verhoogde wendbaarheid en snellere time-to-market. De belangrijkste voordelen liggen echter in het digitaliseren van de kwaliteitsbewaking, het elimineren van handmatige kwaliteitsprocessen, het verminderen van arbeidsvereisten en -kosten en het minimaliseren van risico’s en fouten.

  Label Cloud vereist geen installatie en is eenvoudig te configureren, met een return on investment binnen zes maanden. Het systeem draait op het Microsoft Azure-cloudplatform, met API’s voor integratie met andere cloud en on-premise bedrijfssystemen, zoals ERP en MES.

  Ken Moir, VP marketing bij NiceLabel: “De etiketteersoftwaremarkt is het afgelopen decennium niet vee>>

  Lees verder..

  0 0

  Palo Alto, Californië, 15 november 2018Rubrik, het Cloud Data Management-bedrijf, lanceert Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure om zakelijke klanten een enkelvoudige oplossing te bieden om data te beschermen en te beheren, van on premise tot Microsoft Azure. Rubrik Accelerator voor Azure is een toevoeging aan het populaire aanbod voor Microsoft-klanten met geautomatiseerde databescherming voor Microsoft Hyper-V, ondersteuning voor fysieke Windows en onmiddellijk database herstel met SQL Live Mount.

  Gartner voorspelt dat cloud computing en -services tegen 2021 een omzet van $300 miljard zullen hebben. Rubrik versnelt de cloudgang met een eenvoudige, samengevoegde oplossing voor databescherming en applicatiemobiliteit tussen datacenters naar Azure.

  “Elke zakelijke klant die ik spreek, heeft cloud ambities. Veel organisaties worden echter afgeremd door complexe, legacy-oplossingen voor databeheer die cloud migratie buiten bereik houden,” zegt Mike Tornincasa, Executive Vice President, Worldwide Sales bij Rubrik. “Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure maakt het gemakkelijk voor bedrijven om over te schakelen naar een hybride cloud model en zo sneller te innoveren, productiever te zijn en kostenbesparingen te realiseren. Daarnaast biedt Rubrik klanten de mogelijkheid om hun volledige Microsoft-investering op één platform te beheren, zowel on premise als in public cloud omgevingen.”

  “Met het Cloud Data Management-platform van Rubrik kunnen klanten optimaal profiteren van de security, duurzaamheid, wereldwijde beschikbaarheid en schaal van Microsoft Azure,” aldus Tad Brockway, General Manager, Azure Storage en Azure Stack bij Microsoft Corp.

  Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure biedt bedrijven:

  • Een snelle route naar Azure-succes: met Rubrik kunnen klanten eenvoudig ove>>

   Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 15 november 2018 – TomTom Telematics is door marktanalysebedrijf, Berg Insight, voor het vierde opeenvolgende jaar erkend als de grootste leverancier van fleet management oplossingen in Europa.

  De 13e editie van het Berg Insight rapport ‘Fleet Management in Europe’ geeft aandat de totale marktpenetratie van actieve fleet managementsystemen naar schatting de komende vijf jaar zal verdubbelen, van 15% in 2017 naar 28,8% in 2022.

  "Toen we bijna 20 jaar geleden begonnen met WEBFLEET, hadden slechts enkele klanten gehoord van fleet management en de voordelen ervan. Nu is WEBFLEET, onze SaaS fleet management oplossing, geïntegreerd in de operationele processen van onze klanten, waardoor ze brandstofkosten kunnen verlagen, hun productiviteit kunnen verhogen en dagelijks meer opdrachten kunnen uitvoeren", zegt Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Telematics.

  "TomTom WEBFLEET is in de loop der tijd doorontwikkeld, waardoor we konden groeien tot waar we nu staan. Voortdurende innovaties hebben ervoor gezorgd dat we wagenparkbeheer in Europa hebben kunnen vormgeven en we zijn vastbesloten om deze markt verder te blijven ontwikkelen", aldus Thomas Schmidt.

  -EINDE-  Bijlagen
  445 KB jpg TomTom Telematics WEBFLEET  Over TomTom Telematics
  TomTom Telematics is een businessunit van TomTom, die zich volledig richt op fleet management, voertuigtelematica en connected car-diensten. WE>>

  Lees verder..

  0 0

  • Rubrik Andes 5.0-release introduceert Oracle-database instant recovery, NAS Direct Archive en beleidsgestuurde Epic EHR en gecertificeerde SAP HANA®-bescherming
  • Nieuwe ondersteuning voor cloud-native applicaties, waaronder Microsoft Office 365 op het Rubrik Polaris SaaS-platform en voor Rubrik Datos IO voor NoSQL-databases
  Palo Alto, Californië, 15 november 2018 – Rubrik, het Cloud Data Management-bedrijf, heeft vandaag de Andes 5.0-release van zijn Cloud Data Management-platform aangekondigd, waardoor met één enkele software-oplossing applicaties en data in datacenters en clouds beschermd, geautomatiseerd en beheerd kunnen worden. Rubrik Andes, de veertiende en meest uitgebreide release van het bedrijf, versnelt de digitale transformatie van bedrijven met baanbrekende innovatie voor bedrijfskritieke applicaties, waaronder het Oracle en SAP HANA-dataplatform en cloud-native applicaties, waaronder Microsoft Office 365 en NoSQL-databases.

  Terwijl bedrijven digitale transformatie-initiatieven stimuleren, worstelen ze met de versnippering van bedrijfsapplicaties en -data over meerdere datacenters en clouds, terwijl ze zich moeten houden aan de steeds strengere beveiligingseisen. Om positieve bedrijfsresultaten te behalen, hebben bedrijven een oplossing voor data management nodig die toepassingen in datacenters en clouds kan beschermen, selfservice op grote schaal kan automatiseren en operationele complexiteit kan elimineren. Dit terwijl beheer, compliance en beveiliging tegen cyberbedreigingen zoals ransomware behouden blijven.

  “Legacy-oplossingen zijn, voor digitaal ingestelde bedrijven, niet geschikt om te voldoen aan de regelgeving of als bescherming tegen security aanvallen,” zegt Rubrik Co-Founder en CTO, Arvind Nithrakashyap. “De release van Rubrik Andes 5.0 biedt één e>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 15 november 2018 - Zyxel Communications introduceert twee nieuwe hybride switch-series die standaard gratis web- en cloudgebaseerde beheeropties bieden. Ook is er een nieuwe mobiele app beschikbaar voor het Nebula cloud management platform.

  image

  Zyxel introduceert twee nieuwe switch-series. De GS1920v2-serie is de opvolger van de succesvolle GS1920-serie, die Zyxel tot marktleider in dit segment maakte. Daarnaast is de XGS1930-serie met zijn slim beheerde 10G uplink-switches een mooie aanvulling op succesvolle switchportfolio.

  De GS1920v2-serie biedt diverse nieuwe functies, en er is een PoE-model beschikbaar zonder ventilator met acht poorten, wat het een veelzijdig en kosteneffectief model maakt. Verder is het ontwerp van de switches verbeterd, waaronder een snelle restore-knop, een gladde carbon-style voorkant en verbeterde dieptes voor de grotere modellen, waardoor ze in een breder scala van rekken passen.

  NebulaFlex
  De GS1920v2 en XGS1930 maken ook deel uit van de NebulaFlex-familie. Hierdoor kunnen ze eenvoudig ingesteld en beheerd worden via een lokale webbrowser of centraal via de licentievrije Nebula-oplossing van Zyxel.

  “Klanten kiezen voor slimme, beheerde switches vanwege hun betaalbaarheid en gebruiksgemak”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux. “Door de toevoeging van NebulaFlex bieden onze slimme managed switches een nog betere gebruikerservaring. De hybride ondersteuning brengt geen extra kosten me>>

  Lees verder..

  0 0

  Na grondig onderzoek roept IT-beveiligings- en privacyexpert Brenno de Winter de overheid op tot heroverweging van eerder genomen voorzorgsmaatregel om antivirussoftware van Kaspersky Lab uit te faseren.

  Brenno de Winter heeft onderzoek gedaan naar de overheidsbeslissing naar aanleiding van de uitkomsten van het WOB-verzoek dat is ingediend door KRO-NCRV en Kaspersky Lab.

  Hij is tot de conclusie gekomen dat de voorzorgsmaatregel van de overheid schadelijk is voor alle betrokken partijen. Volgens De Winter is de argumentatie voor de maatregel ongegrond en doet de overheid zichzelf hiermee te kort door niet langer een beroep te doen op de kennis en expertise van Kaspersky Lab voor een veiliger digitale samenleving.

  “Nederland heeft forse ambities op het gebied van innovatie en informatiebeveiliging. Dat legt de lat hoog om zware beslissingen zeer zorgvuldig en goed gemotiveerd te nemen. Kaspersky Lab gaat serieus met angsten van spionage en sabotage om. Het deze week geopende Transparency Center in Zurich is een effectieve manier om zowel op basis van feiten als emotie zorgen weg te nemen. Dat antivirussoftware diep in een systeem zit, betekent niet automatisch dat uitgebreide toegang voor spionage en sabotage mogelijk is. Verplichte controlemaatregelen bij overheden en bedrijven en uitgebreide toetsing van de software maken alle risico’s beheersbaar.

  Kaspersky Lab bewijst bij herhaling en voortduring dat software en procedures – wat beveiliging betreft – in de haak zijn. Het loopt daarmee op veel leveranciers voor. Toch is dat op zichzelf niet bijzonder, want toetsbare kwaliteit hoort bij inkoop van software de norm te zijn. Alles bij elkaar genomen zou een heroverweging van het genomen besluit rechtvaardig en in ieders belang zijn,” concludeert Brenno de Winter.

  >>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 15 november 2018 - CGI lanceert HotScan360. Daarmee zijn banken in staat duizenden betalingstransacties per seconde realtime te monitoren op anti-witwaspraktijken of andere frauduleuze activiteiten. Tot voor kort hadden banken meerdere oplossingen nodig om te beoordelen of betalingen legitiem zijn. Dat kost uren of soms dagen. Met CGI HotScan360 hebben banken nu realtime inzicht in de legitimiteit zodat anti-witwaspraktijken en andere financiële criminaliteit direct getraceerd kunnen worden. Dit is het antwoord op geavanceerde en toenemende financiële criminaliteit en een scherpere focus van toezichthouders op het witwassen van geld. De CGI HotScan360 wikkelt nu al meer dan 5 biljoen USD aan betalingstransacties af in 40 landen over de gehele wereld.

  De nieuwe CGI HotScan360 oplossing is een realtime risicomonitor die gebruik maakt van de meest geavanceerde machine learning technologie. De slimme anti-witwassoftware is een volledig geautomatiseerde oplossing die geavanceerde analyses maakt. Dankzij de schaalbaarheid van HotScan360 is een bank in staat enorme grote volumes aan transacties te verwerken. Het is een modulaire oplossing waarmee banken eveneens modules kunnen integreren in bestaande systemen of waar nodig kunnen weglaten. CGI HotScan360 voldoet aan de nieuwste wet – en regelgeving zoals PSD2, AVG en de SEPA vereisten voor ‘instant payments’.

  Dirk de Groot, Business Unit Leader CGI Nederland: “In de digitale wereld van vandaag vinden elke dag miljarden financiële transacties plaats. Tegelijkertijd neemt cybercriminaliteit toe. Criminelen kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week overal ter wereld fraude imiteren. Daarbij zijn cybercriminelen veelal uit op financieel gewin. Digitalisering verhoogt het volume en de snelheid van transacties. Daarom zijn banken op zoek naar end-to-end oplossingen die t>>

  Lees verder..

  0 0

  Leidschendam, 13 november 2018 - Uit onderzoek van Veiliginternetten.nl blijkt dat 5% van de Nederlandse jongeren van 12 tot en met 18 jaar weleens zonder toestemming in een computer of netwerk heeft ingebroken. 12% heeft dit nog nooit gedaan, maar denkt wel dat ze het kunnen. Terwijl maar liefst 80% van de jongeren hacken associeert met criminaliteit, geeft bijna de helft van de jongeren die nog nooit gehackt hebben aan dit wel eens te willen proberen. Om hackende jongeren te laten zien dat zij met deze vaardigheden juist op een positieve, niet strafbare manier kunnen bijdragen aan onze samenleving, heeft Veiliginternetten.nl twee video’s gemaakt met de oproep: Hacktalent? Doe er iets goeds mee.

  “We willen jongeren laten zien dat zij een uniek talent bezitten. Door dit talent op de goede manier in te zetten en te ontwikkelen kunnen zij onze samenleving helpen minder kwetsbaar te worden voor cybercriminaliteit. Daar ligt ook een rol voor ouders en docenten. We hebben om die reden twee video’s ontwikkeld die daar een bijdrage aan kunnen leveren,” zegt Marjolijn Bonthuis, adjunct-directeur van ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en een van de initiatiefnemers van Veiliginternetten.nl. Jongeren vinden hacken crimineel, maar ook slim (27%), spannend (25%) en interessant (24%). Jongens associëren hacken significant vaker met interessant en spannend dan meisjes. “Het is daarom belangrijk dat ouders en docenten met jongeren in gesprek gaan over hacken. Over de mogelijke consequenties voor de toekomst van hacken zonder toestemming, maar juist ook over hoe zij met dit talent organisaties kunnen helpen kwetsbaarheden in hun systemen op te sporen en op te lossen. Er is een groot tekort aan deze skills. Meer inzicht in en aandacht voor jongeren met kennis, ervaring of nieuwsgierigheid naar technologie en ICT is broodnodig.”

  Denken versus doen
  Een op >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 15 november 2018 – Konica Minolta Business Solutions kondigt aan dat het twee Keypoint Intelligence Buyers Lab (BLI) 2019 PRO-awards heeft ontvangen voor de digitale drukpersen AccurioPress 6136 en AccurioPress C3080.

  "De Buyers Lab PRO-awards worden toegekend aan het topsegement van wat wij gedurende het jaar binnen het productiesegment testen", zegt David Sweetnam, Director of EMEA/Asia Research & Lab Services van Keypoint Intelligence. "Op basis van de hoge prestaties die de AccurioPress 6136 en AccurioPress C3080 leverden op belangrijke vlakken zoals taakbeheer en mediaverwerking, samen met andere sterke resultaten, is het duidelijk dat beide modellen twee van de beste productieapparaten zijn die we in het afgelopen jaar hebben getest."

  Konica Minolta is al jaren markteider in de productie- en industriële printindustrie. Het bedrijf streeft er voortdurend naar om oplossingen te leveren die de productiviteit verhogen en extra inkomsten genereren voor commerciële drukkers, van kleine en middelgrote bedrijven tot wereldwijde ondernemingen. Dat Buyers Lab een 2019 PRO-award aan deze digitale drukpersen heeft toegekend, onderstreept deze prestaties. Ook versterkt dit de toegevoegde waarde die het bedrijf biedt voor de printbranche. De bekroonde drukpersen bieden elk een breed scala aan mogelijkheden. Hieronder een paar belangrijke cijfers en kenmerken op een rij:

  • De digitale productieprinter AccurioPress 6136 biedt een hoogwaardige zwart-wituitvoer op hoog volume. De pers kan 136 pagina's per minuut afdrukken en biedt realtime, automatische beelddichtheid en registratie-aanpassingen die de beeldstabiliteit behouden gedurende lange druksessies met een capaciteit van 18.000 vellen papier.
  • De digitale productieprinter AccurioPress C3080 blinkt uit in een aantal digitale druktaken, waaronder dubbelzijdig bedrukken van banners, professionele afwerking en een hoge productivit>>

   Lees verder..

  0 0

  Voor het vierde jaar op rij lanceerde Online Succes het B2B marketing onderzoek. Hiervoor deed Online Succes online onderzoek onder bijna 200 B2B marketeers in Nederland. Het onderzoek geeft een overzicht van de trends en interesses van B2B marketeers in 2019.

  Genereren van leads is de belangrijkste prioriteit

  De belangrijkste strategische focus voor de B2B marketeer is het genereren van leads waarmee sales uiteindelijk nieuwe business mee kan genereren. Voor 86% van de respondenten is dit dan ook de belangrijkste focus, net als vorig jaar. Deze leads komen uit verschillende bronnen: content marketing en betaalde bronnen zoals Google AdWords en LinkedIn zijn hierbij favoriet. Native advertising is een nieuwe opkomende bron.

  Het converteren van leads naar klanten is met 82% de volgende belangrijkste focus. Op de derde plaats volgt de customer experience (55%), vervolgens het aantonen van de ROI van de marketinginspanningen (50%) en marketing automation (48%).

  Meer dan de helft van de marketeers maakt gebruik van marketing automation

  Met de inzet van marketing automation software kun je de opvolging van de leads faciliteren zodat sales hiermee aan de slag kan gaan.

  53% van de respondenten geeft aan dat ze marketing automation gebruiken en 18% wil dit in 2019 inzetten. Tijdens ons eerste onderzoek gaf 30% van de respondenten aan marketing automation te gebruiken. En in het onderzoek over 2018 gaf 40% van de B2B marketeers aan dat ze marketing automation inzetten. Met de 53% dit jaar is dat een opvallende stijging van 13%.

  Content marketing vast onderdeel van de B2B marketing mix

  Maar liefst 81% van de Nederlandse B2B marketeers zet content marketing in. Dit is een stijging van 10% ten opzichte van 2018. En 9% gaat in 2019 met content marketing aan de slag. Hiermee lijkt content marketing een vast onderdeel van de B2B marketing mix veroverd te hebben.

  Ontdek meer over de B2B marketing trends van 2019

  Het hele onderzoek met alle achtergronden, grafieken en cijfers vind je hier: B2B marketing onderzoek 2019.

  0 0

  Delft, 15 november 2018 - Met de oprichting van Stichting iSHARE is weer een stap gezet op weg naar drempelloos data delen in de logistiek. Logistieke partijen kunnen - door een overeenkomst aan te gaan met deze stichting -, toetreden tot het netwerk van vertrouwen dat gebaseerd is op het iSHARE afsprakenstelsel.

  Een partij die toetreedt, werkt volgens de afspraken van het stelsel.Daartoe integreert zij de API-specificaties in haar software – al dan niet met de hulp van een iSHARE Software-of Implementatiepartner - en toont daarbij aan te voldoen aan de afspraken van het stelsel. Om formeel toe te treden tekent zij een zogenaamde ‘Toetredingsovereenkomst’ met de Stichting iSHARE.

  Michiel Haarman, Programmamanager van het Neutraal Logistiek Informatieplatform (NLIP) en namens de Topsector Logistiek opdrachtgever van het iSHARE-project: "Met de oprichting van de Stichting iSHARE zijn we voorbereid op de toekomst na de projectfase. Partijen kunnen tot het vertrouwensnetwerk toetreden en onderling eenvoudig en veilig data delen. Hierdoor zijn zij niet alleen in staat om efficiënter te werken, maar ook om gebruik te maken van elkaars vervoerscapaciteit.”

  Onafhankelijk, transparant en zonder winstoogmerk
  De Stichting iSHARE werkt onafhankelijk, transparant en zonder winstoogmerk.De stichting ziet onder andere toe op de naleving van de afspraken,beheert de processen die horen bij de toetreding en faciliteert verdere veranderingen in het stelsel.

  Eefje van der Harst, Projectmanager iSHARE: “De governance van de stichting is zodanig ingericht dat logistieke organisaties die deelnemer zijn van het iSHARE stelsel op strategisch, tactisch en operationeel niveau bijdragen aan de doorontwikkeling van iSHARE, zodat het stelsel blijft aansluiten bij de behoeften van de logistieke sector zelf.”

  >>

  Lees verder..

  0 0

  • Riverbed telt nu meer dan 1000 SD-WAN-klanten
  • Nieuwe versie biedt klanten flexibele abonnementsvormen en in-field upgrade-opties om netwerken toekomstbestendig te maken en in te spelen op specifieke business-eisen
  • Meer routing-mogelijkheden voor complexe netwerken en ondersteuning van netwerken met een hoge beschikbaarheid
  • Riverbed SD-WAN-oplossing beschikbaar als virtual appliance of als complete WAN Edge-oplossing met SD-WAN, applicatie-acceleratie, inzicht en security in één enkel device
  Hoofddorp, 16 november 2018 - Riverbed®, The Digital Performance Company™, breidt zijn SD-WAN-oplossing sterk uit. Tevens introduceert Riverbed nieuwe abonnementsvormen voor deze oplossing die al door meer dan duizend klanten wereldwijd wordt gebruikt. Met de nieuwste versie biedt Riverbed nu de krachtigste en meest complete WAN Edge-oplossing in de markt. Deze integreert geavanceerde SD-WAN-functionaliteit met toonaangevende applicatie-acceleratie, security en inzicht in één enkel device.

  De oplossing stelt bedrijven in staat om snelle, flexibele en veilige toegang te bieden tot alle applicaties binnen een hybride IT-landschap. Dat kan met meer efficiency en betrouwbaarheid. Deze lancering is de nieuwste stap in het bieden van een volgende-generatie software-defined infrastructuur, die het mogelijk maakt om volop te profiteren van de cloud en van maximale digitale prestaties.

  “Attune Hearing is actief in een zeer concurrerende branche – het snel kunnen innoveren en leveren van een optimale klant- en gebruikerservaring is cruciaal voor onze bedrijfsvoering. De kracht van de volgende-generatie infrastructuuroplossing van Riverbed maakt dat mogelijk”, zegt Jamie DeLacey, hoofd ICT van Attune Hearing. “Door mogelijkheden voor SD-WAN, applicatie-acceleratie en inzicht in é>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 16 november 2018 – Ring, wereldwijd marktleider in beveiligingsproducten voor in en rondom het huis, introduceert vandaag zijn nieuwe Ring Stick Up Cam Wired en Ring Stick Up Cam Battery. De nieuwe Stick Up Cams zijn de eerste beveiligingscamera’s van het bedrijf, die geschikt zijn voor gebruik binnens- en buitenshuis, en verhogen de veiligheid rondom huizen en in buurten. De steeds uitgebreidere productlijn van Ring draagt bij aan de missie om criminaliteit in buurten wereldwijd te verminderen. De Ring Stick Up Cam Wired is nu verkrijgbaar via  Ring.com en Amazon.de. De Ring Stick Up Cam Battery is vanaf een later moment verkrijgbaar.

  Jamie Siminoff, CEO en Chief Inventor van Ring: “We werken hard om het aanbod van Ring te blijven uitbreiden en dat doen we nu ook met onze eerste Indoor en Outdoor Camera’s. Gebruikers kunnen de Ring Stick Up Cams op elke gewenste plek installeren om zo elke hoek van hun huis te beveiligen. Of er nu een stopcontact in de buurt is of niet. Elke beslissing die bij Ring wordt genomen, is gebaseerd op de missie om buurtcriminaliteit te verminderen. Het is belangrijk om meerdere lagen van thuisbeveiliging te installeren, en de Stick Up Cam-serie biedt betaalbare beveiliging die zowel binnens- als buitenshuis eenvoudig te installeren is.”

  De Ring Stick Up Cam Battery en Stick Up Cam Wired zijn voorzien van een bewegingssensor, 1080p full HD-resolutie, nachtzicht>>

  Lees verder..

  0 0

  Den Bosch, 16 november 2018Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, introduceert Ivanti® Package Studio, een nieuwe oplossing voor software-packaging voor Ivanti® Unified Endpoint Manager. Met pre-packaged content voor een vereenvoudigde distributie van endpointsoftware, reduceert de nieuwe oplossing de software-packaging setup van uren naar slechts enkele minuten.

  “Het maken van packages voor softwaredistributie wordt geplaagd door allerlei stappen, controles en tests,” zegt Duane Newman, Vice President Product Management and Marketing bij Ivanti. “Ivanti Package Studio vereenvoudigt het proces aanzienlijk met kant-en-klare setups voor Windowsapplicaties, waardoor IT-beheerders waardevolle tijd overhouden voor strategische projecten.”

  Ivanti Package Studio biedt een 'Setup Store' die kant-en-klare setups bevat voor gebruikelijke Windows-desktoptoepassingen. Deze kunnen automatisch worden gedownload, geconfigureerd en geïmplementeerd met Ivanti Unified Endpoint Manager. Met behulp van configuratiewizards kunnen beheerders transformatiebestanden maken waarmee setupinstellingen zo kunnen worden aangepast dat de implementatie afgestemd is op het beleid en de richtlijnen van de organisatie.

  “Met Ivanti Package Studio is het heel eenvoudig om software met de juiste parameters in slechts een paar klikken te implementeren,” zegt Errol Grift, systeembeheerder bij Nizo Food Research. “Het bespaart ons veel tijd en frustratie.”

  Ivanti Package Studio kan worden geïntegreerd met Ivanti Unified Endpoint Manager, een alles-in-één oplossing voor betrouwbaar endpoint- en user-profile management. Ivanti Unified Endpoint Manager ontdekt alles dat verbonden is met het netwerk, automatiseert softwarelevering en versnelt de inlogprestaties>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 16 november 2018 – commercetools, leverancier van innovatieve API-first commerce-oplossingen voor het postweb-tijdperk, is door Bloomreach uitgeroepen tot Technology Partner of the Year. Bloomreach is ontwikkelaar van software die bedrijven helpt om hun klanten gepersonaliseerde digitale ervaringen te bieden en reikt de Technology Partner of the Year Award jaarlijks uit aan een partner die buitengewoon innovatief te werk is gegaan bij de ondersteuning van een Bloomreach-implementatie voor gezamenlijke klanten.

  Bloomreach en commercetools wisten het afgelopen jaar gezamenlijk veel nieuwe klanten aan te trekken, waaronder Grand Vision, B&S International, Carhartt en Paige Denim. Volgens Jasper de Vreugt, Director of Channel Sales EMEA van Bloomreach, is dat voor een groot deel te danken aan het innovatieve vermogen van commercetools. “We voorzien de komende jaren een disruptieve verschuiving in de wereld van e-commerce. Dankzij zijn innovatieve, headless en API-first benadering van commerce zien we daarin een belangrijke rol voor commercetools, dat een zeer sterk en modern alternatief is voor gevestigde spelers.”

  Dirk Hoerig, CEO van commercetools, is trots om door Bloomreach te zijn uitgeroepen tot Technology Partner of the Year. “Bloomreach is een van onze belangrijkste partners, onze organisaties sluiten perfect op elkaar aan. Ten eerste op technologisch vlak, als headless commerceplatform vult commercetools het volledige Bloomreach-portfolio als geen ander aan. Maar ook op cultureel vlak vormen onze organisaties een goede match. Die ideale mix heeft het afgelopen jaar zijn vruchten afgeworpen, met het aantrekken van een groot aantal nieuwe klanten in zowel Europa als de Verenigde Staten. Daarnaast biedt ons gezamenlijke partnerbestand, met onder meer Osudio, Incentro, Dept Agency, Accenture, Authentic en Epam, beide bedrijven een goed ecosysteem om internationale projecten te kickstarten>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 747 | 748 | (Page 749) | 750 | 751 | .... | 763 | newer