Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 756 | 757 | (Page 758) | 759 | 760 | .... | 763 | newer

  0 0

  Vught, 17 december 2018 – Marcel van de Lustgraaf, Yoanette den Boer en ecosystemen rond KPN en gemeente Eindhoven hebben donderdagavond, tijdens de drukbezochte Outsource Magazine Diner Show in de Sint Olofskapel te Amsterdam, de Strategic Sourcing Awards gewonnen.

  Most Inspirational Sourcing Leader - Marcel van de Lustgraaf, Managing Director ITC bij verzekeraar VIVAT, sleepte de prijs in de wacht in de leiderschapscategorie. “Van de Lustgraaf heeft in een moeilijke tijd zijn organisatie verder geleid, waarbij hij zowel een ingrijpende herstructurering doorvoerde alsook mensen wist te motiveren. Bijzonder is dat hij als gevolg van deze transitie nieuwe leiderskwaliteiten in zichzelf heeft aangeboord. Daarnaast heeft hij, in samenwerking met collega’s, diverse initiatieven voor de toekomst opgezet, zoals een ecosysteem voor digitale innovatie en een digitale oplossing voor de customer journey”, aldus de jury. Lovende woorden van de jury waren voor co-finalisten Rob Verheul, Sourcing Lead bij Kas Bank en Franklin de Vocht, International ICT Manager bij Basic Fit International.

  Most Inspirational Digital Enablement Ecosystem - In deze categorie maakte KPN de meeste indruk, door zijn spilfunctie in het ecosysteem Talking Traffic, in samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. “Het digitale ecosysteem (slim verkeersmanagement) waar KPN de spilfunctie in vervult, is goed doordacht, met een duidelijke visie op de groeimogelijkheden. Het heeft ook al tastbare resultaten opgeleverd”, stelde de jury, “Het ecosysteem brengt zowel complementaire als concurrerende partijen samen, waarbij KPN de verantwoordelijkheid neemt de grote hoeveelheden data veilig en neutraal beschikbaar te maken voor alle partijen die aanhaken. Een winnend voorbeeld van digital enablement.” Sterke runners-up waren Brainport Industries met een high tech ecosysteem voor een grote >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 17 december 2018Klarna, leverancier van betaaloplossingen voor webshops kondigt vandaag haar samenwerking met mobiele bank bunq aan. Klarna’s Betaal Nu oplossing (de direct betaalmethode van Klarna, voorheen bekend als Sofort Uberweisung) voegt bunq toe aan de lijst met ondersteunde banken. Deze integratie is mogelijk dankzij een directe API. De API is ontworpen om een optimale gebruikerservaring te bieden voor bunq-klanten die bij een webwinkel betalen met Betaal Nu. Zij kunnen hun betaling nu op mobiel afronden met slechts één klik. bunq en Klarna delen het uitgangspunt om een soepele ervaring van de consument op de eerste plek te zetten. Dit sluit geheel aan op PSD2, de nieuwe Europese richtlijn voor betaaldiensten. PSD2 is precies om deze reden in het leven geroepen: consumenten laten profiteren van innovatieve en veiligere betaaloplossingen. 
   
  Internationale groei
  Betaal Nu is Klarna’s tegenhanger van iDeal, met als grootste verschil dat met Betaal Nu ook internationale betalingen worden afgehandeld. bunq is hard aan het groeien en deze samenwerking ondersteunt de bank met de expansie naar de rest van Europa. De integratie wordt in 14 landen uitgerold, waaronder de DACH-regio. 
   
  Een nieuwe standaard voor betalen
  Mede door de toename van consumenten die mobiel shoppen, wordt er een zo frictieloos mogelijke betaalervaring verwacht. Er is daardoor behoefte aan een nieuwe standaard van online mobiele betalingen. Klarna en bunq zetten met de integratie deze standaard. Beide bedrijven innoveren en ontwikkelen hun producten vanuit een mobile first gedachte. 
   
  Henrique Di Lorenzo, New Growth Partnerships Manager van Klarna, zegt: “Met deze nieuwe directe AP>>

  Lees verder..

  0 0

  Het Bonami SpelComputer Museum is verheugd te kunnen melden binnenkort haar nieuwe onderkomen te betrekken. Na een succesvolle verhuizing zal het museum aankomende donderdag 20 december 2018 haar deuren openen aan de Ossenkamp 4 te Zwolle.  Oprichters John en Naomi Groenewold begonnen 20 jaar geleden met het verzamelen van oude spelcomputers en toebehoren. Inmiddels is het Bonami SpelComputer Museum, mede dankzij de inzet van vrijwilligers, Nederlands grootste museum op het gebied van computers en spelcomputers.

  Op de nieuwe locatie op leisure terrein ’De Vrolijkheid’ heeft het museum een nog grotere expositieruimte, waardoor er niet alleen meer museumstukken tentoongesteld kunnen worden, ook zijn er nóg meer speelgelegenheden met tientallen retro arcadekasten en flipperkasten. Deze staan allemaal op vrij spelen afgesteld voor het publiek.

  Bezoekers maken op deze wijze kennis met de geschiedenis van de computer en spelcomputer en kunnen dit gelijktijdig ervaren door op de klassiekers te spelen. Ook besteedt het Bonami SpelComputer Museum aandacht aan het heden en de toekomst, zo is het mogelijk Virtual Reality te beleven of een 3D-printer in werking te zien. Vanzelfsprekend zijn ook alle moderne spelcomputers in het museum te ervaren.  John Groenewold, oprichter van het Bonami SpelComputer Museum zegt: “Dankzij de fantastische inzet van onze vrijwilligers hebben we het museum in een mum van tijd kunnen verhuizen. De komende tijd zullen we ons richten op het aanbieden van nog meer speelgelegenh>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 17 december 2018 - Vanaf vandaag ligt het boek ‘ Alles transactie’ van Shikko Nijland, Douwe Lycklama en Chiel Liezenberg in de winkels. In dit boek snijden de auteurs thema’s aan als platformen, digitaal vertrouwen en data delen. Met ‘Alles transactie’ willen de schrijvers leiders ondersteunen bij een betere navigatie in de digitale wereld. Dit doen ze vanuit de visie dat vertrouwen en samenwerking tussen bedrijven de sleutel zijn tot een duurzame oplossing rondom digitale transacties in de toekomst.

  Kwesties als data, privacy en platformen hebben steeds meer impact op zowel het bedrijfsleven als de maatschappij. Hoe houden we controle over de enorme toename van data en transacties? En hoe organiseren we vertrouwen in een wereld waarin veiligheid en privacy niet meer vanzelfsprekend zijn? Het boek ‘Alles transactie’ geeft antwoord op deze vragen. Vanuit het perspectief dat alles een transactie is, onderscheiden de schrijvers hypes van realiteit als het gaat om technologisch gedreven ontwikkelingen. Denk hierbij aan blockchain, big data, Internet of Things, artificial intelligence, augmented reality of biometrie. Het boek is tevens een oproep aan leiders om vandaag nog te beginnen met samenwerken aan de toekomst van digitale transacties. 

  De auteurs zijn ervaren fintech-pioniers. Nijland is CEO en managing partner van INNOPAY. Lycklama en Liezenberg hebben het consultancybureau 15 jaar geleden opgericht. Vanuit INNOPAY brengen de auteurs verschillende partijen bij elkaar om samen na te denken over duurzame oplossingen om de exponentiële groei van digitale transacties in goede banen te leiden. “Zeker in Europa ligt er een kans om de huidige marktverhoudingen om te buigen naar een situatie waarin eindgebruikers meer digitale zelfbeschikking krijgen”, aldus Shikko Nijland. “In>>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, 17 december 2018 – Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics heeft CymbIoT toegevoegd aan haar ‘sensor-to-sunset’ IoT-aanbod. CymbIoT richt zich op het integreren en beheren van grootschalige videomanagementnetwerken, gebaseerd op IoT.

  CymbIoT`s productportfolio omvat twee producten die bedrijven helpen om hun IoT-oplossingen efficiënt te beheren. De sensor-onafhankelijke C&C diagnosesoftware van het bedrijf verbindt alle soorten systemen, subsystemen, video-feeds en sensordata in één enkel platform. Van daaruit kunnen real-time respons, beveiliging, user-interface tooling en geautomatiseerde procesmogelijkheden worden ingeregeld.

  CymbIoT`s VMS is een grootschalig videomanagementsysteem, dat duizenden camera’s in één keer beheert en honderden operators in staat stelt om gelijktijdig te werken. Het is ontwikkeld voor grootschalige toepassingen en kan worden gebruikt in industriële omgevingen en smart cities. Daarnaast biedt het systeem mogelijkheden voor video content analyse.

  “De IoT-markt wordt steeds complexer met een breed scala aan oplossingen en leveranciers. Wij richten ons op innovaties met een hoog potentieel, zoals die van CymbIoT”, vertelt aldus Bart van Rheenen, Managing Director van Arrow Enterprise Computing Solutions in de Benelux. “CymbIoT komt uit de sterke Israëlische technologiewereld, met technologie die essentieel zal blijken voor het beheer van het IoT van morgen.”

  “Arrow was onze eerste keuze wegens hun aantrekkelijke en wereldwijd ongeëvenaarde benadering van IoT”, aldus Oren Feldmann, CEO van CymbIoT. “Het vermogen van Arrow om alle technologieën te leveren voor de implementatie van IoT systemen – var>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam – 17 december 2018Infoblox, marktleider in beveiligde cloud managed netwerkservices, presenteert vandaag de resultaten van een onderzoek waaruit blijkt dat retailers uit de hele wereld tijdens het feestdagenseizoen meer investeren in cyberveiligheid dan tijdens elke andere periode in het jaar. Aanleiding daarvoor is met name de toename van social engineering aanvallen tijdens de feestdagen. Uit de resultaten blijkt ook dat lekken in het leverancierskanaal, onveilige IoT-apparaten en de online consumenten zelf tot de belangrijkste bedreigingen voor het netwerk behoren.

  Het onderzoek is in opdracht van Infoblox uitgevoerd door Censuswide onder 3.000 consumenten en IT-beslissers in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijkrijk en de Verenigde Staten. Gevraagd werd naar ervaringen en de houding waar het gaat om dataprivacy en -veiligheid tijdens het online winkelen in de feestdagenperiode – van Black Friday en Sinterklaas tot en met Kerstmis en Nieuwjaarsdag. In Nederland werden ruim 500 consumenten en 250 IT-professionals voor het onderzoek bevraagd.

  Bijna twee derde (63,2%) van de ondervraagde IT-professionals in Nederland geeft aan de beveiliging van het netwerk tijdens het feestdagenseizoen op te voeren. Ruim een kwart (26%) van de ondervraagde IT-professionals noemt social engineering aanvallen (zoals phishing en financial pretexting - het onder valse voorwendselen verkrijgen van financiële informatie) als belangrijkste dreiging. Daarna volgen:

  • DDoS-aanvallen - 20,4%
  • social media fraude - 14%
  • nep webpagina’s - 10,8%
  • ransomware - 8,8%
  In alle landen waar het onderzoek is gehouden, wordt vooral een toename in social engineering aanvallen gezien tijdens het feestdagenseizoen: in de VS noemt 35% dat de belangrijkste dreiging, in het VK 34% en in Duit>>

  Lees verder..

  0 0

  Bavel, december 2018 – IT-dienstverlener Itzos, een implementatiepartner van InterSystems, richt de data- en integratielaag in bij een innovatief IT-project bij de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Het totale project behelst de inrichting van systemen ter ondersteuning van de communicatie, interactie en behandeling van patiënten en partners binnen het zorgnetwerk van de orthopedische kliniek.

  In 2019 realiseert de Sint Maartenskliniek onder meer het patiënten portaal. De invulling daarvan gaat volgens de kliniek aansluiten bij de beleving met publieksgerichte IT-voorzieningen zoals mensen op dit moment vooral buiten de zorg ervaren. Een belangrijke randvoorwaarde daarbij is een onafhankelijke regie op de data die wordt uitgewisseld tussen de kliniek met de patiënten en met de behandelaars en met andere betrokkenen binnen en buiten de zorginstelling.  

  Volgens Helene Lengler, regionaal managing director Dach&Benelux bij InterSystems, is de beschikbaarheid van alle relevante en juiste data op het juiste moment op de juiste plaats cruciaal voor de kwaliteit van zorgprocessen. “De realiteit leert dat veel zorgdata zich op verschillende systemen op uiteenlopende plaatsen bij de diverse behandelaars en andere medische professionals bevinden. Bijna elke instelling binnen de cure-sector beschikt over een elektronisch patiënten- of cliëntendossier, een laboratoriuminformatiesysteem, een planningsysteem voor het inroosteren van personeel en hulpmiddelen en over specifieke informatiesystemen, gekoppeld aan de diagnose- en behandelapparaten op de klinische afdelingen”, aldus Lengler en vervolgt:

  ”De brede acceptatie van consumentgerichte IT-hulpmiddelen, de mobiele revolutie met smartphones en tablets, maakt dat er ook in de zorg nieuwe in- en uitgaande informatiestromen bijkomen. De gebruikswaarde daarvan valt of staat met de integriteit en de actualiteit van de >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 17 december 2018Dell Boomi™ (Boomi) kondigde vandaag de recentste release aan van het Boomi-platform. Deze update past volledig bij Boomi's missie: het bieden van de beste beveiliging, optimale gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide flexibiliteit aan zijn gebruikers.

  De nieuwe release omvat het volgende:

  • Boomi voor blockchain-integratie: Boomi's oplossing biedt ondersteuning voor de toonaangevende blockchain-platforms Ethereum en Hyperledger Fabric.
  • Maximale beveiliging: met nieuwe ondersteuning voor twee-factor authenticatie, strikter beheer van gelijktijdige sessies en virusscans voor geüploade bestanden biedt Boomi zijn klanten een nog betere beveiliging.
  • Verbeterde gebruiksvriendelijkheid: de nieuwe release bevat verschillende nieuwe functies waarmee klanten sneller en productiever kunnen werken.
  • Uitgebreide platformconnectiviteit: de toegevoegde connectors bieden klanten nog meer mogelijkheden voor het voltooien van hun taken, zowel binnen als buiten Boomi.
  • Nieuwe gratis trainingen en professionele certificeringen: er zijn op dit moment ruim 11.000 gecertificeerde 'Boomers' en dat aantal blijft groeien doordat Boomi nieuwe gratis certificeringen blijft toevoegen.
  Lees hier het volledige, Engelstalige persbericht voor meer informatie.  Over Dell Boomi
  Dell Boomi (Boomi), een onafhankelijk bedrijfsonderdeel van Dell, is de toonaangevende aanbieder van cloud integratie- en workflow automatiseringssoftware voor 'The Connected Business'. Boomi ondersteunt meer>>

  Lees verder..

  0 0

  Een nieuw onderzoek van het Capgemini Research Institute geeft inzicht in de waarde van kunstmatige intelligentie (of artificial intelligence: AI) voor retailbedrijven en beschrijft de weg naar potentiële groei. Wereldwijd hebben retailers uitzicht op een kostenbesparing van meer dan 300 miljard dollar, als zij in staat zijn hun bestaande implementaties uit te breiden en in te zetten voor de gehele waardeketen, van supply chain, procurement, logistiek tot en met bestrijding van winkeldiefstal. Dit is echter geen eenvoudige opgave: uit het rapport blijkt tevens dat 1% van de use cases dit niveau van implementatie heeft bereikt.
  image

  Overige hoogtepunten uit het rapport “Retail superstars: How unleashing AI across functions offers a multi-billion dollar opportunity”:

  Ruim een kwart (28%) van de retailers gebruikt AI in 2018
  Dit is een significante toename ten opzichte van 2017 (17%) en zeven keer zoveel als in 2016 (4%).
  image
  AI creëert nieuwe banen: baanverlies verwaarloosbaar
  Bijna twee derde van de Nederlandse retailers (65%) erkent dat AI leidt tot nieuwe banen, grotendeels van hoog niveau (van coördinators tot managers). Ook zegt 73% dat AI geen banen geeft gekost in hun organisatie. Waar AI wel heeft geleid tot het schrappen van banen, b>>

  Lees verder..

  0 0

  Cognizant en de TU Delft kondigen een samenwerking aan. Ze gaan gezamenlijk onderzoek doen naar toepassingen van cyber physical systems (CPS) op het gebied van:

  • Internet of Robots (IoR) - onderzoek naar de inzet van swarm robotics op het gebied van communicatie, navigatie en zelfgenezing.
  • Nieuwe generatie internet: ‘Tactile internet’ - het gebruik van haptische apparaten om de interactie tussen mensen via het internet uit te breiden
  • Beveiligde IoT - onderzoek naar de kwetsbaarheid van het IoT binnen organisaties
  • HyperEdge sensing - implementatie van verschillende machine learning-technieken met behulp van Edge-apparatuur
  Experts van beide organisaties – professoren van de TU Delft en onderzoekers en senior ingenieurs van Cognizant – werken samen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan de ontwikkeling van smart industries, autonome voertuigen, slimme steden, automatisering en gezondheidszorg.

  Mocht je het interessant vinden meer te horen over dit initiatief, dan horen we dat graag en kunnen we een interview opzetten met Manoj Mehta, Senior Vice President Continental Europe. Ook staat er meer informatie op de website van de TU Delft.  Bijlagen
  745 KB png  V.l.n.r.: Aan Chauhan, C>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 17 december 2018 – Veelgebruikte systemen voor e-mailbeveiliging slagen er minder goed in om schadelijke e-mailbijlagen tegen te houden. Het aantal niet-geblokkeerde e-mails met gevaarlijke bestandstypen is het afgelopen kwartaal met ruim 25 procent gestegen. Dat concludeert Mimecast in de nieuwste editie van het Email Security Risk Assessment (ESRA). Dit rapport brengt de effectiviteit van populaire e-mailbeveiligingssystemen in kaart.

  De ESRA-rapporten van Mimecast helpen organisaties begrijpen welke soorten e-maildreigingen niet worden geblokkeerd door hun huidige beveiligingssysteem. Elk kwartaal combineert securityspecialist de resultaten van individuele ESRA-tests tot één rapport met bruikbare inzichten.

  False negatives
  Gevaarlijke bestandstypen zoals .jsp, .exe, .dll en .src worden zelden voor legitieme doeleinden verzonden via e-mail. Cybercriminelen kunnen dergelijke bestanden gebruiken voor aanvallen. Mimecast heeft in totaal al meer dan 180 miljoen e-mails geïnspecteerd die door de e-mailbeveiliging als veilig werden aangemerkt. Daarvan bevatten 16.581 e-mails gevaarlijke bestandstypen.

  Ook kwamen 21.183.014 spamberichten, 17.403 malwarebijlagen, 42.350 impersonatie-aanvallen en 205.363 malafide URL’s in de inbox van gebruikers terecht. Maar liefst 12 procent van alle als veilig beoordeelde e-mail is ongewenst, blijkt uit het nieuwe ESRA-rapport. Dat zijn dus zogeheten ‘false negatives’.

  Dreigingslandschap
  “Het ESRA-onderzoek biedt onze klanten diepgaande inzichten over de verschillende typen aanvallen die een risico vormen voor hun bedrijfsvoering”, zegt Lindsay Jack, security service director bij Mimecast. “We zien bijvoorbeeld dat hooggeplaatste medewerkers het doelwit worden van exploits van cloudopslagdiensten en dat er impersonatie-aanvallen plaatsvinden op juridische, financiële >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht – In de afgelopen twee weken hebben providers van over de hele wereld aangekondigd dat ze de krachten bundelen met HTC om 5G-producten op de markt te brengen. Sprint en Telstra zullen beiden een 5G ‘mobile smart hub’ aanbieden die door HTC is gebouwd. Het is het eerste device in zijn soort dat werkt op 5G-netwerken. Het apparaat komt in 2019 op de markt en zal onder andere dienen als een 5G mobiele hotspot en een smart device.

  “HTC loopt voorop op het gebied van mobiele technologieën met 5G”, zegt Cher Wang, voorzitter en CEO van HTC. “Vandaag de dag vertrouwen consumenten zowel thuis als op het werk op hun smartphones en de providers die de netwerkverbinding verzorgen. Maar wij zijn ervan overtuigd dat 5G-technologie in de toekomst oplossingen zal bieden voor nog meer nieuwe toepassingen, waardoor een naadloze ervaring wordt gecreëerd op smartphones, VR-, AR- en andere toepassingen.”

  HTC heeft deze nieuwe 5G-hub ontwikkeld om maximaal voordeel te halen uit supersnelle 5G-connectiviteit. De hub heeft een innovatief en draagbaar ontwerp voor zowel thuisgebruik, onderweg als zakelijk gebruik. De Snapdragon 855+SDX 50-chipset van Qualcomm is het kloppende hart van dit unieke apparaat dat draagbaarheid, topprestaties, low latency en hoge bandbreedte biedt.

  Met dit product kunnen klanten 5G gebruiken op meerdere apparaten terwijl ze onderweg, op het werk, of thuis zijn. Het biedt hen snelle connectiviteit voor content delen, mobiel gamen, entertainment en nog veel meer. Een ingebouwde gigabit Ethernet-poort biedt netwerkcompatibiliteit en het grote touchscreen zorgt voor gebruiksgemak en visuals van hoge kwaliteit.

  Door deze focus op mobiele 5G bereidt HTC zich voor op een toekomst van multimedia met hoge bandbreedte en connected datadiensten. Met deze 5G ‘mobile smart hub’ loopt HTC opnieuw voorop op het gebied van technologie. Door de volgende generatie v>>

  Lees verder..

  0 0

  Leiden - Liferay, Inc., which makes software that helps companies create digital experiences on web, mobile and connected devices, today announced that it has acquired controlling interest in Triblio and committed to an ongoing strategic investment in growing Triblio’s Account-Based Marketing (ABM) business. The investment allows Liferay to explore opportunities for the DXP audience to further enhance and personalize the customer journey with account-specific content and messaging. In turn, Triblio will continue to focus on delivering long-term customer value and product innovation.

  “Triblio represents the next generation of B2B marketing cloud and we are fully committed to investing in the platform and growing Triblio’s ABM business,” said Liferay CEO Bryan Cheung. “Existing Liferay DXP customers will reap the benefits of this investment over time as we continue to help organizations build long-term relationships and deliver value to customers across their lifecycle.”

  Triblio will continue to operate as an independent entity led by CEO Andre Yee. Andre co-founded Triblio after serving as Senior Vice President of Product Development at marketing automation software provider Eloqua. Triblio is a leading ABM cloud provider with over 100 customers and triple digit annual year over year growth. The platform offers account-based advertising, web personalization, sales orchestration, account scoring and analytics, all powered by its unique AI-based purchase intent engine.

  “We are excited to receive Liferay’s investment,” said Andre Yee, CEO of Triblio. “With their strategic commitment, we intend to extend our market reach and invest significantly in our customer success and product development teams.”

  Together, Liferay and Triblio are dedicated to bringing improved customer engagement and content targeting capabilities to enterprises. In addition, the two companie>>

  Lees verder..

  0 0

  Leusden, 18 december 2018 – AnyLinQ, IT-kennispartner en specialist op het gebied van data, heeft een FD Gazelle Award gewonnen. Het is de vijfde keer op rij dat AnyLinQ deze prestigieuze trofee in de wacht sleept.

  De FD Gazelle Awards zijn een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium voor het verkrijgen van een Award is de omzetgroei, die moet drie jaar op rij meer dan 20 procent zijn. AnyLinQ is er al vijf keer in geslaagd om dit te realiseren. De glimmende prijs staat ondertussen in de overvolle prijzenkast van het hoofdkantoor in Leusden.

  “Het is een geweldige erkenning voor het vertrouwen dat klanten in ons schenken en al het goede werk dat we afgelopen jaren gedaan hebben. Ik wil daarom vooral alle klanten en collega’s van AnyLinQ bedanken. Het waren een paar fenomenale jaren. En voor komend jaar staan er alleen maar mooiere dingen te gebeuren,” aldus Kuipers.

  image

  ## 

  Over AnyLinQ
  AnyLinQ zorgt ervoor dat klanten hun data beschikbaar hebben, goed kunnen beheren en gebruiken. Het beschikbaar stellen van data is pas het begin. AnyLinQ helpt klanten ook waarde te halen uit data. Dit alles doen ze door het verbinden van technologie, kennis en services en zijn daarbij de strategische kracht in de IT-ecosystemen.

  AnyLinQ levert advies, ondersteuning of kan zelfs desgewenst alle IT-activiteiten uit handen nemen. Hierbij m>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 18 december 2018 – Als het aan finance professionals ligt, gaat de economie er binnen nu en tien jaar compleet anders uitzien. Ten eerste verwacht ruim de helft van de finance professionals (57%) dat financiële instellingen binnen tien jaar getransformeerd zijn tot IT-bedrijven. Daarnaast is bijna twee derde (64%) ervan overtuigd dat de manier waarop wij betalen zelfs binnen vijf jaar fundamenteel anders is. Dit blijkt uit de FinTech Barometer van Onguard, een onderzoek onder ruim 300 finance professionals in Nederland.

  Samenwerking met fintech-bedrijven
  Met de komst van techreuzen, die langzaam het betaalverkeer van banken overnemen, wordt de rol van financiële instellingen steeds kleiner. Deze instellingen zijn dan ook bezig met het ontwikkelen van innovatieve software (28%) of zoeken de samenwerking op met innovatieve startups op het gebied van fintech. Een kwart van de organisaties werkt inmiddels al samen met een of meerdere startups. Nog eens 22 procent geeft aan ontwikkelingen in de fintech-markt op de voet te volgen.

  Wel merken finance professionals dat de ontwikkelingen steeds sneller gaan en lastig bij te houden zijn. Bijna een derde van hen (32%) kan de ontwikkelingen binnen de financiële wereld niet goed bijbenen. Opvallend is dat het overgrote deel van de finance professionals in de financiële dienstverlening wel verwacht dat hun huidige werkgever over tien jaar nog bestaat (81%). Dit zal echter in een andere vorm zijn. 69 procent van de finance professionals verwacht namelijk dat nieuwe technologieën als robotisering gaan zorgen voor veel minder banen in de financiële branche. Desondanks vreest de meerderheid niet voor het verdwijnen van zijn eigen baan. 73 procent verwacht ov>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 18 december 2018Avi Networks, leverancier van multi-cloud applicatiediensten, maakt vandaag bekend dat Mark Anderson is aangesteld als executive chairman. In deze rol werkt Anderson nauw samen met Amit Pandey, CEO bij Avi Networks, en het executive team om Avi Networks een snelle groei te laten doormaken. Anderson is zeer ervaren en heeft een uitgebreid track record in het begeleiden van groei en het schalen van grote organisaties in de technologiesector. Hij was voorheen de president bij Palo Alto Networks, waar hij het bedrijf hielp groeien van pre-IPO naar een toonaangevende organisatie in de security-sector. Als executive vice president van wereldwijde sales bij F5 Networks gaf hij vervolgens leiding aan een salesteam met ruim 1000 professionals en speelde hij een sleutelrol in de groei van de omzet naar meer dan 1 miljard dollar.

  Amit Pandey, CEO bij Avi Networks, over de aanstelling van Anderson: “We zijn erg enthousiast om Mark in ons team te verwelkomen. Hij heeft diepgaande kennis in ons domein en over onze doelgroepen bij Global 2000-organisaties. Hij gaat nauw samenwerken met het executive team en met mij om onze sales en go-to-market initiatieven te laten groeien.”

  Mark Anderson: “Avi Networks is de next-generation van applicatiediensten. In de industrie weet men dat klanten snel richting software-defined architecturen bewegen. Hiervoor moet de ondersteuning van multi-cloud omgevingen groeien, moet automation gestimuleerd worden en self-service-adoptie toenemen. Ik zie elke dag dat Avi meer grip op de markt krijgt bij de grootste organisaties ter wereld en ik heb er zin in om met het Avi-team aan de slag te gaan.”

  In het afgelopen jaar heeft Avi Networks de volgende mijlpalen bereikt:

  • Meer dan 200 procent groei, gepaard met significante adoptie door Global 2000-organisaties, waaronder 25 procent van de Fortun>>

   Lees verder..

  0 0

  Eindhoven, 18 december 2018 - Valid heeft per 1 december 2018 haar Raad van Advies (RvA) geïnstalleerd. De Valid RvA bestaat uit de heren Loek Radix (voorzitter), Edward Huizenga en Pieter-Paul van Beek. Met deze RvA versterkt Valid zich met een breed en complementair team, dat veel ervaring heeft in de belangrijkste sectoren waarin Valid actief is.

  Loek Radix
  Loek Radix vervulde meerdere directiefuncties bij DSM, waarvan de laatste 12 jaar als Senior Vice President Corporate Control & Accounting. Momenteel is hij actief als interim manager (recentelijk o.a. bij Dagblad de Limburger en LIOF), toezichthouder en coach.

  Edward Huizenga
  Edward Huizenga is partner bij Benthurst & Co en bijzonder hoogleraar Strategy, Innovation & Change bij UMIO, School of Business & Economics, Maastricht University. Hij heeft 15 jaar bedrijfservaring en adviseert directies over strategierealisatie en behaviour change. Hij schreef vijf managementboeken over toonaangevende organisaties en hun strategische transformati>>

  Lees verder..

  0 0

  Het Bonami SpelComputer Museum is al verschillende jaren in Zwolle gevestigd, dat zal ook niet veranderen. Wel is het museum verhuisd. Vanaf aankomende donderdag zal het computer museum haar deuren openen aan de Ossenkamp 4 in Zwolle. Wil jij bij de opening aanwezig zijn? Entree tot het museum is op de openingsdag geheel gratis, een ideaal moment om eens kennis te maken met dit interactieve museum.  Gratis toegang tijdens opening Computer Museum

  Op donderdag 20 december 2018 zal de heropening van het Computer Museum plaatsvinden. De festiviteiten gaan om 13:00 uur van start aan de Ossenkamp 4 te Zwolle. Op de openingsdag is het museum tot 16:00 geopend.

  Professor Willem Louis van der Poel zal als gastspreker aanwezig zijn. De Nederlandse natuurkundige en informaticus is in Nederland bekend als computerpionier en was vier jaar geleden ook als gastspreker aanwezig toen het SpelComputer Museum zich voor het eerst vestigde in Zwolle.  Bonami SpelComputer Museum in Zwolle

  Oprichters John en Naomi Groenewold begonnen 20 jaar geleden met het verzamelen van oude spelcomputers en toebehoren. Inmiddels is het (spel-)computer museum, mede dankzij de inzet van vrijwilligers, Nederlands grootste museum op het gebied van computers en spelcomputers.

  Op de nieuwe locatie op leisure terrein ’De Vrolijkheid’ heeft het museum een nog grotere expositieruimte, waardoor er niet alleen meer museumstukken tentoongesteld kunnen worden, ook zijn er nóg meer speelgelegenheden met tientallen retro

  0 0

  Veenendaal, 18-12-2018 - Cegeka gelooft sterk in de meerwaarde van blockchain en lanceert daarom een gratis Do It Yourself-blockchain-starterskit die de technologie toegankelijker maakt voor bedrijven. Het bedrijf ondervindt dat de interesse ervoor groot is, maar dat de drempel vaak nog te hoog ligt om erin te investeren. Met de starterskit kunnen zij deze drempelvrees overwinnen.

  Proof-of-concept in een week, pilot in een maand, product in een jaar
  De starterskit bestaat uit een open source, proof-of-concept framework en een concreet stappenplan waarmee bedrijven op een eenvoudige, laagdrempelige manier kunnen ontdekken of en zo ja, hoe blockchain kan bijdragen aan hun organisatie. IT-managers en softwareontwikkelaars kunnen er direct mee aan de slag, maar ook mensen met minimale programmeerkennis kunnen experimenteren met de meegeleverde voorbeeldcase voor de recyclingindustrie. Als het bedrijf na die experimenteerfase overtuigd is van een proof-of-concept, kan Cegeka dat in een maand tijd uitwerken tot een pilot, en binnen een jaar tot een kant-en-klaar product dat daadwerkelijk zakelijke waarde genereert.

  Het ontbrekende puzzelstuk
  Cegeka, een pionier op het vlak van toepassingen met exponentiële technologieën zoals blockchain, artificial intelligence en Internet of Things, ontwikkelt al vele jaren blockchaintoepassingen en heeft inmiddels op dit vlak de nodige expertise opgebouwd. Het blijkt echter dat er nog misvattingen bestaan over de technologie en dat de mogelijke toepassingen ervan onvoldoende bekend zijn bij bedrijven. Dat maakt de stap om blockchain te introduceren vaak nog te groot.

  Sander van Loosbroek, Director Distributed Ledger Technology bij Cegeka: “We ondervinden regelmatig dat blockchain voor veel bedrijven het missende puzzelstukje kan zijn, dat een grote en onmiddellijke impact kan hebben op hun business. We willen bedrijven helpen om dat pu>>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 18 december 2018 – Softwareleverancier PrivacyPerfect heeft voor Proserve gekozen als strategische partner voor het faciliteren van zijn Europese groeiambitie. De bedrijven gaan een hechte samenwerking aan, waarin innovatie en DevOps centraal staan. Proserve draagt zorg voor het managed-containterplatform en het technisch beheer van de infrastructuur. Daardoor kan PrivacyPerfect zich volledig richten op de ontwikkeling van zijn privacy landscaping-applicatie waarmee bedrijven eenvoudig compliant worden en blijven met de privacywet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

  Door de invoering van de AVG in mei 2018 heeft PrivacyPerfect een enorme groei doorgemaakt. Om ook in de toekomst groei en ontwikkeling te kunnen faciliteren, is een veilige en efficiënt ingerichte high-availability infrastructuur essentieel. Verder stelt de gevoeligheid van de data die PrivacyPerfect verwerkt, zeer hoge eisen aan security en compliance.

  Voor de AVG-compliance-applicatie van PrivacyPerfect ontwierp en bouwde Proserve een Container-as-a-Service-infrastructuur (CaaS) op basis van Kubernetes en OpenStack. De applicatieonderdelen worden verdeeld over drie availability-zones voor optimale beschikbaarheid. Hierbij blijft de data die PrivacyPerfect op het platform verwerkt, altijd binnen Nederland. In de dagelijkse operatie vinden de bedrijven elkaar in een DevOps-samenwerking. Dit maakt het voor PrivacyPerfect mogelijk om kortere, betrouwbare ontwikkelcycli van zijn applicatie te realiseren, zonder om te hoeven kijken naar het technisch beheer van de infrastructuur. Proserve zorgt ervoor dat de infrastructuur beschikbaar blijft, beveiligd is en optimaal functioneert.

  Jaco de Vroed, CTO van PrivacyPerfect: “Vanwege de explosieve groei van het platform waren we op zoek naar een kundige strategische partner op het gebied van infrastructuur. Die hebben we in Proserve gevonden. Proserve heeft fantastisch meege>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 756 | 757 | (Page 758) | 759 | 760 | .... | 763 | newer