Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 752 | 753 | (Page 754) | 755 | 756 | .... | 763 | newer

  0 0

  Ede, 4 december 2018 – Capitar IT Group heeft zijn team uitgebreid met vier technisch specialisten die het bedrijf helpen bij het verder uitbouwen van IAM-, security-, hosting- en beheerdiensten. Capitar biedt Managed Services met een sterke focus op beveiliging. De vraag naar Identity en Access management (IAM) en innovatieve hosting en security-oplossingen bij middelgrote en grote organisaties neemt flink toe. Door de uitbreiding van het team met vier nieuwe experts laat Capitar zien te investeren in uitstekende service en advies dat gestoeld is op brede kennis en ervaring.

  Die vier nieuwe technisch specialisten zijn:

  Bram de Vries is aangesteld als IAM- en business consultant, zijn taak is om klanten te adviseren over Identity Management oplossingen (IDM). Deze kennis heeft hij opgedaan bij zijn vorige werkgever, Achmea. Hier was Bram 19 jaar in dienst, en vervulde onder andere de rol van projectleider en product owner IDM, en procesmanager Autorisatiemanagement.

  Ronald Staal is de nieuwe accountmanager bij Capitar, in deze rol informeert hij bedrijven over welke IT-oplossingen de bedrijfsgroei kunnen faciliteren. Ronald was 5,5 jaar als servicemanager en adviseur werkzaam bij Xcellent. Deze organisatie ontwerpt, bouwt en beheert IT infrastructuren voor middelgrote organisaties.

  Rene Kiviet is sinds kort IAM consultant bij Capitar, hij richt zich met name op de technische implementaties van de Capitar-IAM oplossingen. Rene was een jaar technical consultant bij Grabowsky, en daarvoor zeventien jaar CEO en developer bij iCheck Systems waar hij een brede ervaring heeft ontwikkeld op het gebied van security, website and server monitoring.

  Capitar investeert ook in het opleiden van jonge, getalenteerde IT-professionals. Danny van den Hof rondt deze maanden een afstudeerstage voor het Windesheim University of Applied Science af bij Capitar. Danny werkt aan het opzetten van een gedistribueer>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam - VMware presenteert twee nieuwe toevoegingen aan zijn portfolio: VMware Cloud on AWS Outposts en VMware Cloud Fondation voor Amazon Elastic Compute Cloud Foundation (Amazon EC2) dat op AWS Outposts zal worden uitgevoerd. Klanten kunnen hierdoor bouwen en implementeren in hun eigen datacenters op basis van een ‘as-a-service-model’ met enterprise-mogelijkheden. Beide oplossingen zullen gebruikmaken van AWS Outposts; nieuwe volledig beheerde en configureerbare compute en storageracks gebouwd met Amazon Web Services (AWS)- hardware. Hiermee kunnen klanten ter plaatse computergebruik en opslag uitvoeren terwijl ze naadloos aansluiten op de rest van de uitgebreide reeks services in de AWS-cloud. Samen bieden deze oplossingen klanten een consistente infrastructuur en operationele ervaring in alle VMware- en AWS-cloud-omgevingen.

  Zowel VMware Cloud on AWS Outposts als VMware Cloud Foundation voor EC2 zullen naar verwachting in de tweede helft van 2019 beschikbaar zijn. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het volledige, Engelstalige persbericht.

  --------------

  Over VMware
  VMware is wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en zakelijke mobiliteit, en helpt organisaties hun digitale transformatie te versnellen. VMware stelt klanten in staat een software-defined aanpak toe te passen op business en IT met zijn cross-cloud architecture en oplossingen voor het datacenter, mobility en security. VMware behaalde in 2016 een jaaromzet van 7,09 miljard dollar en heeft wereldwijd meer dan 500.000 klanten en 75.000 partners. Het hoofdkantoor is gevestigd in Palo Alto, Californië.

  Meer informatie
  VMware
  Ron Grevink
  Telefoon: 030 284 9>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht — 4 december 2018 – Extreme Networks Inc® (Nasdaq: EXTR), fabrikant van software gedreven oplossingen op het gebied van routers, switches, beveiliging en applicaties voor vaste en draadloze netwerken, kondigt de aanstelling van Rémi Thomas als financieel directeur aan.

  Thomas brengt ruim 25 jaar ervaring in de financiële wereld mee. Hij was tot voor kort werkzaam bij CA Technologies, waar hij de afgelopen anderhalf jaar optrad als senior vicepresident. Op 26 november start Thomas bij Extreme Networks, waar hij verantwoording aflegt aan CEO Ed Meyercord.

  “Na een succesvol eerste kwartaal en een sterke balans zijn we blij dat we Rémi Thomas mogen verwelkomen in de Extreme-familie. Rémi is zakelijk ingesteld en deed veel ervaring op als financieel directeur bij topbedrijven in de technologiesector. Hij beschikt over veel kennis op het gebied van fusies, overnames en de softwarebusiness. Dat laatste is een belangrijk focusgebied voor Extreme. Ik ben vol vertrouwen dat Rémi de juiste persoon is om ons te helpen met het optimaliseren van onze inspanningen op het gebied van ontwikkeling en productie”, aldus Meyercord.

  Thomas leidde CA Technologies bij het opstellen van financiële verslagen, rapporten en SEC- en regelgevingsdossiers, ook gaf hij leiding aan alle operationele boekhoudactiviteiten. Voorafgaand aan deze functie was hij vicepresident Financiën bij HPE Software, een bedrijfstak van Hewlett Packard Enterprise. Thomas werkte bijna acht jaar voor Alcatel-Lucent – voornamelijk in Parijs en Shanghai – in verschillende financiële managementfuncties waaronder CFO Enterprise and Strategic Industries, CFO APAC, CFO Wireless Networks en hoofd Fusies, overnames en bedrijfsontwikkeling. In die laatste rol voerde Thomas de onderhandelingen aan die leidden tot de fusie tussen Alcatel-Lucent en Nokia.

  Thomas behaalde ee>>

  Lees verder..

  0 0

  TopBI heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke en sterke speler op het gebied van data, analytics en data visualisatie. Ruim 12 jaar geleden sloegen drie gedreven Business Intelligence consultants de handen ineen. Deze samenwerking is in een decennium uitgegroeid tot een bedrijf van 40 specialisten met eigen producten en diensten die voor opdrachtgevers het verschil maken. TopBI heeft zich gepositioneerd als een stabiele en toonaangevende speler op de markt en is toe aan de volgende stap. Daarom gaat het bedrijf vanaf vandaag verder onder de naam Riviq.

  “We nemen met een glimlach afscheid van de naam TopBI. De afgelopen 12 jaar hebben we voor bijzondere en grote opdrachtgevers in de top 500 van Nederland gewerkt, maar steeds vaker merkten we dat onze naam de lading niet meer dekt. We doen zoveel meer dan alleen Business Intelligence. Daarom gaan we verder onder een nieuwe naam. Het is een nieuwe start met nieuwe energie, maar met een vertrouwd team.” aldus mede-oprichter Marc Ducardus.

  Nieuwe naam, nieuwe energie
  “Bij de naam Riviq denken we aan een rivier, een constante stroom van informatie. Een rivier brengt energie met zich mee en zoekt constant naar nieuwe wegen. Dat is precies wat wij doen. Wij helpen organisaties met de constante stroom van data omzetten in waardevolle informatie, hierbij zoeken we constant naar de beste methoden voor iedere opdrachtgever.”

  Voorop lopen
  Naast analytics en visualisatie van data heeft Riviq de afgelopen jaren een aantal producten zoals datageneratoren ontwikkeld. Dit biedt de opdrachtgevers van Riviq de mogelijkheid om nog makkelijker en veiliger data te ontsluiten. “Onze opdrachtgevers verwerken grote aantallen transacties per dag, deze data zetten wij om in informatie. Met de juiste voorspelmodellen en visualisaties bieden we deze bedrijven een stabiele basis om te ondernemen. Niet alleen reactief, maar juist ook proactief met een blik op de toekomst. Op die manier helpen wij onze opdrachtgevers elke dag betere beslissingen te nemen.”

  Eric Revers, Robert Mansour en Marc Ducardus
  Eric Revers, Robert Mansour en Marc Ducardus.

  0 0

  Tijdens NetApp Insight™ Barcelona 2018 worden oplossingen tentoongesteld waarmee klanten als volgt hun bedrijf vooruit kunnen helpen en innovatie kunnen bevorderen in zowel hybrid-cloudomgevingen als multicloudomgevingen:

  • Datagestuurde bedrijfsvoering met nieuwe applicaties
  • Databronnen optimaliseren in de gehele infrastructuur
  • Innovatie in elke cloud zonder te vrezen voor het verlies van data
  BARCELONA – NetApp (NASDAQ: NTAP), toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud, heeft vandaag nieuwe dataservices en -oplossingen aangekondigd waarmee klanten kunnen innoveren in de cloud. Zo is de preview van Microsoft Azure NetApp® Files uitgebreid, is de beschikbaarheid van NetApp Cloud Volumes voor Google Cloud Platform verbeterd en wordt NetApp SaaS Backup nu ondersteund voor Salesforce. Als marktleider op het gebied van dataservices op basis van de hybrid cloud stelt NetApp gebruikers in staat data direct af te leveren bij brancheleidende public-cloudservices en sneller te reageren op veranderingen binnen de markt of behoeften van klanten.

  Inmiddels behaalt het merendeel van bedrijven over de hele wereld een strategisch voordeel op basis van data. Daardoor is de cloud een onmisbare rol gaan spelen in het nemen van betere beslissingen, het verbeteren van de klantervaring en het aanboren van nieuwe omzetstromen. Organisaties die de cloud willen omarmen, moeten bij de integratie, beveiliging en optimalisatie van hun data echter rekening houden met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De hiertoe benodigde expertise op het gebied van de hybrid cloud en multicloud kan NetApp, dankzij zijn Data Fabric-strategie, als geen ander bieden.

  “Organisaties kiezen gestaag voor een strategie waarin de cloud centraal staat. Voor organisaties die de digitale transformatie voor strategische doeleinden omarmen, gaat het>>

  Lees verder..

  0 0

  De Worldcom Public Relations Group, ’s werelds grootste netwerk van onafhankelijke PR-bureaus, heeft haar organisatie uitgebreid met vier partners. Uit de Dominicaanse Republiek is AF Comunicación toegetreden, uit Griekenland jnl+, uit de Verenigde Staten KGBTexas Communications en uit Portugal Tábua Digital. Daarmee komt het aantal Worldcom-partners op 85.

  De nieuwe bureaus zijn na een streng selectieproces toegetreden tot de Worldcom Public relations Group. “Vertrouwen, kennisuitwisseling en transparante samenwerking zijn onze kernwaarden", zegt Roger Hurni, Global Chair van Worldcom. "We nemen dan ook de tijd om nieuwe bureaus te leren kennen en om hen grondig te informeren over de dynamiek in ons netwerk. Daardoor kunnen we direct vanaf de toetreding effectief samenwerken op bestaande accounts en samen nieuwe kansen creëren en opvolgen, zowel lokaal als regionaal en wereldwijd.”

  Worldcom EMEA-bestuurder Serge Beckers van het Nederlandse Worldcom-bureau Wisse Kommunikatie is blij met de vier nieuwe partners: “Uit alle gesprekken met de kandidaten bleek dat de aantrekkingskracht van Worldcom steeds groter wordt. En ook steeds meer internationaal opererende opdrachtgevers kiezen voor de Worldcom-benadering. De wereldwijde expertise die Worldcom biedt, leunt zwaar op de kennis van de lokale partners. Dus geen ‘PR-template’ dat wereldwijd uitgerold wordt, maar echte aandacht voor de culturele en communicatieve eigenheden van de landen waarin de campagne wordt uitgevoerd. En daar zullen onze vier nieuwe partners ongetwijfeld veel aan kunnen bijdragen.”

  Meer informatie over de nieuwe partners:

  AF Comunicación Estratégica,
  Santo Domingo, Dominikaanse Republiek
  >

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 4 december 2018 – Namens alle medeoprichters verwelkomt Qlik vandaag Accenture aan boord bij het Data Literacy Project. Accenture sluit zich aan als medeoprichter en spreekt daarmee zijn toewijding aan de missie van het project uit: het mogelijk maken van een data literate wereld voor iedereen.

  Data literacy is een onmisbare vaardigheid in de vierde industriële revolutie. Data literacy stelt iedereen in staat vragen te stellen over data en machines, kennis op te bouwen, besluiten te nemen en de betekenis ervan met anderen te delen. Toch geeft slechts 24% van de beslissers in het bedrijfsleven aan dat zij volledig vertrouwen op hun eigen vaardigheden om data te lezen, ermee te werken, deze te analyseren en te bediscussiëren.*

  Het Data Literacy Project, dat oktober dit jaar gelanceerd werd, is opgezet met als doel de maatschappij vloeiend ‘data’ te leren spreken en stelt data literacy centraal in zowel individueel- als bedrijfssucces.

  Het project voorziet individuen en bedrijven van uitgebreide trainingsmaterialen, interactieve assessment tools en biedt toegang tot een netwerk van experts. Dit netwerk ondersteunt niet alleen de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden, maar werkt daarnaast aan het vergroten van het bewustzijn rondom het belang van een datagedreven cultuur binnen bedrijven.

  De oprichters zullen de agenda bepalen, het educatieve materiaal en de trainingen leveren en ervoor zorgen dat het project ook daadwerkelijk zijn doel behaalt.

  “Data wordt een steeds belangrijker onderdeel van iedere fase in het besluitvormingsproces van bedrijven. Dat betekent dat we ook steeds beter op deze data moeten kunnen vertrouwen. Individuen moeten de integriteit van hun data- en analytics-uitkomsten kunnen vertrouwen,” meent Sanjeev Vohra, Group Technology O>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 4 december 2018 -  Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, heeft zijn sales team versterkt met senior accountmanager Joël Altyzer (36). Altyzer gaat zich met name richten op nieuwe organisaties die in het ecosysteem van Interxion opereren. De focus zal hier liggen op IT- en Managed Service Providers in Nederland.

  Altyzer heeft een lange staat van dienst in de IT-sector. Voordat hij bij Interxion aan de slag ging was hij salesverantwoordelijk bij system integrator Avit Group. Daarvoor vervulde hij diverse functies bij technologieleverancier Cisco. “Joël heeft een ondernemende instelling en is niet bang om buiten gebaande paden te treden. Hij is de ideale man om de positie van Interxion onze kwalitatief hoogwaardige datacenterdiensten bij diverse ecosystemen onder de aandacht te brengen,” aldus Piet Sjoukes, Director marketing en sales Nederland van Interxion.

  Het is heel inspirerend om voor een gedreven organisatie als Interxion te werken,” vertelt Altyzer. “Interxion is de belangrijkste datacenterleverancier van Europa en vervult een cruciale rol bij de digitale transformatie van bedrijven. Klanten willen gebruikmaken van het gemak van SaaS en de schaalvoordelen van cloud, maar hebben ook veel legacy die ze niet zomaar willen afschrijven. De datacenters van Interxion zijn de plekken waar communities zich verbinden met elkaar, de diverse clouds en met de netwerken die van levensbelang zijn voor hun dienstverlening.”


  0 0

  Rotterdam, 4 december 2018 – Carerix, leverancier van recruitment en staffing oplossingen voor intermediairs en corporate recruiters, heeft de CRM/ATS-implementatie bij Randstad Italië succesvol afgerond. Sinds 26 november is Carerix het centrale Search & Match-platform voor de ruim 1800 recruiters/consultants bij Randstad Italië. De Carerix-applicatie is geïntegreerd in de Randstad Italië backoffice waardoor Carerix fungeert als de frontoffice voor alle 287 vestigingen in Italië. 

  Krachtig platform
  Randstad Italië heeft met Carerix geïnvesteerd in een futureproof oplossing voor hun Search & Match-activiteiten in alle 287 vestigingen. Volgens Randstad Italië zijn met name de mogelijkheden van de flexibele workflow voor alle business processen en de uitgebreide API’s en connectivity onderscheidend. Daarnaast maakt Randstad Italië gebruik van het sterke ecosysteem van Carerix met lokale en internationale partneroplossingen. Verder wordt het ecosysteem gebruikt om de Randstad Innovation Fund investeringen (zoals Checkster - Referentie checks, Pymetrics - assessments en Montage - Video) standaard beschikbaar te maken voor alle twaalf Randstad landen die werken met de Carerix-applicatie.

  Professionele samenwerking
  De implementatie is inmiddels succesvol afgerond met een officiële go-live op 26 november jl. samen met de Belgische partner ‘HRlinkIT’ en de Italiaanse partner ‘Reply’ zijn de integraties naar de backofficesystemen en nieuwe website van Randstad Italië gerealiseerd.

  Daniele Spatari, Directeur IT Randstad Italië: “De belangrijkste redenen om voor Carerix te kiezen zijn de beschikbare en toekomstbestendige technologieën, integratiemogelijkheden en de user experi>>

  Lees verder..

  0 0

  Nijmegen – Vanaf vandaag gaat online marketing bureau Isatis Online Results door het leven als Tomahawk Digital Marketing. Het bedrijf staat bij klanten bekend als het bureau dat e-commerce inzichtelijk maakt. Tomahawk is gespecialiseerd in online marketing en richt zich hierbij op de groei van webshops in binnen- en buitenland. De naamsverandering gaat gepaard met een nieuwe huisstijl en website, waarmee de rebranding compleet is.

  Tomahawk, voorheen Isatis Online Results, is opgericht vanuit een passie en overtuiging om online marketing transparant te maken. De naam was destijds ondergeschikt aan die passie. “Vijf jaar geleden hebben we gewoon een naam bedacht en zijn we begonnen als onderdeel van de Isatis Group”, aldus directeur Roel Linssen. Met een uitgebreid klantenportfolio en een vernieuwde focus op crossborder online marketing, is het nu tijd voor de volgende stap voor Roel Linssen en zijn team.

  Gaandeweg hebben we ontdekt wie we zijn en waar we toegevoegde waarde hebben. Dit hebben we vertaald naar een aantal kernwaarden. Onze mensen zijn vaardig, eerlijk en hebben lef. De naam Tomahawk draagt dit én heeft een internationaal karakter.”

  Tomahawk blijft onderdeel van het Nijmeegse Isatis Group, opgericht door Jack van Poll en Aljosja Vos. De nieuwe naam verandert hier niets aan. Ook voor klanten blijft alles hetzelfde, “We zijn hetzelfde team, leveren dezelfde diensten en natuurlijk dezelfde goede resultaten!”  Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roel Linssen, directeur van Tomahawk: 024 - 329 77 78 of roel.linssen@tomahawk.nl

  0 0

  Amsterdam, 4 december 2018 –Een grote meerderheid (92 procent) van de Nederlanders controleert met enige regelmaat of zijn of haar loonstrook klopt. Ruim vier op de tien werknemers (41 procent) vragen bij het checken van de loonstrook weleens hulp of uitleg van de werkgever. De helft (54 procent) van de werknemers doet dat door na te gaan of de loonstrook overeenkomt met wat er in de arbeidsovereenkomst staat. 28 procent gaat zelf het internet op voor informatie. Dit blijkt uit recent marktonderzoek van Panelwizard in opdracht van Nmbrs, leverancier van HR- en payrollsoftware, onder ruim vijfhonderd Nederlandse medewerkers van 20 jaar en ouder, die in loondienst zijn bij bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf (mkb).

  Ruim zes op de tien (62 procent) werknemers ontvangen zijn of haar loonstrook digitaal. Een vijfde (22 procent) ontvang de loonstrook (ook) op papier. 28 procent kan zijn of haar loonstrook (ook) zelf inzien door in te loggen op een website of portal.

  Begrijpelijke loonstrook
  Recentelijk pleitten werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland voor een ‘eerlijke loonstrook’ waarop de totale loonkosten van de werknemer expliciet vermeld staan. De loonstrook bevat op dit moment al veel verschillende onderdelen, waardoor het voor werknemers soms lastig te begrijpen is wat er precies op staat en wat elk onderdeel betekent. Dat blijkt ook uit het onderzoek van Nmbrs: ruim een derde van de ondervraagden (35 procent) geeft aan dat men het controleren van de loonstrook ingewikkeld vindt. Uit het onderzoek blijkt dat sommige werknemers graag zouden zien dat de loonstrook begrijpelijker is voor de leek, dat het resterende aantal vakantiedagen wordt vermeld of dat er per post een uitleg te vinden>>

  Lees verder..

  0 0

  Colt Technology Services  kondigt de uitbreiding aan van zijn Colt IQ Network in Midden en Oost-Europa. Het doel is om bij te dragen aan de verdere digitale transformatie van lokale bedrijven met flexibele, on-demand en high-bandwidth netwerkservices.

  Colt investeert in deze regio met oog op de snelle economische groei en daaruit volgende vraag naar high bandwidth connectiviteit. Met de uitbreiding van zijn IQ Network verbindt Colt belangrijke knooppunten in de regio, waarvoor ruim 7.000 kilometer aan nieuwe glasvezelverbindingen gelegd zal worden. De steden die met het netwerk zullen worden verbonden zijn onder andere: Sofia (Bulgarije), Zagreb (Kroatië), Brno en Praag (Republiek Tsjechië), Boedapest (Hongarije), Krakau en Warschau (Polen), Boekarest (Roemenië), Belgrado (Servië) en Bratislava (Slowakije). Daarnaast zal Colt tien datacenters verbinden met behulp van netwerkapparatuur van Ciena en een packet platform van Cisco.

  Het Colt IQ Network zal in het eerste kwartaal van 2019 beschikbaar zijn voor bedrijven in Midden- en Oost-Europa. Het zal voorzien in glasvezel-diensten met snelheden tot 100 Gbps, Spectrum-dienstenen Ethernet-diensten.

  Colt heeft dit jaar fors geïnvesteerd in de uitbreiding van zijn IQ Network. Daarnaast heeft het de reikwijdte en dichtheid van zijn netwerken in Dublin en Berlijn opgevoerd. Dit sluit aan op het streven van Colt om bedrijven te voorzien van de connectiviteit die nodig is om hun prestaties naar een hoger plan te brengen.

  “Connectiviteit is van cruciaal belang voor de toekomst van elke economie. Colt kan in Midden en Oost-Europa een strategische rol vervullen door het concurrentievermogen en de productiviteit van bedrijven>>

  Lees verder..

  0 0

  Juniper Networks, leverancier van geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, maakt bekend dat het nieuwe mogelijkheden voor bedreigingsdetectie heeft toegevoegd aan zijn Juniper Advanced Threat Prevention (JATP)-Appliances reeks. Bedrijven kunnen hiermee malware detecteren, gedragspatronen analyseren en cyberbedreigingen met een simpele druk op een knop onschadelijk maken. Hiertoe wordt gebruikgemaakt van beveiligingsdata van firewalls en systemen van elke leverancier, zodat bedrijven niet aan één partij zitten vastgepind. Juniper helpt security-teams met het vereenvoudigen en versnellen van hun processen door een einde te maken aan de noodzaak van complexe en tijdrovende configuraties voor het verzamelen van data.

  64 procent van alle security-teams die meededen aan een onderzoek door Juniper Networks en het Ponemon Institute zegt dat de inzet van automatisering om het analyseren en het prioriteren van cyberbedreigingen sneller te laten verlopen, de bedrijfsbrede beveiliging ten goede zou komen. De enorme hoeveelheid informatie over beveiligingsincidenten die door allerhande ongelijksoortige systemen wordt gegenereerd maakt het steeds lastiger om bedreigingen te detecteren en in de kiem te smoren. Om gevaarlijk bedreigingsgedrag te detecteren, moeten reeds onderzette security-teams urenlang meldingen analyseren en met elkaar in verband brengen. Het verhelpen van beveiligingsproblemen neemt daardoor steeds meer tijd in beslag. Security-teams moeten daarnaast beveiligingssystemen handmatig integreren om er relevante data uit op te kunnen halen.

  Juniper biedt een oplossing voor deze problemen met de introductie van nieuwe mogelijkheden die gebruikmaken van de open architectuur van zijn geïntegreerde beveiligingsplatform. Security-teams kunnen zo op eenvoudige wijze>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 4 december 2018 —  Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, kondigt de overname aan van Alfa-Beta Solutions, een Nederlandse systeemintegrator. Alfa-Beta Solutions is een Gold Infor Channel Partner en richt zich op middelgrote en grootzakelijke bedrijven in de F&B-industrie in de Benelux en Duitsland. Het bedrijf heeft de afgelopen tientallen jaren diepgaande branchekennis opgebouwd, en door de overname kan Infor het groeiende klantenbestand in de Europese voedings- en drankindustrie beter ondersteunen.

  “Bedrijven in heel Europa gaan voor de cloud als een hulpmiddel voor modernisering en digitalisering. We zien dan ook een sterke vraag naar onze CloudSuite-producten, al was die in geen enkele industrie zo hoog als in de voedings- en drankenindustrie”, aldus Charles Phillips, CEO van Infor. “De overname van Alfa-Beta Solutions verenigt een getalenteerd en ervaren team met een groeiende vraag naar onze producten en helpt nieuwe klanten snel waarde te realiseren.”

  Alfa-Beta Solutions is gevestigd in Arnhem en is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in Infor M3 en BI. Er werken circa 70 werknemers vanuit het Nederlandse hoofdkantoor of de Duitse vestiging in Darmstadt. Alfa-Beta Solutions concentreert zich op F&B-markt, met een specialisatie in de melk-, agrofood- en convenience-industrie. Tot het klantenbestand behoren onder andere Royal A-Ware, Cono Kaasmakers, HZPC, Colbrand, Riedel, Huuskes, Roerink Food Family, Fransen Gerrits, Coroos Conserven en Jermi.

  “Infor levert moderne oplossingen die zijn toegesneden op de F&B-industrie en we hebben ons de afgelopen decennia gespecialiseerd in die branche. De toenemende vraag naar gespecialiseerde F&B-oplossingen kan alleen worden ingevuld middels voorspelbare, doelgerichte en snelle implementaties. Dit alles met behulp van standaardsoftware en>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 5 december 2018 – Bestuurders verantwoordelijk voor IT-security bij grote organisaties luiden de noodklok. 86% van de zogeheten CISO’s geeft aan dat cyberinbraken onvermijdelijk zijn. Cybercriminelen met financiële belangen zijn hun grootste zorg. De IT-security directeuren geven aan dat ze te weinig invloed hebben in de directiekamer om bestuurders te overtuigen van investeringen die nodig zijn ter bestrijding van cybercriminaliteit. Dat zijn de meest opvallende bevindingen in een nieuw rapport van Kaspersky Lab.

  Van de cloud tot kwaadwillende insiders: het slagveld wordt groter
  In het zakenleven van vandaag wordt de rol van de CISO (Chief Information Security Officer) steeds belangrijker: Cyberdreigingen rukken op en veel bedrijven zitten middenin een digitale transformatie. Het rapport van Kaspersky Lab laat zien dat de verantwoordelijkheid die op de schouders van de CISO rust groter is dan ooit tevoren. 57% beschouwt de inzet van de cloud en meer mobiliteit als fixe uitdagingen. 50% maakt zich zorgen over de aanhoudende toename van cyberaanvallen.

  Volgens 40% van de CISO's vormen criminele bendes met financiële motieven momenteel de grootste risico's voor hun bedrijf. Dit zijn dreigingen die zeer moeilijk te voorkomen zijn, omdat er 'professionele' cybercriminelen achter zitten. Daarnaast worden deze cyberdieven regelmatig bijgestaan door kwaadwillende medewerkers. Dat maakt het extra complex.

  CISO’s moeten concurreren met andere afdelingen om hun begroting te rechtvaardigen
  Over het algemeen groeien de budgetten voor cybersecurity. 56% van de CISO's verwacht dat hun budget in de toekomst zal stijgen, terwijl 38% denkt dat het budget gelijk blijft. Desondanks staan CISO's voor grote budgettaire uitdagingen. Het is voor hen onmogelijk een duidelijk rendement (RO>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 5 december 2018 – De meerderheid van de consumenten (66%) is niet geneigd om te winkelen bij en noch zaken te doen met een organisatie waarvan persoonsgegevens zijn gestolen. Met name retailers (62%), banken (59%) en social media (58%) worden in de ban gedaan bij een datalek. Dit hangt samen met het feit dat 70 procent van de consumenten vindt dat de verantwoordelijkheid voor gegevensbescherming bij organisaties ligt. Sterker nog, 93 procent legt de volledige schuld in geval van een datalek bij de organisatie en overweegt dan actie tegen hen te ondernemen. Dit blijkt uit het Customer Loyalty onderzoek van Gemalto, de wereldleider in digitale beveiliging.

  Vertrouwen in social media en banken het laagst
  Slechts een kwart van de consumenten heeft het gevoel dat de bescherming en beveiliging van persoonsgegevens zeer serieus genomen wordt. Zij vertrouwen voornamelijk social media (61%) en banken (40%) niet als het gaat om de bescherming van hun gegevens. 91 procent is van mening dat de applicaties en websites die ze momenteel gebruiken een risico vormen voor de bescherming en beveiliging van persoonsgegevens. Daarom wil 82 procent van de consumenten dat organisaties meer online securitymaatregelen nemen.

  Kwart van de consumenten slachtoffer van datalek
  Een kwart van de ondervraagden is het slachtoffer geweest van frauduleus gebruik van financiële informatie (26%), persoonsgegevens (19%) en identiteitsdiefstal (16%). Daarnaast maakt tweederde zich zorgen omdat zij denken slachtoffer te worden van een datalek. Ondanks deze angst zijn consumenten niet van plan hun eigen online gedrag te veranderen. Meer dan de helft (55%) van de consumente>>

  Lees verder..

  0 0

  Breda - Op het gebied van datacenters blijft de netwerkedge ook in 2019 een hotspot van innovatie. De focus ligt hierbij op een hoger niveau van intelligentie om processen te vereenvoudigen, beheer en service op afstand mogelijk te maken en de steeds groter wordende skillsgap te overbruggen.

  “De huidige edge speelt een fundamentele rol in datacenters en netwerkprocessen, en is essentieel om belangrijke diensten aan klanten te leveren”, zegt Rob Johnson, CEO van Vertiv. “Deze ontwikkeling is een ingrijpende verandering in de manier waarop we denken over computing en databeheer. Het is daarom geen verrassing dat in 2019 in datacenters de focus zal liggen op innovatie op de edge.”

  Een steeds slimmere edge is één van de vijf datacentertrends voor 2019 volgens Vertiv-experts wereldwijd. Maar dat is niet de enige ontwikkeling, dit zijn volgens Vertiv de datacentertrends van 2019:

  1.Vereenvoudigen van de edge: om krachtige en betrouwbare gegevensverwerking te leveren aan de eindgebruiker zal een slimmere, eenvoudigere en zelfvoorzienende netwerkedge in 2019 samensmelten met bredere consumenten- en sectortrends. Bijvoorbeeld het Internet of Things (IoT) en de verwachte lancering van 5G-netwerken.

  Voor veel bedrijven is de edge tegenwoordig het meest essentiële onderdeel van hun digitale ecosysteem. Door de opkomst van intelligente infrastructuursystemen met machine learning-mogelijkheden die werken in combinatie met cloudbased analytics, verandert de manier van denken over edge computing en edge services. Het resultaat? Een robuustere, efficiëntere netwerkedge die zorgt voor meer zichtbaarheid en zelfherstellende eigenschappen die een beperkt actief beheer vereisen.

  >

  Lees verder..

  0 0

  Omdat het leven met een (chronische) ziekte al zwaar genoeg is, is het belangrijk dat je snel op de hoogte bent van praktische hulpmiddelen die jouw leven lichter kunnen maken. MediWeetjes.nl is een nieuw online platform dat op toegankelijke en journalistieke wijze informeert over nieuwe ontwikkelingen en innovaties waar mensen met een (chronische) ziekte of aandoening direct iets aan hebben.

  ‘Vanaf 2040 heeft meer dan de helft van de bevolking een chronische ziekte of aandoening. Denk hierbij aan artrose en diabetes, hart- en vaatziekten en psychische stoornissen. Hoe prettig is het dan als alle praktische, ondersteunende informatie bij elkaar op één platform te vinden is?’ Aldus Suzanne Torenvliet, initiatiefnemer en redacteur van MediWeetjes.

  ‘Door medische, praktische innovaties te delen met een groot publiek zorgt mediweetjes.nl voor een brede verspreiding van praktische kennis en informatie. Niet alleen bij mensen met een ziekte maar ook bij hun omgeving.’

  Bekijk de site op www.mediweetjes.nl
  Noot voor de redactie.

  Voor meer achtergrond-informatie kun je bellen met 0610717372 of mailen via redactie@mediweetjes.nl

  MediWeetjes is een initiatief van TOET Communicatie, communicatiebureau voor farma en zorg

  www.mediweetjes.nl

  www.toetcommunicatie.nl


  0 0

  Ede, 6 december 2018 – Datacenter BIT roept met het Internet Schoon Manifest IT-professionals op om zich in te zetten voor een veilig, vrij en open internet met behoud van privacy. In het manifest worden gedragsregels toegelicht op basis van drie pijlers: privacy, security en duurzaamheid. Om optimaal te kunnen blijven profiteren van de voordelen van IT en te zorgen dat de Nederlandse welvaart niet stil komt te staan, is het noodzakelijk dat de hele branche een bijdrage levert aan een schoon internet.

  Groeiend IT-gebruik dwingt tot effectieve maatregelen
  Internet en IT leveren een grote bijdrage aan de vooruitgang van de Nederlandse economie. De IT-markt groeit en daarmee groeit tevens de afhankelijkheid. Inherent hieraan neemt de impact van cybercrime toe. Daarnaast legt het grootgebruik van IT-faciliteiten een aanzienlijke druk op het milieu. De toenemende risico’s vereisen een verhoogd bewustzijn en effectieve maatregelen. De focus van het manifest ligt op IT- en internetgebruik door bedrijven. Wanneer het bedrijfsleven de verantwoordelijkheid neemt voor een schoner internet, kan zij het verschil maken.

  Alex Bik, CTO bij BIT: “Iedere IT-er zou bij alles wat hij of zij doet een veilig en schoon internet als basisvoorwaarde voor ogen moeten houden. In de praktijk blijkt daar jammer genoeg vaak veel te weinig aandacht voor. Organisaties zijn volop bezig met innovatie en ontwikkeling. Er worden devices aan het internet gekoppeld en er wordt data verzameld. Die data wordt vervolgens zonder er goed over na te denken voor allerlei doelen gebruikt. De focus ligt meestal te veel op functionaliteit en te weinig en te laat op veiligheid, privacy en duurzaamheid. Dat levert natuurlijk de nodige risico's op. Niet alleen voor de organisaties zelf, maar ook voor de gebruikers van hun producten en de rest van d>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht - Tijdens het Dell Technologies Forum, dat vandaag plaatsvindt in Utrecht, heeft Dell EMC zijn Dell EMC Partner Awards uitgereikt. Deze prijzen zijn een erkenning voor Dell EMC-partners die uitblinken op het gebied van innovatie en bovenmatig succesvol zijn met het implementeren van oplossingen op basis van Dell EMC-technologie.

  image
  Feestelijke uitreiking tijdens het Dell Technologies Forum in Utrecht

  Met de Dell EMC Partner Awards wil Dell EMC zijn waardering tonen voor partners die dagelijks hard werken om de oplossingen in de markt zetten. “Onze partners zijn een zeer belangrijke schakel in het verkoopproces”, zegt Kees van Luijk, Channel Director Nederland van Dell EMC. “Eigenlijk verdienen al onze partners een award, want het was een uitzonderlijk jaar waarin we met elkaar ons uiterste best hebben gedaan. Zeer veel partners zijn ook gegroeid binnen ons partnerprogramma en hebben de mogelijkheden aangegrepen om oplossingen te bieden waarmee hun klanten de uitdagingen van de hedendaagse digitale transformatie kunnen aangaan. Dankzij oplossingen op het gebied van Digital, Workforce, Security en IT, die onze partners in Nederland hebben geleverd en geïmplementeerd, zijn onze duizenden gezamenlijke klanten klaar voor de uitdagingen van morgen.”

  Winnaars
  Dell EMC heeft in 12 categorieën telkens één partner als winnaar geselecteerd. Daarnaast zijn nog twee bijzondere awards overhandigd: Centralpoint ontving de award voor Extraordinary Partner of the Year en SLTN Inter Access gaat naar huis met de Special Award van Enterprise Partner of the Year.

  Dit zijn de winnaars in de ve>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 752 | 753 | (Page 754) | 755 | 756 | .... | 763 | newer